- Konu Sahibi maviyesil35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Midyemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cokacimcoook
ben mafoldumben
Teknik bir hata oldu Bostanlı yazdım ben :) Karsıyaka İskele canım:)
yaa şimdi yrın saat 1 de ksk iskeledemi.olcak buluşma sonrası için nasıl bi düşünceniz var ..aşağı yukarı bişey diyin bee...
Ama haksızlık bu kızlar ya((
Ben de KSK'deyim;ama kadın gelecek temizliğe.. Keşke daha önceden haberim olsaydımafoldumben
Şimdiden sizlere bol eğlenceler..
maviyeşilim tamam cnm ben çay içeceğiniz yere gelirim kesinse kokoreç ..
jazmin ben varya gezmemi erlteledim valla buluşma için sende bi kere temizliğini ertele kız...
Oyyy oyyy oyyy oyyyy bekleriz kuzum:) Hatta sen su anda sitedesin herhalde okuyorsan sohbete gel ordayız biz de:)
Cnm Benim Kardeşim Geldi Pc Ona Verdim Yarın Ben Sizi Nasıl Tanıcam Ya İlk Kez Geliyorum Buluşmaya :1no2:
aaaaa kızlar siz yarın buluşuyomuşsunuz ben haftaya buluşcaz mantı yicez diye hayal kuruyorummakannehir valla tesadüf görmesem hiç haberimiz olmicek :gitme: yarına işim var valla bu izmir buluşmalarını keşke özelden haber versek birbirimize neiyi olur dimi :kedi:size yarın için iyi eğlenceler bol şamata gırgır inşallah mantı gününde görüşürürz opuyorumnanaktan