zmirin tatl hatunlar yamura inat bulutu... yi ki de bulutu....

hepiniz harika görünüyorsunuz, çok güzel bir buluşma olmuş. gülen yüzünüz hiç solmasın, dostluğunuz daim olsun..

niye gelmedin liv sen ya, gelirim yazmıştın topiğe, sumakla gelir belki dedik hep :sinifsinif:

tatlım pınar ablaya haber vermıstım gelemeyecegimi ...bir defakı sefer bir aksilik cıkmazsa kesin gelecegim cnm opuyorumnanaktan

canlarımmmmm bir sonrakı bulusma ne zaman ?

prenses mavisu'nun gülen yüzüne ve sıcaklığına bayıldım. çok şeker maşallah. Allah güzel ve uzun ömür versin :nazar:

bende çok istemiştim gelmeyi ama kısmet olmadı inşallah bi dahaki sefere,kıskanmamak elde değil :kedi:

20.11.2006-16.11.29.906~nazar%20boncu%C4%9Fu.jpg

kizlar masallah size allah nazarlardan korusun cok guzel bi bulusma olmus hepiniz cok ama cok sekersinizz

canım öpüyorum seni. opuyorumnanaktan

güzel izmirimin güzelleri hepinizde cok tatlisiniz yerimseniben
gülen yüzünüz hic solmasin dostlugunuz daim olsun:Saruboceq:opuyorumnanaktan
nazar degmesin masalllah hepinize:nazar::nazar::nazar:opuyorumnanaktan

bitoşum yılbaşında türkiyemize ve tabii izmirimize gelde seni görelim. bizde seni özlüyoruz.opuyorumnanaktan

kırşehirden sevgiler
izmirin güzel kıslarınaaaaaaa.s.
leydim seni görmek güzellllllll:nazar:
güneşim nerde
:enbuyukkk:

canım bizde seni görmeyi çok isteriz. inşallah buralara yolun düşer. izmirimizi gören bir daha gidemez. delikafadulden ona göre gel.:roflol:
güneşim gelemedi. torun bakıyordu o gün. başka zaman gelir.opuyorumnanaktan

prenses mavisu'nun gülen yüzüne ve sıcaklığına bayıldım. çok şeker maşallah. Allah güzel ve uzun ömür versin :nazar:
,

canım teşekkürler ediyorum..opuyorumnanaktan

bende çok istemiştim gelmeyi ama kısmet olmadı inşallah bi dahaki sefere,kıskanmamak elde değil :kedi:

inşallah cnm..opuyorumnanaktan

mavisu geleceğin kk üyesi.
evet mavisu harika bir kızımız.
çok sakin ve tatlı bebişimizdi o.
allah onu ana ve babasına bağışlasın.
onu çok çok öpüyorum.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

mavisu geleceğin kk üyesi.
evet mavisu harika bir kızımız.
çok sakin ve tatlı bebişimizdi o.
allah onu ana ve babasına bağışlasın.
onu çok çok öpüyorum.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım ablammmm...teşekkürler ediyorum..inşallah sana öyle bir torun versin rabbim..opuyorumnanaktan

izmirin güzel hatunları, harika bir buluşmaya imza atmışlar yine.....çok ama çok sevdiğim mekanda buluşmuşlar hem de....orda olmayı çok ama çok isterdim....fotolarla bir anda kendimi izmirde hissettim....

memleketime ve memleketimin birbirinde güzel hatunlarına kucak dolusu sevgiler....saygılara.s.....

cok güzel cıkmısınız..ama canayakınım daha bi güzel:1hug:

Tubiciğim benim,güzel tatlı anne adayı.Bir önceki buluşmada kısa da olsa seni tanıma fırsatı bulmaktan mutlu olduğumu bilmeni isterim.Sende bambaşkasın.Öpüyorum,bebişine dikkat et tamammı?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

izmirin güzel hatunları, harika bir buluşmaya imza atmışlar yine.....çok ama çok sevdiğim mekanda buluşmuşlar hem de....orda olmayı çok ama çok isterdim....fotolarla bir anda kendimi izmirde hissettim....

memleketime ve memleketimin birbirinde güzel hatunlarına kucak dolusu sevgiler....saygılara.s.....

opuyorumnanaktan a.s.

