zmirin tatl hatunlar yamura inat bulutu... yi ki de bulutu....

ayyy kızlar ben akşam gel eve aç bilgisayarı..benim mause bozuulllll mafoldumben
giremedim akşam..ne yorum yazabildim ne fotolara bakabildim...bu arada şu neşhur yoldaki fotolar bende bumuyaniye atıyorum mail olarak o pınarıma iletir..
fırstlady ablacığımla tanışmak mutluluk verdi.geç kalmış bir tanışmaydı benim için..geç olsun güç olmasın diyorum ablacığım öpüyorum çok ..
desibel ablamın olmayışına çok üzüldüm bunu da ayrıyetten belirtmek boynumun borcu oldu ...
sevgili canayakın.. bir nick bu kadar mı cuk oturur:)çok tatlısın...
canım hotcoutre..yaşı küçük aklı ve ruhu büyük arkadaşımız..çok güzel uyum sağladın herşeye..inşallah hep gelirsin uzun uzun sohbetler ederiz senle..gerçi internet yasak artk sana , son sene ama bakarsın sen bir çaresine ;)
sumakcığımla nihayet buluşabildik:)ancak oturma planındaki uzaklıktan kaynaklı görüşemedik çok maalesef bir daha ki sefere acısını çıkarırız inşallah değilmi canım?
pınarım ipekçim :) geçmiş buluşmlarda da adını anan biri olarak muhabbetimizin daim olacağını biliyorum canım..ne güzel oldu senin sayende toplandık beraber olduk bize böyle bir gün yaşattığın için teşekkürler canım..kızını öpüyorum kocaman...
theshe,bumuyani,obensi,gülsahgrafik,peri ablam ve betay ....söze gerek yok...seviyorum sizi:)
güneş ablacığım...özledim yaa :( sensiz hep bir eksik.....

çok tatlsın canım pinkim...birgün inşallah daha çok fırsat bulurum seninle sohbete..çok dolusun bunun farkındaydım..:1hug:

ilk sayfaya resım ekledım kızlar.r.....
a.s.

:nazar:
:nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar:
wowwwwwwwwwwwwwww
izmirde günes acmis resmen
kac güzel biarada
masallah izmir güzel görmüs ya
gözleri gönülleri acilmistir bukadar fistik gibi hatun biarada olunca
sahsen benimkiler bayram etti acikcasi
pinarim sen ve kizin
cana yakinim
bumuyanim
the she cigim
sumak im
ve cok cok tanismasakta first lady ablam
sizleri taniyorum
kiminizi resimlerden kiminizi niklerden
ama sadece niklerinden tanidiklarimda hayal kirikligina ugratmadilar beni
aksine kalp güzellikleriniz yüzünüze yansiyo
süpersiniz ya
yüzünüzden gülücükler hic eksik olmasin insallah
diger tanimadigim kk arkadaslar icinde gecerli elbette
bulusmalariniz
sohpetiniz muhabbetleriniz hic eksik olmasin
bizlerle paylastiginiz icin cok tskler
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan​

cnm bnm..fundyciim..keşke sizlerde buralarda olsaydınız..inan çok keyif alırdım seninle,libyanamla,gülümle,tombişimle de bu hoş günü paylaşmaktan..kimbilir belki bir gün o da olur..dünya küçük..güzel ötesi yorumların için teşekkürler tatlım..opuyorumnanaktan

oooo izmirin güzelleri bir araya toplanmis masallah:nazar::nazar:
bosuna dememisler izmirin kizleri güzeldir diye:nazar:
iste gördük masallah hepinizinde gözlerinizin ici gülüyoropuyorumnanaktan
pinarcigim biricik kizinda büyümüs masallah:nazar: allaha emanet:asigim:
dostlugunuz dayim muhabbetiniz bol olsun arkadaslarima.s.

gülüm...tatlım..senin bakışında o güzellik..neye baksa güzel görür senin gibi bir melek...allaha emanet bitnm..çokk teşekkürler güzel yorumun için..opuyorumnanaktan

