bende zoretanin i 91 gündür kullanıyorum.cildim hala çok kötü,ilaca başlamadan önce daha iyiydiherkesde ilacın etkisi aynı olmuyor ama artık düzelmesi gerkmiyor mu?sert sivlceler çıkıo üstelik.benim gibi olan var mı?ben daha önce rouccatene kulanmıştım onu 5 ay kullanmıştım ve daha çabuk iyleşmişti.fakat 2 yıl sonra tekrarladı akneler.zoretaninde ise hala iyleşme yok
bende 4. aydayım ilk 3 ay bende de öyle olmuştu 4. ayda düzeliyor canım kafana takma.
Slm herkese sitenize yeni katıldım ben de
Görüyorum da yaw ne çok kullanan varmış bu ilacı..:44:
Ben de şu lanet sivilcelerden bıkmış durumdayım, hele şu anki yüzümün hali berbat, sivilceden geçilmiokaç kere doktora gittim hiç bi krem etkili ve kalıcı sonuç vermedi.(Bi tek benzamycin var iyi gelen ama o da 1 gün sürmeyince çıkıveriyo tekrardan.)
Sonunda bugün gittim doktora ve bana da bu ilacı yazdı, başta tereddütlüydüm ama sonunda ikna oldum, ta kiiiii yazılanları okuyana kadar.(Gıcık karı doğru düzgün bilgilendirmedi bile beni) Bütün yorumları okudum.Yok ilk ay daha kötü olurmuş (şimdiki halimden daha kötüsünü düşünemiyorum bile) Yok kıllanmaymış (zaten fazla tüylü bi yapım var), yok aşırı derece kuruma ve kanamaymış yok bel ağrısı falan filann derken VAZGEÇTİM ARKADAŞŞ....
Haa bi de 47 kiloyum boyum da 1.68.(Bu cüsseye günde 40 mg verdi bi de) Yani çok zayıfım ve kilo almaya çalışıyorum.Yan etkilerinden biri de burda okuduğuma göre kilo kaybıymış.Ayrıca bünyem çok zayıf ve cildim de çok hassas.
Bi de lazer epilasyon yaptırıyom (bacağa ve genital bölgesine) Eeee bu da önerilmiyomuş...
İyi ki burda yazılanları okumuşum yaa doktor da sanki acelesi varmış gibi (oysa sırada kimse yoktu) sadece 1 ay biraz fazla çıkar sivilcelerin dedi.bi de gebe kalmıcan, A vitamini almıcan dedi.(Sözde özele gittim bi de)
Ya madem bu kadar güçlü bi ilaç veriyon ne diye bilgilendirmiyon iyice di mi??:99:
Kararımı verdim yarın başka doktora gidip Benzamycin yazdırcam.Onu sürdüğüm zaman hemen söndürüo ama kalıcı değil işte.Neyse idare etcez artık böyle:85:
kızlar birşey danışmak istiyorum ben. Zoretanin kullanalı 2,5 ay oldu ve adet düzensizliği oldu
33 gün oldu fakat hala regl olmadım bu ilacın yan etkisi olabilir mi