Curly hepinizi İzmite davet ediyor. ha İzmir ha İzmit.
üfff bılmemı yah dogru zamanı beklıyom bıtenem :)..valla gelıcem bıllahı gelıcem ne zaman olursa olsun gelıcem :)..bunuda cok ıyı bılıyom:)..sana sarılmak ıcın :)..:asigim:gel gülüm gel senide şefkatli kollarımıza saralım Şeniz
ne marifetlimişiniz hanımlar ,,,açık büfe gibi olmuş,maşallah ,ellerinize sağlık
manzara süper sizler süpersiniz,,,aranızda olmayı çok isterdim gelmememin nedenini biliyosunuz,inşalah başka sfere
kkgm çok güzelmişin canım
peri mavilerle adın gibi peri olmuşun
sizleri seviyorummm:1hug:
Bensiz Karşıyaka Buluşmasımı Yaptınız Sizzz kötükedihüso
bi dakı buluşmayı biizm evd e yalaık kızlar şimdiden açık kapı bırakıyorum haberiniz olsun
üfff bılmemı yah dogru zamanı beklıyom bıtenem :)..valla gelıcem bıllahı gelıcem ne zaman olursa olsun gelıcem :)..bunuda cok ıyı bılıyom:)..sana sarılmak ıcın :)..:asigim:
tatlım bir dahaki buluşmaya senide bekleriz. bizim buluşmalarımız hep çok güzel ve çok eylenceli olur herkese tavsiye ederim.:dance::dance:
canım benim sen neden gelmedin.özlem giderirdik. teşekkürederim.canım sen güzel bakıyorsun...güzel görüyosun azıcıkta güzelim tabiialkisalkisalkisalkisalkisalkis:dance:
ben gelemedim çünkü annem yollamadı senağlama
şu halime bak 25 yaşındayım ama annemden izinsiz adım atamıyorum gamyoncuiremsu
yollamama sebebiyse KENELER delikafadulden
panik atak kendisi o yüzden aklı bende kalırmış olazmış :dilcikar:
geleceksin diye bolca sarma yapmıştım.senağlama
o anneciğine söyle :umursamaz:
öpüyor ablam yanaklarından opuyorumnanaktan
gece belli oldu yer değişikliği cnm buca uzak kaldı birazcık ondan ksk ye karar kıldık arada baksadın keşke topiğeablaaaaaaaaaaa:sinifsinif: ben yoktum offffbugun geldim eve ben ama ksk de olduğunu bilsem hasta falan gelirdim mafoldumben
estağfullah cnm bi dahakine inş ama sonbaharda ancak olur bensiz buluşanı fururum çünkü kötükedihüsoAklıma Tükürsünler Emi mafoldumben
sen bensiz mantıları götürürken iidi demiii :dilcikar:ben de ben de ben deeeeeeeeeeeeee delikafadulden delikafadulden delikafadulden
nolur nolur nolur izmite de gelin....
ama sarmaları, mamaları unutmayın :jeyyar:
gerçi unutsanız da olur, ben size hepsinden yaparım, yeter ki gelin :teytey:
hepiniz harika görünüyorsunuz, şanınıza uygun her zamanki gibi :lepi:
ama mamalarda resmen gözüm kaldı,
rüyama girecek... ooof sarmalar börekler pastalar :gitme:
ben de isteriiiiiim :gitme:
ne zaman ne zamaaan zemuszemus benide saaar kaaarüfff bılmemı yah dogru zamanı beklıyom bıtenem :)..valla gelıcem bıllahı gelıcem ne zaman olursa olsun gelıcem :)..bunuda cok ıyı bılıyom:)..sana sarılmak ıcın :)..:asigim:
:dilcikar:süperharika görünüyorsunuz
sizi görünce içim gitti
bu ne güzellik bu ne incelik bu ne nefaset
akşama kadar otur karşısına seyret dur rabbim neler yaratıyor ya
yav ben hepinizi yerimcokacimcoook
:
vallahi içim kgitti hanımlar fotoları seyrederken ablamın yanında olmam münasebetiyle aranızda olamadım inş bir dahaki sefere nasipse sizlerle tekrar beraber olmayı çok istiorum
ben de ben de ben deeeeeeeeeeeeee delikafadulden delikafadulden delikafadulden
nolur nolur nolur izmite de gelin....
ama sarmaları, mamaları unutmayın :jeyyar:
gerçi unutsanız da olur, ben size hepsinden yaparım, yeter ki gelin :teytey:
hepiniz harika görünüyorsunuz, şanınıza uygun her zamanki gibi :lepi:
ama mamalarda resmen gözüm kaldı,
rüyama girecek... ooof sarmalar börekler pastalar :gitme:
ben de isteriiiiiim :gitme:
ne kenesi izmirimde ne arar kene kaldıki bugün sinek bile yoktu arının kolonisine kıran girmişti kaydirigubbakcemile3ben gelemedim çünkü annem yollamadı senağlama
şu halime bak 25 yaşındayım ama annemden izinsiz adım atamıyorum gamyoncuiremsu
yollamama sebebiyse KENELER delikafadulden
panik atak kendisi o yüzden aklı bende kalırmış olazmış :dilcikar:
itina ile sarma yenir cnm cokacimcoookAllah tan becerikli hanımlarsınız ablamm..alkisalkisalkis alkisalkisalkis Ben sarma yapmayıda bilmiyorum.:kedi::1rolleyes:.Ellerinize kollarınıza sağlıkk..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
o güzel ablanı dahada güzel kardeşini öperim tatlıım balım Şenizvallahi içim kgitti hanımlar fotoları seyrederken ablamın yanında olmam münasebetiyle aranızda olamadım inş bir dahaki sefere nasipse sizlerle tekrar beraber olmayı çok istiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?