:nazar:maşallah hanımlar.hepiniz de birbirinizden güzelsiniz.Allah muhabbetinizi artırsın.ne kadar güzel ve keyifli bir gün geçirdiğiniz gözlerinizden okunuyor.hepinize ayrı ayrı sevgilerimi gönderiyorum.prenses mavisu'yu da
Opucuk-ifade_DCh.GIF
öpüyorum
Opucuk-ifade_DCh.GIF
gül yanaklarından.opuyorumnanaktan

b02e93f825750c557f181cd.gif
(bu öpücük hepinize kızlar)

:asigim: :asigim: kötü bir günün sabahı doğan güneş ancak bu kadar aydınlatabilirdi yüreğimi..rabbime şükürler olsun burfurum..canım..teşekkürler tatlı yorumun için..prensesimde öpüo kocccaman seni..:asigim: :asigim:

canım çok teşekkür ederim. kalp kalbe karşıdır. bende seni çok seviyorum.opuyorumnanaktan:asigim::1hug:

ablaların ablası öpyom seni uzat yanacığını opuyorumnanaktan

hislerimiz karşılıklı tatlm bnm..opuyorumnanaktan

kesinlikle katılıorm cnm..betül abla bir başkaydı..ama diğer kardeşlermde hepsi çok tatlıydı..

Şeniz

opuyorumnanaktan

keşke bu günü tüm kk üyeleriyle daha net bir şekilde paylaşabilseydik..gerçekten harika bir gündü..opuyorumnanaktan

bir dahaki sefere hep birlikte olalım inşallah tatlm..opuyorumnanaktan

Şeniz

her zaman başımın üstünde yeriniz var cnm..ne zaman isterseniz..opuyorumnanaktan

teşekkürler bozom...opuyorumnanaktan

:roflol: benim düzenleyeceğim fotolar ancak bu kadar cnm..:roflol:

opuyorumnanaktan

inşallah can..opuyorumnanaktan

Şeniz

tatlım bir dahakine buluşabilmek dileğiyle..opuyorumnanaktan

rabbime emanet kuzucuğum..

gerçekten çok tatlı ve sevdiğim bir ablamızdır ladydimiz.opuyorumnanaktan

Yaa ben koşturmaktan birde geç geldiğimden dolayı doyamadım açıkçası
çok güzel bir gündü hava kötü olsada :) Yeni tanıştığım arkadaşlarımla inşallah
bir dahaki buluşmada daha güzel sohbetler edebiliriz. Hepiniz çok hoştunuz
biri hariç o dünya şekeriydi çünkü, pınarcığın kızı mavisu :) öpüyorum tekrar o
yanacıklarından..Şeniz

Yaa ben koşturmaktan birde geç geldiğimden dolayı doyamadım açıkçası
çok güzel bir gündü hava kötü olsada :) Yeni tanıştığım arkadaşlarımla inşallah
bir dahaki buluşmada daha güzel sohbetler edebiliriz. Hepiniz çok hoştunuz
biri hariç o dünya şekeriydi çünkü, pınarcığın kızı mavisu :) öpüyorum tekrar o
yanacıklarından..Şeniz

sende en az maviş kadar şekerdin bitnm..kocaman öpüorm gül yanaklarından bende..Şeniz

ya ben gelemedim amaaaa
çok soğuktu canavarlarla çıkamadım dışarı
ama çok tatlısınız hepiniz pınarcım
süper bi işe imza attın şekercim
hepinize maşallahhhhhh

images

harikasınız kızlar dostluğunuz daim olsun kucak dolusu sevgiler :)

opuyorumnanaktan a.s.

ya ben gelemedim amaaaa
çok soğuktu canavarlarla çıkamadım dışarı
ama çok tatlısınız hepiniz pınarcım
süper bi işe imza attın şekercim
hepinize maşallahhhhhh

images

tatlım keşke gelebilseydin..senide tanımayı çok isterdim..gelirken yağmur yağıyordu ama sonradan çok şükür allah yüzümüze baktı da dindi..çok teşekkürler güzel yorumuna can..bir dahaki buluşmada hepbirlikte oluruz inşallah..opuyorumnanaktan

ilk yorum bendne gelsın çok guzle bı gundu gercekten herkese ayrı ayrı tesekurler buluşmaya vesile oldugu için pinarcıgıma sıcacık gulumsemesıyle cana yakınlıgınla canayakına sonunda tanışma fırsatı buldugumuz sumak a kocaman tesekkurler....

