zmirin tatl hatunlar yamura inat bulutu... yi ki de bulutu....

ooooooofffffffffff aman allahım bune muhteşem güzellik rabbim dostlugunuzu daim etsin pınarım gülen yüzünü canlı gibi hissettim sanki yanındayım mavisu kainat harikası ömrüde su gibi aziz olsun izmirin güzelleri gülen yüzünüz hiç ama hiç solmasın hepinizi öpüyorum ankaradan kucak dolusu selamlar sevgiler

kızlar harika bir gün yaşamışsınız kalbim sizinleydi vakit bulsaydım bumiyaniye süpriz yapacaktım bebişimle ama ben buluşma saatinde kızıma ders çalıştırmakla ugraşıyordum ama olsun eglenmenize sevindim izmir buluşmaları zaten süper olur dostluklarınız daim olsun opuyorumnanaktan

ayy ablacım super olurdu gercekten canım benımya bı sonrakı buluşmaya beklerız artık

diğer arkadaşları başka buluşma fotolarında görmüştüm, sumak ve TheShe yi ilk defa görüyorum aynı topiklere takıldığımız için onları çok merak ediyordum, tahmin ettiğim gibiler, çok tatlısınız kızlaarrrrdelikafaduldendelikafadulden

izmirde olamadığıma üzüldüm valla, ne güzel çıkarmışsınız tadını, selamlar hepinizee:1rolleyes::1rolleyes:

Son düzenleme:
selam gercekten cok guzel olmuşuuz boyle ne guzel ya vaktınız ne gujzel çeçmıştır ınsallah bızde bulluşup boyle resımlerı koyarız artık opuyorum sızlerı

hepiniz çok güzelsiniz maşallah çok çok güzel bir buluşma olmuş anlaşılan dostluğunuz daim olsun opuyorumnanaktan

diğer arkadaşları başka buluşma fotolarında görmüştüm, Sumak ve TheShe yi ilk defa görüyorum aynı topiklere takıldığımız için onları çok merak ediyordum, tahmin ettiğim gibiler, çok tatlısınız kızlaarrrrdelikafaduldendelikafadulden

izmirde olamadığıma üzüldüm valla, ne güzel çıkarmışsınız tadını, selamlar hepinizee:1rolleyes::1rolleyes:

ayy tesekkur ederım :kedi:

ama ama ben de senı merak edıyorumm :dilcikar:

delikafadulden

cok güzel cıkmısınız..ama canayakınım daha bi güzel:1hug:

diğer arkadaşları başka buluşma fotolarında görmüştüm, sumak ve TheShe yi ilk defa görüyorum aynı topiklere takıldığımız için onları çok merak ediyordum, tahmin ettiğim gibiler, çok tatlısınız kızlaarrrrdelikafaduldendelikafadulden

Teşekkürler canımm opuyorumnanaktan
ama evet ben de seni merak ediyorum zemuszemus

beni de ilk defa görüyonuzz lülülülülülü

20.11.2006-16.11.29.906~nazar%20boncu%C4%9Fu.jpg

kizlar masallah size allah nazarlardan korusun cok guzel bi bulusma olmus hepiniz cok ama cok sekersinizz

güzel izmirimin güzelleri hepinizde cok tatlisiniz yerimseniben
gülen yüzünüz hic solmasin dostlugunuz daim olsun:Saruboceq:opuyorumnanaktan
nazar degmesin masalllah hepinize:nazar::nazar::nazar:opuyorumnanaktan

harikasiniz kizlarr...
dilerim doslugunuz daim olurr.

opuyorumnanaktan

ooooooofffffffffff aman allahım bune muhteşem güzellik rabbim dostlugunuzu daim etsin pınarım gülen yüzünü canlı gibi hissettim sanki yanındayım mavisu kainat harikası ömrüde su gibi aziz olsun izmirin güzelleri gülen yüzünüz hiç ama hiç solmasın hepinizi öpüyorum ankaradan kucak dolusu selamlar sevgiler

ablam cansın sen.opuyorumnanaktan..bende senin resimlerine baktığımda aynı duyguları paylaşıyorum..güzel dileklerin,duaların için de allah razı olsun ablam..inşallah nasip olurda
aynı yerlere bir de seninle gideriz..kocaman öpüyorum ablacm bnm..opuyorumnanaktan

selam gercekten cok guzel olmuşuuz boyle ne guzel ya vaktınız ne gujzel çeçmıştır ınsallah bızde bulluşup boyle resımlerı koyarız artık opuyorum sızlerı
opuyorumnanaktan

hepiniz çok güzelsiniz maşallah çok çok güzel bir buluşma olmuş anlaşılan dostluğunuz daim olsun opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan

kızlar çok güzel çıkmıssınız dostlugunuz daim olsun öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan

pınarım yengen gelmedimi göremedim öpüyorum hepinizi
yok yengem gelemedi ablacm..abim eleman için ilan vermiş gazeteye çok yoğun telefon geliyordu bu yüzden gelemedi inşallah bir dahakine o da aramızda olur..opuyorumnanaktan

20.11.2006-16.11.29.906~nazar%20boncu%C4%9Fu.jpg

kizlar masallah size allah nazarlardan korusun cok guzel bi bulusma olmus hepiniz cok ama cok sekersinizz

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

güzel izmirimin güzelleri hepinizde cok tatlisiniz yerimseniben
gülen yüzünüz hic solmasin dostlugunuz daim olsun:Saruboceq:opuyorumnanaktan
nazar degmesin masalllah hepinize:nazar::nazar::nazar:opuyorumnanaktan

canım bitosm teşekkürler..opuyorumnanaktan

ay çok güzel ya ,yine bir izmir klasiği,harkasınız ,öyle özeniyorumki ,hani atlayıp gelesim geliyor ama çookkk uzak neyse BİR GÜN MUTLAKA....,yüzünüzden tebessüm eksik olmasınzemuszemus

Back