• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zmirliler..21 Ekim arsamba gn Karyaka skeleye bekleriz:)

maviyesil35

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
134
16
318
50
İzmir
Merhaba kızlar 21 Ekim Carsamba günü saat 13.00 da,ben ve Sudemnisa Karsıyaka ıskelede bulusmak istiyoruz.Gelmek isteyen arkadaslarımızı bekleriz.Sevgiler..kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
Merhaba kızlar 21 Ekim Carsamba günü ben ve Sudemnisa Karsıyaka ıskelede bulusmak istiyoruz.Gelmek isteyen arkadaslarımızı bekleriz.Sevgiler..kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

canım 21 ekim demişsin ama saatini yazmamışsın..o gün biraz işim var eğer zaman bulursam gelmek isterim .bostanlı iskelede park cafe demi oturcaksınız yoksa başka bir yeremi gidecekseniz açıklamalı yazarsan belki benim gibi gelmeyi düşünenler yada isteyenler olur diye düşünüyorum...a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar saat 13.00 de Karsıyaka ıskelede bulusalım.Yerine bulusunca karar veririz.Sevindim ilgilendiginize gelebilirseniz daha da sevinicem:)

Son düzenleme:
canım 21 ekim demişsin ama saatini yazmamışsın..o gün biraz işim var eğer zaman bulursam gelmek isterim .bostanlı iskelede park cafe demi oturcaksınız yoksa başka bir yeremi gidecekseniz açıklamalı yazarsan belki benim gibi gelmeyi düşünenler yada isteyenler olur diye düşünüyorum...a.s.

Dogru söylüyorsun canım ne saat ne yer vermişim dimi :) Düzeltmeleri yaptım.Cok seviniriz sizler de olursanız:) Sevgiler..

izmirli hatunlar karşıyaka iskelede buluşup kafamıza göre takılırız . ilk önce kokoreççide kokoreçlerimizi yiyip ordanda yalı cafede sohbet eşliğinde kahvelerimizi yudumlarız ayyyy kulağa çok hoş geliyoor ne dersinizzzzzzzzz.....

izmirli hatunlar karşıyaka iskelede buluşup kafamıza göre takılırız . ilk önce kokoreççide kokoreçlerimizi yiyip ordanda yalı cafede sohbet eşliğinde kahvelerimizi yudumlarız ayyyy kulağa çok hoş geliyoor ne dersinizzzzzzzzz.....

yaaa:sinifsinif: siz kokoriçlerinizi yiyn bn sonra katılırım aranızazemuszemus ...nasılsa güneş ablamında periimnde bende noları var bulurum herdaim sizlerikaydirigubbakcemile4

Back