• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zmirliler..21 Ekim arsamba gn Karyaka skeleye bekleriz:)

aaaaa kızlar siz yarın buluşuyomuşsunuz ben haftaya buluşcaz mantı yicez diye hayal kuruyorummakannehir valla tesadüf görmesem hiç haberimiz olmicek :gitme: yarına işim var valla bu izmir buluşmalarını keşke özelden haber versek birbirimize neiyi olur dimi :kedi:size yarın için iyi eğlenceler bol şamata gırgır inşallah mantı gününde görüşürürz opuyorumnanaktan

Hadi ama gel sende canım ayarla kendini bekleriz.Ertele işini mutlaka bugün yapılması gerekmiyorsa.Gec gelsen bile carsıda sag taraftaki kokoreccilerin orda olucaz ugrayabilirsen canım.

:)) Ben de ilk kez bulusuyorum.Ben de Sudemnisa da, kuusuumda gunes55 abla da birbirimizi ilk kez görücez.Bir sekilde anlarız birbirimizi :)

Abla Sen Özelden Benim Fotolara İyi Bak :roflol:
Yada İskelede Avanak Avanak Bakan Biri Varsa Git Yanına Kesin Benimdir sırnaşık şeydelikafadulden

Kızlar ben kadını erteledim;ama işi erteleyemedim. Eğer izin koparabilirsem öğlen kaçayım diyorum:kedi:

Tam olarak nerede buluşulacak?

Kızlar ben tam 1'de olamam sanıyorum. Nerde bulabilirim sonra sizidelikafadulden

Düşünmem Lazım Sölesem Mi :roflol:

Canım Hani Kokoreççiler Varya Japon Pazarına Gidilen Sokağın Başında Orda Olcakmışız.. Sonrada Kahve İçmeye Gidicez Ama Neresi Olduğunu Kararlaştırmadık..

Telimi Vereyim İstersen Sana Ordan Haberleşelim hihoyyyt

Düşünmem Lazım Sölesem Mi :roflol:

Canım Hani Kokoreççiler Varya Japon Pazarına Gidilen Sokağın Başında Orda Olcakmışız.. Sonrada Kahve İçmeye Gidicez Ama Neresi Olduğunu Kararlaştırmadık..

Telimi Vereyim İstersen Sana Ordan Haberleşelim hihoyyyt

alkisalkisalkis

Tamam canım. Ben kokoreçcilerin orada bakarım size. Bulamama durumu için de tlf.laşırız şekercim.kaydirigubbakcemile5

hadi kızlar hazırlanalım,,esmerim şekerim bir hafta sonuda senin için ayarlarız tatlım üzülme yeterki,:1hug:
bende kardeşimle gelicem,bakalım birbirimizi nasıl tanıycaz,,kuşumu tanıyorum sadece

ben çıkıyorum kızlar hazırlanayım,,zira uzaktan gelicem ben 2 vesait
,öptüm iyi buluşmalar hepimize

ya bu kadar mı talıhsız olur ınsan hıc bır bulusmaya katılamadım ya :gitme:

Ben geldim a.s.

Hepinizi tanıdığım için çok mutluyum canlar. Kısa oldu;ama bir dahaki uzun sürer inşallah. Bu arada resimlerden beni kesmeyi unutmayın:roflol:

Ben geldim a.s.

Hepinizi tanıdığım için çok mutluyum canlar. Kısa oldu;ama bir dahaki uzun sürer inşallah. Bu arada resimlerden beni kesmeyi unutmayın:roflol:

Hehehehe Bende Geldim Cnm..

Bende Çok Memnun Oldum Hepinizi Tanıdığıma.. Hiç Yabancılık Çekmedim

Merak Etme Cnm Benim Ben Seni Kapamışımdır Fotolarda :roflol:

Hehehehe Bende Geldim Cnm..

Bende Çok Memnun Oldum Hepinizi Tanıdığıma.. Hiç Yabancılık Çekmedim

Merak Etme Cnm Benim Ben Seni Kapamışımdır Fotolarda :roflol:

Aynen canım bende hele nicklerimizle seslenişimiz süperdi yanikaydirigubbakcemile3 Garson bile anladı ilk kez görüştüğümüzükaydirigubbakcemile3

Yok kız öyle deme lütfen. Kapamamışsındır sen:olmaz:

Aynen canım bende hele nicklerimizle seslenişimiz süperdi yanikaydirigubbakcemile3 Garson bile anladı ilk kez görüştüğümüzükaydirigubbakcemile3

Yok kız öyle deme lütfen. Kapamamışsındır sen:olmaz:

Sen bide kokoreç faslını göreydin :roflol:

Back