Sivilceli Ciltler Zoretanin Kullananlar buraya ! (roaccutane ile aynı etkide ilaç)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Ben kullandım .ve okadar memnunum ki sonuçtan .şimdi kardeşimde kullanacak . Ilk ayy bütün sivilceler dışarı atıyor heryeriniz berbat gözüküyor dudaklar kuruyo ellerde yara çıkıyo bu bütün içinizdeki mikrobun dışarı çıkması demek ama 2.aydan sonra yüzünüz bebek gibi oluyo .. Lütfen kullananlar aksatmasınlar .yüzleriniz bebek gibi olsun ... Mutlu kalın mutlu yaşayın

doktorum da dün bana bu ilacı verdi ama teredütlüyüm. yaklaşık 10 yıldır svilcelerle bougusuyrm. artık öle çok fazla sivilcem var diemem ama izleri ve siyah notkalarım cok faazla. benm sorum su: doktorum bana sadece bephanten merhem verdi dudaklarım için onun dısında herhangi bi önlem almam gerektigini yada başka birşey kullanmam gerektigini söylemedi. sizce yüzümde veya vucudumda olusabilcek kurumaya karsı ne kullanmalıyım?
şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:

bende 4. aydayım ilk 3 ay bende de öyle olmuştu 4. ayda düzeliyor canım kafana takma.

bende 4. aydayım ilk 3 ay bende de öyle olmuştu 4. ayda düzeliyor canım kafana takma.

saol canım önceki ilaçtan deneyimim olsada bu ilaçta herhangi bir iyleşme göremeyince korkuyor insan ister istemez. benimle aynı süreçleri yaşayan birinden bunu duyunca içim rahatladı.nadixa da kullanıodum artık kullanmıcam.umarım tez zamanda kurtuluruz:)

benimde bugün zoretanine başladığımın 98.günü ama yüzüm hala çok kötü doktoruma ne zaman geçer dediğimde 4.ayda konuşacağız diyor.3.ayım biteli 1 hafta oldu 3 hafta içinde düzelme olacakmıdır arkadaşlar sizin akneleriniz kaçıncı ayda iyleşmeye başladı.moralim bozuluyo aynalar düşman oldu.

kızlar birşey danışmak istiyorum ben. Zoretanin kullanalı 2,5 ay oldu ve adet düzensizliği oldu
33 gün oldu fakat hala regl olmadım bu ilacın yan etkisi olabilir mi

Slm herkese sitenize yeni katıldım ben de
Görüyorum da yaw ne çok kullanan varmış bu ilacı..:44:
Ben de şu lanet sivilcelerden bıkmış durumdayım, hele şu anki yüzümün hali berbat, sivilceden geçilmio kaç kere doktora gittim hiç bi krem etkili ve kalıcı sonuç vermedi.(Bi tek benzamycin var iyi gelen ama o da 1 gün sürmeyince çıkıveriyo tekrardan.)

Sonunda bugün gittim doktora ve bana da bu ilacı yazdı, başta tereddütlüydüm ama sonunda ikna oldum, ta kiiiii yazılanları okuyana kadar.(Gıcık karı doğru düzgün bilgilendirmedi bile beni) Bütün yorumları okudum.Yok ilk ay daha kötü olurmuş (şimdiki halimden daha kötüsünü düşünemiyorum bile) Yok kıllanmaymış (zaten fazla tüylü bi yapım var), yok aşırı derece kuruma ve kanamaymış yok bel ağrısı falan filann derken VAZGEÇTİM ARKADAŞŞ....

Haa bi de 47 kiloyum boyum da 1.68.(Bu cüsseye günde 40 mg verdi bi de) Yani çok zayıfım ve kilo almaya çalışıyorum.Yan etkilerinden biri de burda okuduğuma göre kilo kaybıymış.Ayrıca bünyem çok zayıf ve cildim de çok hassas.

Bi de lazer epilasyon yaptırıyom (bacağa ve genital bölgesine) Eeee bu da önerilmiyomuş...

İyi ki burda yazılanları okumuşum yaa doktor da sanki acelesi varmış gibi (oysa sırada kimse yoktu) sadece 1 ay biraz fazla çıkar sivilcelerin dedi.bi de gebe kalmıcan, A vitamini almıcan dedi.(Sözde özele gittim bi de)

Ya madem bu kadar güçlü bi ilaç veriyon ne diye bilgilendirmiyon iyice di mi??:99:

Kararımı verdim yarın başka doktora gidip Benzamycin yazdırcam.Onu sürdüğüm zaman hemen söndürüo ama kalıcı değil işte.Neyse idare etcez artık böyle:85:

biz zaten kullananların sorunlarını paylaşıyoduk ama kullanmayacagnı bize haber verdiğini için teşekkürler

1.5 ayımı doldurmak üzereyim... bende sivilcelerin püskürmesi gibi bişey olmadı kızlar. şu an cildim bebek gibi. biraz lekelerim var onlar da geçmeye başladı yavaş yavaş. ilk başlarda siyah noktalarda patlama yaşanmıştı fakat hiç ellemedim sıkmadım onlar da geçmeye başladı. dudaklarıma çok iyi bakıyorum kuruma çatlama olmadı kesinlikle. hatta doktor bile takdir etti :)) artık saçlarımı o kadar sık yıkamama gerek kalmıyor çünkü hiç yağlanmıyor bu da güzel tarafı.
ilaçla ilgili bir sorunum gözlerimin çok kuruması. onun için de suni gözyaşı kullanıyorum.
bu arada karaciğer değerlerim biraz yüksek çıktı kan tahlilinde. yediğime içtiğime dikkat etmeye başladım umarım 15 gün sonra yapılacak olan tahlilde değerler normale döner de ilacı kesmek zorunda kalmam. çünkü ben hiç bir tedaviden böyle sonuç almadım kızlar. kronik sivilce problemi olan herkese öneriyorum şiddetle!!!

