zmir KK spriz Karyaka bulumas :)

35 İzmirli olarak 35,5 luların buluşmasını özlemle izledim...Maşallah marifetli, hamarat, güzeller bir arada...Bu arada yediklerinize afiyet olsun- top top et olsun :):) Hep böyle güzel buluşmalara

oyyy güzell yürekli arkadaşım benim...senle hep sanal olarak konuşurken şimdi canlı canlı karşılaşınca ayy inanılmaz mutlu oldum...canım sevomm allahın izniyle git gell tekrar hoşgeldin buluşması yaparız inş tatlım...

ne marifetlimişiniz hanımlar ,,,açık büfe gibi olmuş,maşallah ,ellerinize sağlık
manzara süper sizler süpersiniz,,,aranızda olmayı çok isterdim gelmememin nedenini biliyosunuz,inşalah başka sfere
kkgm çok güzelmişin canım
peri mavilerle adın gibi peri olmuşun
sizleri seviyorummm:1hug:

ayy rica edrim canım ya hepniize ayrı ayrı tesekkur edrım uuzn zmandır bukadr eglencelı gun gecirmemiştim :)

Bensiz Karşıyaka Buluşmasımı Yaptınız Sizzz kötükedihüso

bi dakı buluşmayı biizm evd e yalaık kızlar şimdiden açık kapı bırakıyorum haberiniz olsun

1 sonraki toplantıya gelmezejm bu yazıyı bana okutun...

: (

neler kaçırdım öyle

Curly hepinizi ızmite davet ediyor. ha ızmir ha ızmit.

1 sonraki toplantıya gelmezejm bu yazıyı bana okutun...

: (

neler kaçırdım öyle

valla abim hayatımın en güzel sarmalarını yedim şahsen ben.bumuyani ve firstlady döktürmüşlerdi.... çok geç kaldın çooookkk:jeyyar: ewe servis bilem yaptılar bizzat 10 dk önce kendim yedimmm :roflol:

herkese iyi akşamlar a.s.
gerçekten çok güzel bir gündü tanıdığım ve yeni tanıştığım arkadaşlarımla çok eğlendim :enbuyukkk:
yemekelrin tadı damağımda kaldı cokacimcoook hepinizin tekrar ellerine sağlık opuyorumnanaktan
daha nice buluşmalara inş. :Saruboceq:
yorumlar için hepinize çok teşekkürler :lepi:

cnm benim yüreğinin güzelliğini biliyordumda yüzünün daha bir güzel olduğunu bilmiyordum çook ama çok mutlu ettin beni

firstlady ablamın sarmaları o güzel ellerini öperimde öperim ablacım bumuyaninin sarmaları cokacimcoook
burcumun muuuuhteşem kısırı başak35 in süper mercimek köftesi
peri sahi mavilerle harikaydın bugün hep mavi giy cnm kaydirigubbakcemile3 kek bi harikaydı
boncumun yıldız kurbişleri ağzımda dağıldı valla
kaşmirin ekler son dk bitane daha yemeden edemedim
kkgm senin kurabiyelerden yiyemedim kuzum neden vermediin Çok üzgünüm çoook
gizemcimin sigara böreği :1shok: o neydi öyle canım yaa süperdii

zayıflamışın diyenler duyun sesimi bugün herşeyden yedim aldım geri valla ama deydi sevdiklerimin emeklerine öyle süzülerek bakamazdım kiii :gitme:

Harika bi ızmir buluşması daha...:1hug:
Her şey süper gözüküyor..özellikle sarmalar..:1rolleyes:alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Nice buluşmalara inşallah..a.s.a.s.
Gülen yüzünüz solmasınn..dostluğunuız daim olsun inşallah..:Saruboceq:
Kocaman sevgiler yolluyorum Ankara dan..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…