ayyy kızlar ben akşam gel eve aç bilgisayarı..benim mause bozuulllll mafoldumben
giremedim akşam..ne yorum yazabildim ne fotolara bakabildim...bu arada şu neşhur yoldaki fotolar bende bumuyaniye atıyorum mail olarak o pınarıma iletir..
fırstlady ablacığımla tanışmak mutluluk verdi.geç kalmış bir tanışmaydı benim için..geç olsun güç olmasın diyorum ablacığım öpüyorum çok ..
desibel ablamın olmayışına çok üzüldüm bunu da ayrıyetten belirtmek boynumun borcu oldu ...
sevgili canayakın.. bir nick bu kadar mı cuk oturur:)çok tatlısın...
canım hotcoutre..yaşı küçük aklı ve ruhu büyük arkadaşımız..çok güzel uyum sağladın herşeye..inşallah hep gelirsin uzun uzun sohbetler ederiz senle..gerçi internet yasak artk sana , son sene ama bakarsın sen bir çaresine ;)
sumakcığımla nihayet buluşabildik:)ancak oturma planındaki uzaklıktan kaynaklı görüşemedik çok maalesef bir daha ki sefere acısını çıkarırız inşallah değilmi canım?
pınarım ipekçim :) geçmiş buluşmlarda da adını anan biri olarak muhabbetimizin daim olacağını biliyorum canım..ne güzel oldu senin sayende toplandık beraber olduk bize böyle bir gün yaşattığın için teşekkürler canım..kızını öpüyorum kocaman...
theshe,bumuyani,obensi,gülsahgrafik,peri ablam ve betay ....söze gerek yok...seviyorum sizi:)
güneş ablacığım...özledim yaa :( sensiz hep bir eksik.....

:nazar:
:nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar:
wowwwwwwwwwwwwwww
izmirde günes acmis resmen
kac güzel biarada
masallah izmir güzel görmüs ya
gözleri gönülleri acilmistir bukadar fistik gibi hatun biarada olunca
sahsen benimkiler bayram etti acikcasi
:nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar:
:nazar:
pinarim sen ve kizin
cana yakinim
bumuyanim
the she cigim
sumak im
ve cok cok tanismasakta first lady ablam
sizleri taniyorum
kiminizi resimlerden kiminizi niklerden
ama sadece niklerinden tanidiklarimda hayal kirikligina ugratmadilar beni
aksine kalp güzellikleriniz yüzünüze yansiyo
süpersiniz ya
yüzünüzden gülücükler hic eksik olmasin insallah
diger tanimadigim kk arkadaslar icinde gecerli elbette
bulusmalariniz
sohpetiniz muhabbetleriniz hic eksik olmasin
bizlerle paylastiginiz icin cok tskler
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan​

[QUOTE::pinkystar]sumakcığımla nihayet buluşabildik:)ancak oturma planındaki uzaklıktan kaynaklı görüşemedik çok maalesef bir daha ki sefere acısını çıkarırız inşallah değilmi canım?
[/QUOTE]

ınsalah ablacııım benım opuyorumnanaktan

incitanemtuana ,tesekkur ederım cokkk ,o senın guzel bakan gozlerınden..opuyorumnanaktan

yalnız yolda cekındıgımızde hiç üstümüzü basımızı düzeltmemişiz ayol,durup çekindigimizden olsa gerek ..ay ozellıkle ben kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
oooo izmirin güzelleri bir araya toplanmis masallah:nazar::nazar:
bosuna dememisler izmirin kizleri güzeldir diye:nazar:
iste gördük masallah hepinizinde gözlerinizin ici gülüyoropuyorumnanaktan
pinarcigim biricik kizinda büyümüs masallah:nazar: allaha emanet:asigim:
dostlugunuz dayim muhabbetiniz bol olsun arkadaslarima.s.

:nazar:maşallah hanımlar.hepiniz de birbirinizden güzelsiniz.Allah muhabbetinizi artırsın.ne kadar güzel ve keyifli bir gün geçirdiğiniz gözlerinizden okunuyor.hepinize ayrı ayrı sevgilerimi gönderiyorum.prenses mavisu'yu da
Opucuk-ifade_DCh.GIF
öpüyorum
Opucuk-ifade_DCh.GIF
gül yanaklarından.opuyorumnanaktan

b02e93f825750c557f181cd.gif
(bu öpücük hepinize kızlar)

Son düzenleme:
Güzel bir gün olmuş, yüzlerinizdeki o kocaman gülümsemelerden belli.
Dostluğunuz daim olsun...

Back