tatlım harikasın...Şeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben de çok teşekkur ederim ilk buluşmamda yalnız bırakmadığınız için özellikle peri ablama bumuyaniye ve theshe ile sumaka teşekkürler :ecrin_bebek:

öncelikle pınarcığım gerçekten yine yeniden çok güzel bir gün geçirmemize öncülük ettiğin için çok teşekkür ederim. her buluşmada yeni yeni arkadaşlar tanımak çok güzel. dünde tatlı yağmurcuğumu, pınarcığımı, sumak ı,canayakını, tanıdığıma çok çok memnun oldum. yağmurcuğum yaşı küçük ama olgunluğıyla koskoca bir kalbi olduğunu hemen gösteriyor. pınarcığım seni ve o tatlı kızını tanımak çok güzeldi allahım mavisu sanki çocuk değil, masamızda küçük bir hanımefendi vardı. sumak canayakın hepinizle sanki daha önceden tanışmış sıkı dosluklarımız varmış gibi hissediyorum. arkadaşlar ben hepinizi çok seviyorum yaaa...betülcüğüm seni uzun zamandır görememiştim iyiki geldin özlemişim seni...keşke damlada gelebilseydi.. betay,pinkim, bumuyanim,theshe im,obensem iyiki sizleri tanıdım iyiki varsınız.öpüyorum hepinizi..

özelden msn ve facebook verirseniz seviniri[m kızzlaarr[/B]

izmirin güzelleri buluşmuş ne güzel bir bakayım dedim süpriiiz kadriyeciğimin 2. prensesi çakmak çakmak bana bakıyor :ecrin_bebek:
seni ve meleklerini öpüyorum sevgili arkadaşım başakcığıma selamlar inş bebişi kucaklamakta nasip olur birgün
ayrıca izmirin hatunlarına selamlar opuyorumnanaktan

canım özledik seni hadi artık çeşmeleri bırakda dön izmire...

sağol sevilcim inşallah yeniden buluşuruz bir gün hatırladınmı geçen sene orada ikimiz buluşmuştuk ah eski günler ah

başakcığım hadi artık katıl aramıza sende yaa al bebişini de gel özledik seni bebişe biz bakarız sen merak etme...

ızmir, ızmir olalı görmedi böyle güzeller. Hepiniz çok şekersiniz. Ne diyelim bol buluşmalar diliyor ve hepinizi öpüyorum . Belki birgün birlikte olabiliriz.
nazar_boncugu.jpg

inşallah bir gün tanışmak kısmet olur..

sbluem canım seni çok ama çok özledim. gel artık. sen yeter ki buluşma iste. buluşmaya ben koşa koşa gelirim. opuyorumnanaktan

evet yaa bize buluşma olsun dimi hemen ordayız....kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

ÇOK GÜZEL bir buluşmaydı hakikaten en sıkıntılı günümde ilaç gibi geldiniz gelen herkeze teşekkürler kaydirigubbakcemile3

seni seviyoruz canımmm iyiki geldin ...kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Güzel bir gün olmuş, yüzlerinizdeki o kocaman gülümsemelerden belli.
Dostluğunuz daim olsun...

sormayın o kocaman gülümseme benm yüzümde asılı kalmış..akşam eve gittim msafirlerim geldi..çok mutlusun yüzüne bir baksana diyorlarkaydirigubbakcemile3
o gülümsemenin mimarı olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkürler..güzel yüreklerine sağlık...

