zmirin tatl hatunlar yamura inat bulutu... yi ki de bulutu....

bayanlar tek kelimeyle harikasınız bende aranızda olmayı çok isatiyordum ama
bebişimi bırakamadım malesef inşşaaallah bir dahaki sefere opuyorumnanaktan

inşallah cnm bnm..kocaman öpüorm bebişi ve seni opuyorumnanaktan

ÇOK GÜZEL bir buluşmaydı hakikaten en sıkıntılı günümde ilaç gibi geldiniz gelen herkeze teşekkürler kaydirigubbakcemile3

betaycıım..cnm..aynı hislerdeyiz inan..benm içinde bugün ilaç gibiydi..bende teşekkürler ediyorum hepinize..opuyorumnanaktan

İzmir, İzmir olalı görmedi böyle güzeller. Hepiniz çok şekersiniz. Ne diyelim bol buluşmalar diliyor ve hepinizi öpüyorum . Belki birgün birlikte olabiliriz.
nazar_boncugu.jpg

keşke sizde olabilseniz keşke..opuyorumnanaktan

tanımak istediğim herkes ordaymış ya ben sabah samsundan geldim okadar yorgundumki uyuyup kalmışım yoksa gelcektim..hepiniz çok güzelsiniz hepinizi teker teker öptüm..
sblue seni çok özldeik senin olduğun yer bir başka renkleniyo inşallah yapılır bende bebek olmadan istiyorum herkesi bi göreyim süper olur....
başakcım burçinde masmavi maşallah güzellikleri ne nazar değmesin....

opuyorumnanaktan

Fotograflar cok güzel paylasimlar icinde tesekkürler ,arkadasliginiz daim olsun ...pınarcım sende kizinda cok tatlısıniz...

Son düzenleme:
İzmir, İzmir olalı görmedi böyle güzeller. Hepiniz çok şekersiniz. Ne diyelim bol buluşmalar diliyor ve hepinizi öpüyorum . Belki birgün birlikte olabiliriz.
nazar_boncugu.jpg

Canımmm bir gün inşallah buluşacağız canım ablacım benim.Güzel sözlerin ve içtenliğin için teşekkürler...........opuyorumnanaktana.s.:enbuyukkk:

ızmirlilere kucak dolusu sevgiler yolluyor, buluşmalarınızın daim olmasını diliyorum.
Sayenizde ızmirimi de görmüş oluyorum..

İzmirlilere kucak dolusu sevgiler yolluyor, buluşmalarınızın daim olmasını diliyorum.
Sayenizde İzmirimi de görmüş oluyorum..

dağ dağa kavuşmaz..insan insana kavuşur derler..inşallah hepbirlikte buluşmakta nasip olur cnm..çok teşekkürler güzel yorumun için..opuyorumnanaktan

boşuna dememişler izmirin kızları güzeldir,ışıl ışılsınız ,süpersiniz
güzel bir buluşma olmuş, bende aranızda olcaktım ama kısmet değilmiş,
inşallah başka sefere
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

boşuna dememişler izmirin kızları güzeldir,ışıl ışılsınız ,süpersiniz
güzel bir buluşma olmuş, bende aranızda olcaktım ama kısmet değilmiş,
inşallah başka sefere
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

çok isterdim ablacm seninle de tanışmayı ama nasip değilmiş bu defa..inşallah bir daha ki buluşmada müsait olursn..kocaman öpüorm ablacmopuyorumnanaktan

tek kelimeyle muhteşemdi......

hepinize çok teşekkürler ediyorum..dilerim aynı kadroyu evimde ağırlamakta nasip olur..hepiniz çok şekersiniz..sevgiyle kucaklıyorum..

pınarcım seninle tanışmayı çok istiyordum ama kısmet olmadı,olsun resimde gördüm memnun oldum
bu kadroya bende dahil olabilirmiyim canım :utangac::opuyorumnanaktan

:nazar::nazar::nazar:
Hiç kıskanmadım hiçççççççççç
:dilcikar:
Allah'ım ne güzel bir buluşma olmuş bu böyle..Ben de istiyorum buluşma kaynaşmak koklaşmak :kıskançlıktangeberenüye:
Çok tatlısınız..:nazar:

Allah'ım ne güzel bir buluşma olmuş bu böyle..Ben de istiyorum buluşma kaynaşmak koklaşmak :kıskançlıktangeberenüye:

:roflol: :roflol: opuyorumnanaktan yoruma çok güldüm..ama imzaya daha çok güldüm..abim vardı karşımda neye güldüğümü sordu..söyleyince niyeyse ona komik gelmedi odun mevzuuu:roflol: :roflol:

Oyyy kıyamam
İnşallah bir gün böyle karşılıklı çayımızı kahvemizi içebiliriz opuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: opuyorumnanaktan yoruma çok güldüm..ama imzaya daha çok güldüm..abim vardı karşımda neye güldüğümü sordu..söyleyince niyeyse ona komik gelmedi odun mevzuuu:roflol: :roflol:

Eşime dedim ki:
'Ay herkez imzama hasta..'
'Neden?' dedi.İmzayı okudum..Bizimkinin suratı içine böcek girmiş marula döndü:roflol:
Oyy canım kocam..:asigim:

Back