arkadaşlar ben bu hapı seviyorum.kesin ve net çözüm.kullanmayada çok hevesliydim.ancak şuanda 3.ayımdayım ve bu sabah feci şekilde başım döndü bi anda gözlerim görmemeye başladı daha sonrada kulaklarımda bi uğultu oldu.çok korktum.p.tesi doktoruma gidicem.bakalım ne dicek.ama büyük ihtmalle bıraktırır.bu şikayetlerinz olursa sizde bırakın bence.çünkü ilacın reçetsinde duyma bozukluğu ilacı bırakınca bile geçmez yazıo :// ben bu kadar kullanmaya hevesli olmama rağmen bu olaydan sonra bırakmayı istiorum.gerçekten çok kötü yaptı beni :/ belkide bünyeyle ilgili bişidir ben zayıfım ondanda olablr ama sizdede böyle bir durum oldu mu olduysa naptınız ilacı bıraktınız mı ?????????

cnm en iyisini yaparsın.benimde kilom 46 boyum 1.67 yaşım 17. ben kullanmayı bizaat çok istediğim için başladım.ancak 3.ayımdayım şuan..çok kötü baş dönmesi göz kararması ve duyma bozukluğu oldu bende.bi an bayılıcam sandım.çok kötü oluosun bi an hiçbiyeri göremeyince.yanii sivilceli durmak inan daha iyii..ben 3.ayımdayım ve ilacı bırakıcam artık başka şeylerle geçirmeye çalışıcam :/

bende kullanalı neredeyse 1,5 ay olacak dudaklarım çok çatlıyo bide doktor bana ilk 10 gün çıkar sonra yavaş yavaş kaybolur dedi kullanan bi arkadaşımda 1 ay çıkıyo deyince 1 ayın geçmesini sabırsızlıkla bekledim ama şuan 1,5 aydayım ve hala çıkıyo napacam bilmiyom bide benim burnum da kanadı 1 ay baya offfff (bu ilacı kullanmamı istemeyen arkadaşım da bana hamile kalamazsın gibi bişi söyledi çok korktum ya ):18::18::18::84::84:

benimde 4.ayım 10 gün sonra bitecek ama ne yazık ki hala sivilcem çıkıyor.her ayın başında bu ay gecer umuduyla başlıyorum ama şimdiye kadar değişiklik yok sadece siyah noktalarım gitti.ben şuna inanıyorum her çıkan sivilcede hani bir daha çıkmayacaktı bu deyipte stres yapıyoruz ya o zaman daha çok kötüleşiyor yüzümüz ben artık kasmıyorum dr bana bu hapı verdiyse bu sivilcelerden kurtulacağımdır belki bir kaç ay daha fazla kullanırım ama en sonunda zafere ulaşırım umuduyla.o yüzden bence sende relax ol eninde sonunda bu savaşı kazanacağız.stres en büyük hastalıktır çünkü...

merhaba, bitmeyen akne sorunlarım yüzünden dr a gittiğimde bana ilk olarak roaccutane vermişti iki ay o ilacı kullandım, yüzümde acaip bi sivilce kusması oldu sonra dr 3.ay zoretanin yazdı, şu an 4. ay bitmek üzere sivilce falan kalmadı Allaha şükür sadece açık kahverengi lekeler var.
ilk kusma olduğunda çok üzülüp dr a izleri kalır mı diye sormuştum, o da korkma hiç bi iz kalmayacak dedi. 6 aylık tedavi benimkisi, sabırsızlıkla bitmesini bekliyorum.
tedavi boyunca yoğun dudak ve burun içi kuruması yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum ama dr un verdiği "bepanten merhem" (gerçekten çok yağlı bi yapısı var) çok iyi geliyor, zaten dr um gün içinde sık sık uygulamamı söylemişti. ilacın aşırı sinirlilik gb yan etkiler yaptığı söyleniyor ama ben de hiç öyle bi etki yapmadı.
beni asıl rahatsız eden dudak çatlaması değil burun içi kuruması, ne kadar içine merhem sürsemde şikayetim devam ediyor. ama yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim. dilerim bu sorunu yaşayan herkes şifa bulur.

kızlar birşey danışmak istiyorum ben. Zoretanin kullanalı 2,5 ay oldu ve adet düzensizliği oldu
33 gün oldu fakat hala regl olmadım bu ilacın yan etkisi olabilir mi

canım diğer arkadaşları bilmiyorum ama kendi adıma ben de adet düzensizliği şeklinde bi yan etki olmadı. en büyük yan etkisi cilt kuruluğu. evli misin bilmiyorum ama ilacı kullandığın süre boyunca her ay gebelik testi yapmayı ihmal etme.

yok canım evli değilim. zaten adet düzensizliği yapabilirmiş doktora canım telaşlanma dedi. :):)

ayrıca bunlarda havalrın falanda çok etkisi var.benim belmde haff ağrı oluyo bikaç gündür ben h,çilaç etkisinden diye düşünmüyorum avutuyorum kendimi

slm arkadaslar bende zoretanin kullanmaya başladım bugun 2. günüm 20 mg günde bi tane alcam.benim cok fazla sivilce problemim yok cok yaglı cildim var ve siyah noktalarım umarım sonuç alırım:18:bu arada inş hepimiz kurtuluruz sivilce ve siyah noktalardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…