çok teşekkürler ediyorum yorum için..opuyorumnanaktan

öncelikle pınarcığım gerçekten yine yeniden çok güzel bir gün geçirmemize öncülük ettiğin için çok teşekkür ederim. her buluşmada yeni yeni arkadaşlar tanımak çok güzel. dünde tatlı yağmurcuğumu, pınarcığımı, sumak ı,canayakını, tanıdığıma çok çok memnun oldum. yağmurcuğum yaşı küçük ama olgunluğıyla koskoca bir kalbi olduğunu hemen gösteriyor. pınarcığım seni ve o tatlı kızını tanımak çok güzeldi allahım mavisu sanki çocuk değil, masamızda küçük bir hanımefendi vardı. sumak canayakın hepinizle sanki daha önceden tanışmış sıkı dosluklarımız varmış gibi hissediyorum. arkadaşlar ben hepinizi çok seviyorum yaaa...betülcüğüm seni uzun zamandır görememiştim iyiki geldin özlemişim seni...keşke damlada gelebilseydi.. betay,pinkim, bumuyanim,theshe im,obensem iyiki sizleri tanıdım iyiki varsınız.öpüyorum hepinizi..

bende çok mutlu oldum o gün pericğm....organizasyonu gerçekleştiren olarak buluşmaya biraz gecikince telaş içerisinde girdim içeriye..hepinize sarılıp öpmek geldi içimden ama..hani böyle lisede şiir okurken elini nasıl tutacağını bilemezsin..işte öyle bir haldeydim o an..hepiniz çok tatlıydınız ama..sıcacık yürekleriniz,baldan tatlı sözlerinizle hemen çekiverdiniz beni de içinize..sevgiyle kucakladı yürekleriniz yüreğimi..çooook teşekkürler ediyorum size..böylesi güzel bir gün geçirmeme vesile olduğunuz için..dilerim aynı tadı almıştır orada bulunan herkes....kocaman öpüyorum hepinizi..opuyorumnanaktan

Tek tek isimleriniz yazmayacağım ama
İzmir'in hoş hatunları,yine çok şıksınız ve çok güzelsiniz...
isimlerini sık sık duydum,aaaa dediğim kişiler var aranızda,
böylece sizleri tanımaktan çoook mutlu oldum...
dostluğunuz daim olsun...
sevgiyle kalın...

öyle tatlı öyle içtendindi eve davet etmen bile ne kadar içten olduğunun kanıtıydı seve seve geliriz canım benim yaaa.dostluklarımızın hiç bitmemesi dileğiyle...:içelim:a.s.:nazar:

pınarım ipekçim :) geçmiş buluşmlarda da adını anan biri olarak muhabbetimizin daim olacağını biliyorum canım..ne güzel oldu senin sayende toplandık beraber olduk bize böyle bir gün yaşattığın için teşekkürler canım..kızını öpüyorum kocaman...
theshe,bumuyani,obensi,gülsahgrafik,peri ablam ve betay ....söze gerek yok...seviyorum sizi:)
güneş ablacığım...özledim yaa :( sensiz hep bir eksik.....
ilirim

pinkçim,,,bende özledim seni canikom,,bu aralar yanına gelebilirimopuyorumnanaktan

wowwwwwwwwwwwwwww
izmirde günes acmis resmen
kac güzel biarada
masallah izmir güzel görmüs ya
gözleri gönülleri acilmistir bukadar fistik gibi hatun biarada olunca
sahsen benimkiler bayram etti acikcasi
pinarim sen ve kizin
cana yakinim
bumuyanim
the she cigim
sumak im
ve cok cok tanismasakta first lady ablam
sizleri taniyorum
kiminizi resimlerden kiminizi niklerden
ama sadece niklerinden tanidiklarimda hayal kirikligina ugratmadilar beni
aksine kalp güzellikleriniz yüzünüze yansiyo
süpersiniz ya
yüzünüzden gülücükler hic eksik olmasin insallah
diger tanimadigim kk arkadaslar icinde gecerli elbette
bulusmalariniz
sohpetiniz muhabbetleriniz hic eksik olmasin
bizlerle paylastiginiz icin cok tskler
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan​

bende olsadım aralarında güneş o zaman tam anlamıyla açıcaktı
(kendimi çok beğenmiş mi gördüm):kedi::kedi:

kırşehirden sevgiler
izmirin güzel kıslarınaaaaaaa.s.
leydim seni görmek güzellllllll:nazar:
güneşim nerde
:enbuyukkk:

esmerim güzelimmmmm,ilgin için teşekkür ederim
ben evdeydim torunumu baktım,hava soğuktu,çıkaramazdım onu dışarı ,birde çok hareketli baş edemezdim onunla,bende kuzucuğumla :emir_bebek:evde eğlendikhihoyyyt

Back