Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
düşmesin o düşmesiiiiiin
kıyamam ben ona ne gülmesi ödüm patlar bi yerine bişi olcak diye
onun canı acırsa benimde canım acırr
ayyy kıyamam canım sevgilim benim :asigim:
Ben kendime de çok gülerim. Ona da gülerdim herhalde.
Hatta mesela geçen gün beni uğurlayacakken arabanın camını farketmedi, beni öpmek için eğildi alnı cama çarptı.
Süremedim arabayı gülmekten. Millet dönüp dönüp bakıyordu.Ama sinirlenmez benim aşkım ya.. O da benim gülmeme güler. Koparım çünkü....
etraftakilere sert bir bakış atar onu yerden kaldırır yanlızkende komikse tabi anlatıp birlikte gülerdik heralde kaydirigubbakcemile3 inşallah olmasın böyle bişey
Eger kotu dushub bi yerine bişey olmussa gülmem gülenede kızarım NE gülüon hiç düşen gormedin galiba diye :))) Ama bir yerine bir şey olmamıssa patlatırım KAHKAHAYI kaydirigubbakcemile3
benım bu dusmelere zaafım varr kım dusse kendımı tatamadan acımasızca guluyorum ne yazıkkı.. :roflol: :roflol: kendım bılee olsa gulmekten kalkamadıgım zamanları hatırlıyorum.. ozellıkle su karlı zamanlar Allahımm ne cok olay olmustu.. :jeyyar: kesın kahkayı basardım sanırım duruma gore sakınlesmeyı dılerdım.. :lepi: