doktor bana diyet ile ilgili bişey demedi.birde cilt çok kuruduğu için cilt temizliğinde sorun yaşıyor musunuz.ben gün sonu cildimi bi temizleyici ile temizlememediğimde rahat edemiyorum.ama kullanınca da daha fazla kuruyor.bu konuda çözümü olanlar var mı ???
Bende bu ilacı kullanmaya başladım.. Hem diyet yapıyorum hem sivilcelerden kurtuluyorum kendimi 25 yaş bakımına aldım
sivilceler ve bir okadarda siyah noktam var. nekadar temizlesemde gitmiyolar. umarım bu ilaç ile hepsinden arınacagım :82:
yeter ya şu burun kanaması artık çok rahatsız ediyo çevrem hep çok zararlı bi ilaçmış ya bu deyip duruyo 2.ayım dolmak üzere kontrole gidince doktora bi sorayım yaaa bide bende nemlendirici krem sürerken yüzümde yanma oluyo sizde de oldumu hiç kremi sürüyorum bi yanıyor 1 1,5 dk sonra geçiyor böyle bişi yaşıyan varsa yazabilirmi lütfen
benimde öyle oluyo canım.o 1-2 dk bana sanki 10-15 dk gibi geliyo nasıl bi yanmaysa.o yüzün çok kuruyup çatlamasından,kurumasından kaynaklanıyo canım korkulcak bişey yok
nettende bakabilirsin maskelere istersen.bilseydm söylerdim