• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zmir KK spriz Karyaka bulumas :)

herkese iyi akşamlar a.s.
gerçekten çok güzel bir gündü tanıdığım ve yeni tanıştığım arkadaşlarımla çok eğlendim :enbuyukkk:
yemekelrin tadı damağımda kaldı cokacimcoook hepinizin tekrar ellerine sağlık opuyorumnanaktan
daha nice buluşmalara inş. :Saruboceq:
yorumlar için hepinize çok teşekkürler :lepi:

Ablaaa kötükedihüso En Has Ksk li olarak Beni Unutmuşsunuz mafoldumben

Duramam Gayriii Bu Şehirde laelaelaelaelae

çoookkk güzelsiniz yiyecekler süper yeni yüzler görüyorum umarım bir dahaki sefere tanışırız hepinizi öpüyorum
bu arada söylemeden edemiycem peri ablacım maviler çok yakışmış her zamanki gibi çok tatlı ve çok güzelsiniz opuyorumnanaktan

canım benim sen neden gelmedin.özlem giderirdik. teşekkürederim.canım sen güzel bakıyorsun...güzel görüyosun azıcıkta güzelim tabiialkisalkisalkisalkisalkisalkis:dance:

üff harika çıkmışsınız...sarmalar mamalar nefis duruyor..ben de size yaptığım ama ikinci planı pas geçtiğim için getiremediğim çiğ köftelerimi yiyerek bakıyorum...:utangac:
,

yaa canım işte hayatı ıskalamıyacaksın hiç bi zamannn. bizi çiğ köftelerinden mahrum bıraktın_???delikafaduldendelikafadulden

kk ile olan ilk buluşmam ve hayatımın en güzel günlerinden biriydi...
hepinizin samimiyeti,sıcaklığı o kadar güzeldi kiiiiopuyorumnanaktan.sizleri çok seviyorumm.sizlerle olmaktan çok mutlu oldum.hepiniz o kadar güzelsiniz kiii.en kısa zamanda tekrar buluşuruz inşallah tekrarlarız böyle güzel günleriii:asigim:
dostluğumuz daim olur inş!:nazar:

canım bizde seni tanıdığımıza çok memnun olduk sende çok şeker ve sıcacıktın sanki yıllardır tanışıyormuş gibiydik...

ben hepinizi ilk defa tanıdım hepinize ayrı ayrı tesekkur edrim arkadaşlr guzel yureklerınızı kutluyorum

seni tanıdığıma çok memnun oldum canım.geldiğin için bizde sana teşekkürederiz. ayaklarına ellerine sağlık yeni yeni bulışmalara inşallah...:lepi::lepi::teytey:

ya ben birin msn adresini aldımya nıye aldım onu.not ettımya.fotomu göndercektım ayy kusura bakmayın yaa :)

:nazar:Güzel - sıcak - keyifli bir buluşmanın ardından - pozitif enerjinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim arkadaşlar. En kötü gününüz böyle olsun. Hepiniz çok güzelsiniz - Hamişlere Sağlıklı hamilelik
ve sorunsuz doğum diliyorum. Aranıza katılacak bebişlere hayırlı - sağlıklı - analı babalı - uzun ömürler diliyorum. Dostluğunuz - mutluluğunuz daim olsun.
a.s.

oyyyy maşallah izmirlilere en güzel buluşmalar sizinki bence opuyorumnanaktan
hep böyle yüzünüz gülsün inş izmirin güzelleri Şeniz
sarmalar dolmalar böreklerrrrr ooooooo herseyde var afiyet olsun hepinize a.s.
bidahaki bulusmayı bekliyorum sabırsızlıkla :sm_cool:

gerçekten çok güzel bir gündü tanıdığım ve yeni tanıştığım arkadaşlarımla çok eğlendim :enbuyukkk:
yemekelrin tadı damağımda kaldı cokacimcoook hepinizin tekrar ellerine sağlık opuyorumnanaktan

pamukk ablammm gülen yüzün hiç solmasın canım benim...kısırın tadı hala damağımdaaa:utangac: en kısa zamanda tekrardan karşılaşmak dileğiyle öpüyorum gül yanaklarından ablammmmopuyorumnanaktan

:lepi:

seni tanıdığıma çok memnun oldum canım.geldiğin için bizde sana teşekkürederiz. ayaklarına ellerine sağlık yeni yeni bulışmalara inşallah...:lepi::lepi::teytey:[/QUOTE]

İNŞ İNŞ EE BİKERE AÇTIK YOLU ARTIK GELİRİM BIDAKINE SORMAMDA ZATİ SORSAMDA NOLCK YINE DİNLEMİCEM Kİ ADAMCAGIZI

üfff bende gıdıp ızmıre yerlesıcem sarmalar askına valla duramam buralarda artıkın :(..

Ablaaa kötükedihüso En Has Ksk li olarak Beni Unutmuşsunuz mafoldumben

Duramam Gayriii Bu Şehirde laelaelaelaelae
ama tatlım 1 aydır buluşma mevzu verdı neden hiç uğramadınki yerimseniben
pamukk ablammm gülen yüzün hiç solmasın canım benim...kısırın tadı hala damağımdaaa:utangac: en kısa zamanda tekrardan karşılaşmak dileğiyle öpüyorum gül yanaklarından ablammmmopuyorumnanaktan

sağol cnm benim seninde opuyorumnanaktan
yüzüde kalbide güzel dostlardan birini daha kazandığım için çok mutluyum :lepi:

]
50430548.jpg
:lepi: HEE LEPİ NE DİYODUM BNDE BUYMUŞ HEHE :)

canım bizde seni tanıdığımıza çok memnun olduk sende çok şeker ve sıcacıktın sanki yıllardır tanışıyormuş gibiydik...

çok teşk ederim ablamm benim.ben de çok mutlu oldum sizi tanıdığıma...kaydirigubbakcemile5

ablaaaaaaaaaaa:sinifsinif: ben yoktum offffbugun geldim eve ben ama ksk de olduğunu bilsem hasta falan gelirdim mafoldumben

Back