- Konu Sahibi pinaripekci
ayyy kızlar ben akşam gel eve aç bilgisayarı..benim mause bozuulllll mafoldumben
giremedim akşam..ne yorum yazabildim ne fotolara bakabildim...bu arada şu neşhur yoldaki fotolar bende bumuyaniye atıyorum mail olarak o pınarıma iletir..
fırstlady ablacığımla tanışmak mutluluk verdi.geç kalmış bir tanışmaydı benim için..geç olsun güç olmasın diyorum ablacığım öpüyorum çok ..
desibel ablamın olmayışına çok üzüldüm bunu da ayrıyetten belirtmek boynumun borcu oldu ...
sevgili canayakın.. bir nick bu kadar mı cuk oturur:)çok tatlısın...
canım hotcoutre..yaşı küçük aklı ve ruhu büyük arkadaşımız..çok güzel uyum sağladın herşeye..inşallah hep gelirsin uzun uzun sohbetler ederiz senle..gerçi internet yasak artk sana , son sene ama bakarsın sen bir çaresine
sumakcığımla nihayet buluşabildik:)ancak oturma planındaki uzaklıktan kaynaklı görüşemedik çok maalesef bir daha ki sefere acısını çıkarırız inşallah değilmi canım?
pınarım ipekçim :) geçmiş buluşmlarda da adını anan biri olarak muhabbetimizin daim olacağını biliyorum canım..ne güzel oldu senin sayende toplandık beraber olduk bize böyle bir gün yaşattığın için teşekkürler canım..kızını öpüyorum kocaman...
theshe,bumuyani,obensi,gülsahgrafik,peri ablam ve betay ....söze gerek yok...seviyorum sizi:)
güneş ablacığım...özledim yaasensiz hep bir eksik.....
çok tatlsın canım pinkim...birgün inşallah daha çok fırsat bulurum seninle sohbete..çok dolusun bunun farkındaydım..:1hug:
a.s.ilk sayfaya resım ekledım kızlar.r.....
wowwwwwwwwwwwwwww
izmirde günes acmis resmen
kac güzel biarada
masallah izmir güzel görmüs ya
gözleri gönülleri acilmistir bukadar fistik gibi hatun biarada olunca
sahsen benimkiler bayram etti acikcasi
pinarim sen ve kizin
cana yakinim
bumuyanim
the she cigim
sumak im
ve cok cok tanismasakta first lady ablam
sizleri taniyorum
kiminizi resimlerden kiminizi niklerden
ama sadece niklerinden tanidiklarimda hayal kirikligina ugratmadilar beni
aksine kalp güzellikleriniz yüzünüze yansiyo
süpersiniz ya
yüzünüzden gülücükler hic eksik olmasin insallah
diger tanimadigim kk arkadaslar icinde gecerli elbette
bulusmalariniz
sohpetiniz muhabbetleriniz hic eksik olmasin
bizlerle paylastiginiz icin cok tskler
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cnm bnm..fundyciim..keşke sizlerde buralarda olsaydınız..inan çok keyif alırdım seninle,libyanamla,gülümle,tombişimle de bu hoş günü paylaşmaktan..kimbilir belki bir gün o da olur..dünya küçük..güzel ötesi yorumların için teşekkürler tatlım..opuyorumnanaktan
oooo izmirin güzelleri bir araya toplanmis masallah
bosuna dememisler izmirin kizleri güzeldir diye
iste gördük masallah hepinizinde gözlerinizin ici gülüyoropuyorumnanaktan
pinarcigim biricik kizinda büyümüs masallahallaha emanet:asigim:
dostlugunuz dayim muhabbetiniz bol olsun arkadaslarima.s.
gülüm...tatlım..senin bakışında o güzellik..neye baksa güzel görür senin gibi bir melek...allaha emanet bitnm..çokk teşekkürler güzel yorumun için..opuyorumnanaktan
maşallah hanımlar.hepiniz de birbirinizden güzelsiniz.Allah muhabbetinizi artırsın.ne kadar güzel ve keyifli bir gün geçirdiğiniz gözlerinizden okunuyor.hepinize ayrı ayrı sevgilerimi gönderiyorum.prenses mavisu'yu da
öpüyorum
gül yanaklarından.opuyorumnanaktan![]()
(bu öpücük hepinize kızlar)![]()
:asigim: :asigim: kötü bir günün sabahı doğan güneş ancak bu kadar aydınlatabilirdi yüreğimi..rabbime şükürler olsun burfurum..canım..teşekkürler tatlı yorumun için..prensesimde öpüo kocccaman seni..:asigim: :asigim: