Sivilceli Ciltler Zoretanin Kullananlar buraya ! (roaccutane ile aynı etkide ilaç)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
arkadaşalar bende aranıza katıldım. 1,5 ay oldu kullanalım dudaklarım kuruyor ve yüzümde soyulmalar var.
arkadaşlar bende sivilce haricinde deri altında beyaz ufak ufak yağlanma gibi birşey oluşuyor.onları sıkmamda bir sakınca varmı?:97:
birde bu ilacı kullananlarda sonradan yüzlerinde çökme ve kırışıklık oluyormuş doğru mu..?:18:

cnm bende vücudum için excipial kullanıyorum umarım iyi gelir. bu arada anlaşıldı ki bu ilaç benim ellerimi mahvedecek. çünkü saatte 10 kez el yıkarım ve artık ellerim daha fazla geriliyo ya da psikolojk bilemiyorum.
bu arada çenemde 5kuruş büyüklüğünde bi kist (sivilceye haksızlık olur o kadar büyük ki) çıkmaya hazırlanıyor. sizce üstüne imex süreyim mi? baya da acımaya başladı...

ellerini bol bol nemlendir ben neutrogena kullanıyorum sürekli nemlendirince sorun olmuyo ama bi gün nemlendiriyim ellerim kırmızı kırımızı kabarıyo o zmnda eline excipial sürebilirsin 1-2 güne düzeliyo. bence bu ilaçla hiç bi sivilce kremi kullanma derim canım ztn çıkan sivilceler 1-2 güne sönüyo

arkadaslar selam! ben henuz ilaci kullanmaya baslamadim.cesitli endiselerim var.ozellikle sac ve lazerle ilgili okuduklarimdan sonra! cunku sacim sari ve dolayisiyla ayda bir dip boyasi yaptirmam gerekiyo,zarar da buna gore artacak diye dusunmeden gecemedim.ve lazer! cene bolgemde tuylenme(polikistik over saolsun) oldugundan lazer yaptirmam gerekiyor ama ilacin tanitim kitapciginda lazer yaptirmanin zararli oldugunu okudum.sacini boyatan ya da lazer yaptiran biri bu sorularima cevap verirse cok sevinirim kizlar!yas oldu 24 hala sivilcelerle ugrasiyorum:/:84:

Merhaba arkadaşlar, zoretanin kullanıp çok faydasını görmüş biri olarak sizinle bu konudaki deneyimlerimi paylaşmak isterim.

Uzun yıllar akne problemi yaşadım, denemediğim yol yöntem kalmadı ne kremler ne maskeler. Yaklaşık 1 yıl kadar önce en son gittiğim cildiye de yapılan tahlillerle beraber zoretanin kullamaya başladım, yaklaşık 6000 mg kullandım ve bitirdim bu da 7 ay gibi bir zamana tekabül etti.

Kullanım sırasında tabiki çok zorluk yaşanıyor;dudaklarda aşırı kuruma,burun içinde aşırı kuruma ve hatta bazen kuruluktan kaynaklanan kanama, ellerde bileklere ve hatta bazen dirseklere kadar olan kısımlarda egzamaya varan kuruluklar.. 7 ay boyunca elimde bepantenle gezdim sürekli.
Bu arada bu ilacı kullanım sırasında mutlaka ve mutlaka güneşten korunmalısınız kış dahi olsa!! çünki cildiniz lekelenmeye çok müsait oluyor bu hapı kullanırken. Bu nedenle güneş kremi ihmal edilmemeli. Zaten doktorunuz bu konularda sizi yönlendirecektir.
Ayriyetten bu ilacın iyi yanı da kullandığınız süre boyunca saçlarınızın hiç yağlanmıycak olması :)

Dediğim gibi ilacın kullanımı meşakkatli ve sabır gerektiriyor, lakin sonucunda mükemmel bir sonuca ulaşıyorsunuz. Tedavim biteli aylar oldu ve suratımda tek bir sivilce dahi çıkmadı, tedavi tamamlandıktan sonra sivilcelerin ömrüde tamamlanmıştı sanki. Sonuç olarak benim derdimin tek devası bu ilaç oldu. Aslada bir zararını ve yan etkisini görmedim. İnşallah sizler de en kısa sürede şifa bulursunuz!!!

milkbar lazerle ilgili olan konuda bir bilgim yok fakat benimde saçlarım açık renk ve ben de boyatıyorum, ilacı kullandığım süre boyuncada boyattım ve de bir zarar görmedim, doktorumda bu konuda riskli olduğuna dair bir şey söylememişti. Saç boyasının zararı yok die biliyorum ama tabii siz yine de içinizin rahat etmesi açısından doktorunuza danışın derim..

