ya kızlar ben dayanamıyıp sivilcelerimş sıkıyorum :18: sizce iz olur mu bu ilçtan dolayı ve 15 gün sonra 2 ay olacak fakat sivilcelerim az çıkıyor sizce bu normal miiii
bende sıkıyordum başlarda 3. ayımdayım şimdi sivilce izleri pek kalmadı. ama yaralar var . yaralar yüzüm soyulurken kendimde uğraştığım için soymaya çalışştığım için oluyormuş. tavsiyem hiç dokunma yüzüne arkadaşım 4. ayında yüzü bebek gibi rengide açıldı. güneş yanıkları falanda gitti. (=
Arkadaşlar ilacı kullanıyorum 9.günümdeyim kuruluk falan hiçbrşey yok şuan yüzümde sivilce flan yoktu benim ama kendimi cok iyi hissedyrm az olan sivilceler bile gitti fakat yzüm yavas yavas soyuluyor gibi ayrıca saçlarımda sanki kepeklenme gibi birşeyler var daha öncnd hiç kepek yoktu saclarımda Allahtn saclarım sarı fazla belli etmiyor:S ama kepekler büyük anlam veremedim sizde böyle birşey oldumu:S
saçlarda dökülüyo ama yüzde çıkıyo tüy ya
Kızlar ben anlamadım simdi saclarım sapsarı 2 gün öncede actrdgm icin rengini yanmıstı diplerim sacm temiz gitmştm kuaföre bazıları dio boyadan dolayı olmştr ama sacımaa öncndn olmuodu Allahtan sacım sarı koyu olsaydı rezill bir durum sac diplerinde büsbüyük kepek gibi seylerr dudaklarımada srkli bişiler sürüorum acıo zaten sürmesem bende hic sevmem öyle kurulugu falan yüzümde fazla soyulma falan yok peki bu ilacın vücuttaki sivilcelerlede ilgisi vrdır demi cnkü kollarmda vrdı benm yüzümde hiçbir sıkıntım yok hatta suan yüzüm bebek gibi ama bu vücudumu halletmem lazım(
aynen öyle.çok belirgin hemde
Kızlar ben anlamadım simdi saclarım sapsarı 2 gün öncede actrdgm icin rengini yanmıstı diplerim sacm temiz gitmştm kuaföre bazıları dio boyadan dolayı olmştr ama sacımaa öncndn olmuodu Allahtan sacım sarı koyu olsaydı rezill bir durum sac diplerinde büsbüyük kepek gibi seylerr dudaklarımada srkli bişiler sürüorum acıo zaten sürmesem bende hic sevmem öyle kurulugu falan yüzümde fazla soyulma falan yok peki bu ilacın vücuttaki sivilcelerlede ilgisi vrdır demi cnkü kollarmda vrdı benm yüzümde hiçbir sıkıntım yok hatta suan yüzüm bebek gibi ama bu vücudumu halletmem lazım(
saç diplerinde dökülme boya olmadığı halde bende de oldu. vücutta etkili tabi ama bunun için daha uzun süre kullanman gerekiyormuş doktorum öyle söyledi. benimde sırtımda var sivilce izleri 3. ayım bitmek üzere vücudumda etkisini göstermeye başlarsa yazarım yine. yüzümde yaralar var kendimde soyduğum için biraz fazla sen de yara çıktı mı ?
bütün sivilceleri geçiriyo cnm benim 2.ay btti sırtımda vardı sivilcelrim hiç klamadı şimdi yüzümdekilerde geçiyo artık :)
kızlar siz tüylenme falan deyince takıntı yaptım sanki bende de var tüylenme doktorunuza sordunuz mu ? doktor bana bir krem daha verdi nemlendirici "effaclar h" termal vs dedi ama acaba bundan dolayı mı tüylenme oldu ya da ben mi öyle hissediyorum.
Saçları döken bi ilaç tüyleri nasıl belirginleştirebilirki??? ben bunun kullanılan yağlı kremler ve bolca sürülen nemlendiricilerle alakalı olduğnu düşünüyorum ...bence sana öle geliyordur cnm psikolojik birazda
öyledir canım. çok kafamı bozdu bir ilaç yüzünden başıma bir şey gelmez umarım.