zorba kuzene nasıl davranılmalı

Ay bendee var aynı sorun . Yigenim 6 yaşında benimki 2 daha önce çok sık giderdim oğlum olduğunda minimuma indirdim.5 yaşından 6 yaşında çocuk yani dimi ne beklersin resim yapar boyama yapar ne bilim saklambaç oynar. 3 senedir kreşe gidiyor şimdi Anaokulunda birde sayılar renklerle uğraşsın ,Ama yok biz gidelim çocuğun dibinde neye elini atsa ondan önce alıyor karşına geçip çocuğu koşturuyor. Yemekde su istiyor benimki o karşına geçip bak su içiyorum diyor , eline oynasın diye tahta kaşık mikser ucu filan veriyorum ya elinden alıyor yada aynısını alıyor. ( Demir parmaklıklı pencere) Camdan bakıyor onu itip çikamazsin çık ben bakıcam diyor 2 yas bebek ne yaparsa yapıyor . Ayağını çeviriyor , kafasını döndürüyor , koşarken itiyor ayy peşlerinde kosmakdan artık beynim yaniyor yapma yapma demekden. Benimkide onun peşinden koşuyor arıyor sürekli anlamıyor ki zorbalandigini . Tek bırakılmıyor yani. "hayırsız" büyüten kardeşim karisilmasini istemiyor. Öyle mi dedim bende ayda yılda bir görüsuyorum. Maraton koşmuş gibi beynim yaniyor onda bile. Seni çok iyi anlıyorum ...

ayy, neredeyse aynı dertlerimiz, kardeş yeğen olunca insan ne yapabilirim derdine düşüyor, elin oğlu olsa bir daha telefonuna bile çıkmam

al benden de o kadar, oturmuyorum, tuvalete gidersem kız kardeşime güvenmediğimden anneme sesleniyorum hemen yanlarına git diye, insan kardeşine güvenemez mi ya, aynı anne babadanız ama inanılmaz farklıyız, bencil bir şey oldu iyice, küçük de değil-40 ına gelecek

Son düzenleme:
Benim bu sözün üstüne diyeceğim şey hadi inşallah ilkini yetiştirmeyi beceremediniz bunu iyi yetistirirsiniz olurdu yada şey ilki tam olmadan ikincisini düşünmeyin bence diyebilirsiniz

ayy, neredeyse aynı dertlerimiz, kardeş yeğen olunca insan ne yapabilirim derdine düşüyor, elin oğlu olsa bir daha telefonuna bile çıkmam
Ben ablamla acıkca konustum vurdumduymaz hallerin beni cıldırtıyor bir daha bir araya gelmeyelim ya da kendine cekidüzen ver dedim. Elde değil çünkü çıldırmamak sizi anlıyorum

Ben ablamla acıkca konustum vurdumduymaz hallerin beni cıldırtıyor bir daha bir araya gelmeyelim ya da kendine cekidüzen ver dedim. Elde değil çünkü çıldırmamak sizi anlıyorum
bizimkisi beni hedef gösterebilme yeteneğine sahip biraz, . birine bir şey diyecekse 3 ay provasını yapar mesela.. hatasını da anlamaz zaten, benim hissettirmeden uzaklaşmam en doğrusu olacak herhalde

bizimkisi beni hedef gösterebilme yeteneğine sahip biraz, . birine bir şey diyecekse 3 ay provasını yapar mesela.. hatasını da anlamaz zaten, benim hissettirmeden uzaklaşmam en doğrusu olacak herhalde
Hissettirmeden değil, hissettirerek ve direkt söyleyerek uzaklaşmalısınız.

10 yaşında bir çocuğun 3,5 yaşındaki bir çocuğun elini ters çevirip bileğine oturması, kafasını kapıya vurması asla normal değil. Okulda da benzer davranışlar sergiliyor olabilir.

Kardeşse kardeş, yeğense yeğen. Önce can, sonra canan demişler. Hem oğlunuzu hem de kendinizi koruyun yeğeninizden.

Hadi kardeşiniz çocuğunun davranışlarında sorun yokmuş gibi davranıyor, peki eşi ne yapıyor ?

Kardeşinle de görüşme, deli mi bu ? 10yas çocuğu 3.5 yaşındaki çocuğa bunları yapamaz ! 4-5 yaş dersin okey ! Kiskanmanin da adabı üslubu var ! Bu depeduz şımarık! Kimse de senin evladından değerli değil. Herkesin doğurduğu kendine.

kesinlikle öyle, hatta bir arkadaşı sizi ailecek severim ama oğlumu okula giderken y.. den uzak dur diye tembihliyorum demiş
eşine bıraksa bu çocuk böyle olmazdı
geçen sefer bu çocuğa iyi davranacaksın diye çıkıştı
arkadaşın sana dil çıkardı diye gıcık oluyorduk ,senin yaptığının yarısını bile yapmıyordu dedi ama annesi yani kız kardeşim varken çocuk onu asla dinlemiyor
yoğun olarak babasının yanında değil annesinin yanında yapıyor zaten
sürekli çocuğa yenileceksin oynarken, çocuğuma bağıramazsın diye büyüttü babasına karşı da

bugün bağırdım çağırdım , ay onlar çocuk sen ne karışıyorsun dedi, dedim ki dövünce mi bağırayım, dayağı yedikten sonra mı sinirleneyim ki yapmışlığı var dedim, bozuldu, mutfaktaysa ben girince çıktı, salondaysa yanımıza gelmedi vs, sonra da aldı oğlunu gitti
çocukla benim oğlum doğmadan önce çok güzel bir teyze yeğen ilişkimiz vardı , onda kıskanma olabilir, normal de..
teyze olarak yine ondan sevgimi esirgemediğim halde bu şekilde davranması ters, konuştum tatlı tatlı ama olmuyor, annesinin alıp karşısına konuşması lazım ama o da yok

Sizin yerinizde olsam asla görüşmem,tamamen küserim.Her şeyden önce evladım gelir.Boyle kardeste olmaz olsun.Cocugu annesi korur.Yapmayin.Oglunuz o çocuktan bu davranışları kopyalayacak.Gorusmeyin lütfen

Sizin yerinizde olsam asla görüşmem,tamamen küserim.Her şeyden önce evladım gelir.Boyle kardeste olmaz olsun.Cocugu annesi korur.Yapmayin.Oglunuz o çocuktan bu davranışları kopyalayacak.Gorusmeyin lütfen
en mantıklı sonuç bu sanırım, aile olunca insan akıl almadan hemen karar veremiyor herhalde

Uzaklasın aynen. Ne sinir bozucu bir durum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…