zmirin tatl hatunlar yamura inat bulutu... yi ki de bulutu....

amanda aman harikasınız bayanlar süpersiniz valla iyi yapmışsınız.keşek bende olabilseydim ama malum iş. bayadır buluşmalara katılamıyorum. ama bundan sonra cumartesiye denk geldiğinde gelicem. öpüldünüz hepiniz

canım benim sen nerelerdesin kızzz. gel artık özlettin kendini...öpüldün canımmmŞenizŞeniz

nazarboncugu.jpg

Harikasınız hanımlar,kıskandım valla, sıcak samimi bir ortam olduğu o kadar belli ki.Cancazım seni görmek çok güzeldi arkadaşım

Canım benim çok teşekkürler bir tanem
lips016.gif

senağlama gelmeyi çok isterdim ama ben eskifoça'dayım çok erken yola çıkmam lazım kızımda daha iki buçuk yaşında sanırım erkenden yola çıkmamız zor.

bende menemdeyım canım.cıksan cıksan bendne yarım saat once cıkarsın senınle tanışmayı ısterız aramızda olmanı isterız canım

allah arkadaşlığınızı dostluğunuzu daim etsin arkadaşlarrrr ne güzel bir gün geçirmişsiniz imrendim heeeeeeee

allah arkadaşlığınızı dostluğunuzu daim etsin arkadaşlarrrr ne güzel bir gün geçirmişsiniz imrendim heeeeeeee

-------------:asigim: :asigim: :asigim:------------------------- :asigim: :asigim: :asigim:--------------
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: -------- :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim::asigim:
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
:asigim: :asigim: :asigim:
:asigim:​

en iyi buluşma grubu olmuşuz arkadaşlarm..çok mutlu oldum..bunu kutlayalımmı???bayanssulusmile

yeni bir haftasonu buluşmasına ne dersiniz??şöyle 6 şubat cumartesi falan nasıl olur??????olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

slm ankara kk dan dilek 52 nasılsınız tombişten ve kalişden izmirde yaşadığnğızı duyunca sohpet etmek istedim çünkü kızımda izmirde bende gelip gidiyorum sizde ankaraya gelecek olursanız toplanı r tanışırız ii günler

Back