Merhaba arkadaşlar, zoretanin kullanıp çok faydasını görmüş biri olarak sizinle bu konudaki deneyimlerimi paylaşmak isterim.
Uzun yıllar akne problemi yaşadım, denemediğim yol yöntem kalmadı ne kremler ne maskeler. Yaklaşık 1 yıl kadar önce en son gittiğim cildiye de yapılan tahlillerle beraber zoretanin kullamaya başladım, yaklaşık 6000 mg kullandım ve bitirdim bu da 7 ay gibi bir zamana tekabül etti.
Kullanım sırasında tabiki çok zorluk yaşanıyor;dudaklarda aşırı kuruma,burun içinde aşırı kuruma ve hatta bazen kuruluktan kaynaklanan kanama, ellerde bileklere ve hatta bazen dirseklere kadar olan kısımlarda egzamaya varan kuruluklar.. 7 ay boyunca elimde bepantenle gezdim sürekli.
Bu arada bu ilacı kullanım sırasında mutlaka ve mutlaka güneşten korunmalısınız kış dahi olsa!! çünki cildiniz lekelenmeye çok müsait oluyor bu hapı kullanırken. Bu nedenle güneş kremi ihmal edilmemeli. Zaten doktorunuz bu konularda sizi yönlendirecektir.
Ayriyetten bu ilacın iyi yanı da kullandığınız süre boyunca saçlarınızın hiç yağlanmıycak olması :)
Dediğim gibi ilacın kullanımı meşakkatli ve sabır gerektiriyor, lakin sonucunda mükemmel bir sonuca ulaşıyorsunuz. Tedavim biteli aylar oldu ve suratımda tek bir sivilce dahi çıkmadı, tedavi tamamlandıktan sonra sivilcelerin ömrüde tamamlanmıştı sanki. Sonuç olarak benim derdimin tek devası bu ilaç oldu. Aslada bir zararını ve yan etkisini görmedim. İnşallah sizler de en kısa sürede şifa bulursunuz!!!