zmirliler..21 Ekim arsamba gn Karyaka skeleye bekleriz:)

Ama haksızlık bu kızlar ya((

Ben de KSK'deyim;ama kadın gelecek temizliğe.. Keşke daha önceden haberim olsaydımafoldumben

Şimdiden sizlere bol eğlenceler..

yaa şimdi yrın saat 1 de ksk iskeledemi.olcak buluşma sonrası için nasıl bi düşünceniz var ..aşağı yukarı bişey diyin bee...

Ama haksızlık bu kızlar ya((

Ben de KSK'deyim;ama kadın gelecek temizliğe.. Keşke daha önceden haberim olsaydımafoldumben

Şimdiden sizlere bol eğlenceler..

Hadi ertele temizligini persembeye gel sende yarın bizle acil bir işim cıktı dersin:)delikafadulden zemuszemuszemuszemus

maviyeşilim tamam cnm ben çay içeceğiniz yere gelirim kesinse kokoreç ..
jazmin ben varya gezmemi erlteledim valla buluşma için sende bi kere temizliğini ertele kız...

maviyeşilim tamam cnm ben çay içeceğiniz yere gelirim kesinse kokoreç ..
jazmin ben varya gezmemi erlteledim valla buluşma için sende bi kere temizliğini ertele kız...

Nerden bilceksin canım nerde oldugumuzu? Carsıdaki kokoreccilerde oluruz orda iceriz cayımızı da o zaman.Direk oraya gelirsin sen de.

kızlar kokoreççide bekliycezz sizleriii hadiii gelinnn gariiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
Yarın 1 de :))) Yettim Gariii Elimde ılaçlar Nane Limonlar :))

Eee Falda Bakanımız Olcek Mii

aaaaa kızlar siz yarın buluşuyomuşsunuz ben haftaya buluşcaz mantı yicez diye hayal kuruyorummakannehir valla tesadüf görmesem hiç haberimiz olmicek :gitme: yarına işim var valla bu izmir buluşmalarını keşke özelden haber versek birbirimize neiyi olur dimi :kedi:size yarın için iyi eğlenceler bol şamata gırgır inşallah mantı gününde görüşürürz opuyorumnanaktan

ben de yeni gördüm yaa, buluşuyomuş hatunlar
önceden de görsem gidemezdim gerçi :sinifsinif:
Neyse haftaya mantı yicez nasıl olsa :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…