- 23 Aralık 2010
- 462
- 0
bide çok kızarıyorum ben yaa kıpkırmızı oluyorum ateş çıkıyo sanki yüzümden bunun bi çaresi var mı ya :S:S
slm cnm kırpkırmızı olmanın bi çözümünü bende bulamamıştım . aman dikkat et kendine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bide çok kızarıyorum ben yaa kıpkırmızı oluyorum ateş çıkıyo sanki yüzümden bunun bi çaresi var mı ya :S:S
selam yaa ben bir kozmetik ürünü kullandıktan sonra yüzümde iri iri akneler oluştu dr zerotanin'ni verdi iki aydır kullanıyorum ama oda daha çok çıkardı dr çıkarcak demişti zaten kansızlıkda war bende kaçıncı aydan sonra tedawi etmeye başlıyor yardımcı olurmusunuz ?
canım işlerim yoğundu kusura bakma cevap için.benim durum biraz vahim kolestrolüm 300 çıktı kötü huylu kolestrolde 200 çıktı.o yüzden 20 mg a düşürdü.bakalım bu ay ne olacak.dua et benim icin.ilacı yarıda kesmek istemiyorum.4.cü ayım biticek.sende durum ne?
selam Magnolia83. 4. ayın bitti mi?nasılsın? belkide 20mg daha iyi gelir sana dozu yüksektiyse ondan kolestrolün bu kadar yükselmiştir.haberlerini merakla bekliyorum. benim bugün 99.günüm.4.aya başlarken tahlil yapmadı doktor.sivilce durumum şimdilik aynı sağ yanağımda biraz var ama siyah noktalarım tamamen yokoldu diyebilirim.genel durumum ise iyi işte kızarıklık,kuruma falan hariç.hatta doktorum iyi tolore ediyorsun yan etkileri dedi her şey sivilcelerden kurtulmak içinnn neyse artık güneş kremi kullan dedi ilaç vücuttaki tüm izleri yokedermiş ama ilacı kullanırken ortaya çıkan güneş lekelerine bir etkisi olmazmış. bi tane önerdi roche diye bi markanın 50+ faktör.doğrusu küçücük bişey bir de o kadar para içim acıdı ama napayım artık ya bide dikkat edin ilacı kullanan arkadaşlar cilt o kadar hassaslaşıyorki geçen gün elimi ılık suda yıkıyordum ve elimin üstü yandı tabi hemen doktora koştum.soğuğa yakın bir ılık suyla duş al falan dedi nolur nolmaz.belki benim cilt yapımdan kaynaklanan bir şeydir ama sizlerde dikkat edin. yine yeni haberlerle en kısa sürede görüşmek üzereeee
kizlar ben 2. ayimdayim ayin 6 sinda tam iki ay bitmis olucak. ama ben bu ilaci birakmak istiyorum suan 20 mg kullaniyorum.. birakirsam ne olur.?? cildim eski haline döner sanirim onun disinda birseyle karsilasirmiyim ? kusma dönemi bende olmuyor benim normaldede cok fazla sivilcem olmadigi icin.. bi yan etkisini duydum yüzde cökme yapiyormus ben bu yan etkisinden korkuyorum oyüzden birakmak istiyorum. zaten yine tekrarlicak üc bes ay sonra diye gerek duymuyorum. oyüzden dogum kontrol hapi tedavisi görmek istiyorum. zaten adet düzensizligimde var..
aynen cnm bnmde öle ellermn üstü çok hassalaştı.hatta koca yaralarla geziyrm nemlendrici ilaçlı nemlendrici hiç bişy fayda etmyo .bide duştn snr parça parça kabaryrm surtm ztn domates gibi herks alıştı artık
aaa yarada mı oldu? bende şimdilik yok yaralar ama senin cildin daha hassas heralde. sen kaçıncı ayındasın eccem? ya bide benide şu kabarıklıklar falan değilde yüzümün kızarması çok rahatsız ediyor.böyle sivilce olan yerlerde olan kızarıklıklar değilde bildiğin yüzüm pancar gibi oluyor. çok rahatsız oluyorum :18: eskidende kızarırdım ama allık gibi falan dururdu. hele ki sınav dönemlerimde herkes stresten olduğunu zannediyor.nasihat verenler var, üzülme bunun yaz okulu falan var diyenler var.şimdi herkese söyleyemiyorumda ilaç kullanıyorum diye artık nasihatleri dinleyip,teşekkür ediyorum ilgileri için bir süre böyleyiz artık kırmızı kırmızı
ya benimde yanaklarımda 1 yıldır sivilceler var 1 ay önce zoretanin kullanmaya başladım sabah 10mg akşam 20mg alıyordum 1 ay geçti sivilceler gitti ama yerleri kıpkırmızı yara gibi duruyor şu an ne yapmam gerekiyor acaba 1 ay daha kullansam onlarda gidermi ?
pek bir yan etkide olmadı 1 ay içinde sadece dudaklarım biraz kurudu o kadar
kızlar merhaba. aranıza yeni katıldım. benim de sivilceli bir cildim var yaklaşık 14 yaşımdan beri çekiyorum nerdeyse 10 yıl olmuş. kesin çözüm bulamadım. her türlü kremi antibiyotiği otu karışımı denedim yok insanın içinden gelen sorunlara çözüm bulması gerek ona karar verdim. doktor geçen hafta bana zoretanin verdi. ama hiç bi açıklama yapmadan, ilacın yan etkilerini anlatmadan. sadece dudağın kuruyacak ayda bir kere de kan vereceksin dedi. eczaneye gittiğimde kız söyledi güçlü bi ilaç olduğunu. hem de öyle böyle değil günlük 50 mg vermiş. ben 1.60 boyunda 45kg ağırlığında ufak bi kızım ve üstelik sivilcelerim de tek tük. tamam bu sivilceler biraz büyük ve patlamayan cinsten ama bu doz bana biraz fazla geldi. pzt günü tekrar başka bir doktora danışmayı düşünüyorum. bu arada ilacı kullandıktan sonra sivilceler basarsa suratımı diye de korkuyorum. çünkü yeni işe başlayacağım :18:
evet ecemcim bugün başka bir doktora gittim. doktora giderken niyeyse hep sivilcelerim söner sonra patlama yapar :) doktor benim cildime bu dozajın fazla olduğunu söyledi ve günlük 30mg'a indirdi. akşamları alabilirsin dedi tok karnına ilacın emiliminin daha etkili olacağını belirtti. 1 ay sonra da kan tahlili yapılacak. dudak kuruması için"la roche-posay Ceralip" , yüz yıkama jeli olarak "avene clean-ac", bakım kremi olarak da "avene clean-ac creme lavante" verdi. daha önce gittiğim doktor da "madecassol" merhem vermişti. Bu ürünleri kullanan var mı aranızda kızlar? Bu arada tecrübelerimi de burada paylaşıcam bugün akşam ilk ilacımı alıcam. doktor endişelenicek bi durum olmadığını söyledi. hayırlısı diyorum, artık şu zımbırtılardan kurtulmak istiyorum :)