papatyaperi cok tesekkurler.bugun doktora gittim fakat ilaci bana onermedi.yani sivilcelerimle yola devam edicem anlasilan.bir gidecekler bir geri gelecekler.androcur kullanmaya basladigimdan dolayi ikisinin beraber agir olacagini soyledi.kismet diilmis arkadaslar napayim.
hepinize gecmis olsun tekrar!

neden önermedi ilacıı sana tahlillerinmi olumsuz çıktıı ???

ben tedavimin 3. ayını bitirmek üzereyim. dudak kuruluğundan başka bir şey yapmıyor onuda bepanten kremle önlüyorum. hiç korkmayın arkadaşlar sabredin emin olun kazanan biz olucaz.. İlaç hakkında bılgı edinmek isteyen varsa sorabılır kuzenım kullandı ve yuzu bebek gibi. inş. onun gibi olurum ..

canım bnm 2. ayın bitmesine 5gün var ama yüzümde öle çok çok bi iyileşme yok eskisi kadar kötü değil ama yinede çıkıyo sivilceler gözle görülür belirgin düzelme ne zaman başlar moralim çok bozuluyo valla:2:

benimde yani yani gösteriyor etkisini 3. ay biticek normalde yuzum komple sivilce olması gerekirken suan alnım ve yanaklarım komple düzeldi tabi bu düzelme süresi kişiden kişiye değişiyor. çoğu yerde onu yeme bunu yemeyin yazıyor ama ben herşeyde yiyorum. tabi çok olmamak kaydıyla. suan sadece çenemde ve dudak çevremde çıkıyor onlarda biraz ağrı yapıyor ama katlanmam lazım. sivilce çıkmaya devam eder canım ona canını sıkma. 5. aya kadar en etkili iyileşmeyi görebılırsın. hatta tedavı bıttıkten 3 4 ay sonra bile cilt kendını daha da iyileştiriyor.

canım merhaba bende 1. ayımı bitirmek üzereyim dudak kuruluğu var seninde dediğin gibi ama benim yüzümde ve ellerimdede kuruluk varr parmaklarımın arası yeni doğmuş bebein elleri gibi soyuluyo resmen... sendede böyle birşey oluyormuydu ilk zamanlarda...

evet canım ilk zamanlar yüzüm çok kuruyordu pul pul döklüyordu. ellerimin üstünde kahverengi yaralar vardı ama sakın dokunma ellerını bepanten kremle nemlendır. yüzünede sürebilirsin çok iyi geliyor. ve ayrıca ben sadece geceleri yatmadan önce sebamed le yıkıyorum yüzümu yumuşacık yapıyor cildimi. Ellerini sürekli nemlendir canım ihmal etme. 1 haftaya kalmaz geçer canı. şimdiden geçmiş olsun.

teşekkürler tatlım... inşallah hayırlısıyla bitiririz tedaviyide kurtuluruz şu inatçı sivilcelerden...:)

Son düzenleme:
bugün 11. gün. dudaklarda çatlama gerilme yok. bepanthenden merhemden ve lipstickten nem manyağı oldu dudaklarım. sivilceler patlama yapmadı. sadece saç derimde inanılmaz bir kaşıntı var. ne yapmalıyım sizce? zeytinyağı maskesi?

kaşıntı 1 ay boyunca devam eder canım kendılığınden geçiyor ek bişey yapıp yorma vucudunu bence.

slm arkadaşlar bende geçen sene 2 ay gibi kısa bi süre kullandım ilk hafta derinin altında ileriki zamanlarda cıkacak olan sivilceler cıktı 2 ay dan sonra yüzüm bebek gibi oldu tedavi 6 ay oldugu için yine cıktı tabiki yeniden basladım korkulacak birşey yok tedavi bitince bebek gibi bir yüz oluyor , A vitamini fazla oldugu için A vitamini olan şeyleri cok az tüketmek gerek mesela havuç demişti doktor ,moralinizi bozmayın az sabır bence..

canım ben doktorumla bu yemek işini konuştum havuç yemeyeceksin diye bir kural yok sadece kilolarca yemiceksin zaten okadar yiyemiceğine göre 1 2 taneden bir şey olmuyor. doktorum bu ilaçla beraber ek a vitamini içeren ilaç kullanma. İstediğin yemeği yiyebilirsin dedi. hatta kuzenım bu ilaçla istediği her şeyi yedi.

ya kızlar ben dayanamıyıp sivilcelerimş sıkıyorum :18: sizce iz olur mu bu ilçtan dolayı ve 15 gün sonra 2 ay olacak fakat sivilcelerim az çıkıyor sizce bu normal miiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…