- 11 Ağustos 2009
- 3.363
- 5
- 683
- Konu Sahibi pinaripekci
hepiniz harika görünüyorsunuz, çok güzel bir buluşma olmuş. gülen yüzünüz hiç solmasın, dostluğunuz daim olsun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye gelmedin liv sen ya, gelirim yazmıştın topiğe, sumakla gelir belki dedik hep :sinifsinif:
hepiniz harika görünüyorsunuz, çok güzel bir buluşma olmuş. gülen yüzünüz hiç solmasın, dostluğunuz daim olsun..
kizlar masallah size allah nazarlardan korusun cok guzel bi bulusma olmus hepiniz cok ama cok sekersinizz
güzel izmirimin güzelleri hepinizde cok tatlisiniz yerimseniben
gülen yüzünüz hic solmasin dostlugunuz daim olsun:Saruboceqpuyorumnanaktan
nazar degmesin masalllah hepinizeopuyorumnanaktan
kırşehirden sevgiler
izmirin güzel kıslarınaaaaaaa.s.
leydim seni görmek güzellllllll
güneşim nerde
:enbuyukkk:
,prenses mavisu'nun gülen yüzüne ve sıcaklığına bayıldım. çok şeker maşallah. Allah güzel ve uzun ömür versin
bende çok istemiştim gelmeyi ama kısmet olmadı inşallah bi dahaki sefere,kıskanmamak elde değil :kedi:
mavisu geleceğin kk üyesi.
evet mavisu harika bir kızımız.
çok sakin ve tatlı bebişimizdi o.
allah onu ana ve babasına bağışlasın.
onu çok çok öpüyorum.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım ablammmm...teşekkürler ediyorum..inşallah sana öyle bir torun versin rabbim..opuyorumnanaktan
cok güzel cıkmısınız..ama canayakınım daha bi güzel:1hug:
izmirin güzel hatunları, harika bir buluşmaya imza atmışlar yine.....çok ama çok sevdiğim mekanda buluşmuşlar hem de....orda olmayı çok ama çok isterdim....fotolarla bir anda kendimi izmirde hissettim....
memleketime ve memleketimin birbirinde güzel hatunlarına kucak dolusu sevgiler....saygılara.s.....
[/QUOTE][QUOTE:inkystar]sumakcığımla nihayet buluşabildik:)ancak oturma planındaki uzaklıktan kaynaklı görüşemedik çok maalesef bir daha ki sefere acısını çıkarırız inşallah değilmi canım?