Curly hepinizi İzmite davet ediyor. ha İzmir ha İzmit.
arada o kadar çok fark var kii abi:umursamaz:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Curly hepinizi İzmite davet ediyor. ha İzmir ha İzmit.
bütün ağlak simileri toplayın ancak düzelirsiniz sositososito1 sonraki toplantıya gelmezejm bu yazıyı bana okutun...
: (
neler kaçırdım öyle
Curly hepinizi ızmite davet ediyor. ha ızmir ha ızmit.
herkese iyi akşamlar a.s.
gerçekten çok güzel bir gündü tanıdığım ve yeni tanıştığım arkadaşlarımla çok eğlendim :enbuyukkk:
yemekelrin tadı damağımda kaldı cokacimcoook hepinizin tekrar ellerine sağlık opuyorumnanaktan
daha nice buluşmalara inş. :Saruboceq:
yorumlar için hepinize çok teşekkürler :lepi:
çoookkk güzelsiniz yiyecekler süper yeni yüzler görüyorum umarım bir dahaki sefere tanışırız hepinizi öpüyorum
bu arada söylemeden edemiycem peri ablacım maviler çok yakışmış her zamanki gibi çok tatlı ve çok güzelsiniz opuyorumnanaktan
,üff harika çıkmışsınız...sarmalar mamalar nefis duruyor..ben de size yaptığım ama ikinci planı pas geçtiğim için getiremediğim çiğ köftelerimi yiyerek bakıyorum...
kk ile olan ilk buluşmam ve hayatımın en güzel günlerinden biriydi...
hepinizin samimiyeti,sıcaklığı o kadar güzeldi kiiiiopuyorumnanaktan.sizleri çok seviyorumm.sizlerle olmaktan çok mutlu oldum.hepiniz o kadar güzelsiniz kiii.en kısa zamanda tekrar buluşuruz inşallah tekrarlarız böyle güzel günleriii:asigim:
dostluğumuz daim olur inş!
ben hepinizi ilk defa tanıdım hepinize ayrı ayrı tesekkur edrim arkadaşlr guzel yureklerınızı kutluyorum
1 sonraki toplantıya gelmezejm bu yazıyı bana okutun...
: (
neler kaçırdım öyle
gerçekten çok güzel bir gündü tanıdığım ve yeni tanıştığım arkadaşlarımla çok eğlendim :enbuyukkk:
yemekelrin tadı damağımda kaldı cokacimcoook hepinizin tekrar ellerine sağlık opuyorumnanaktan
geleceksin diye bolca sarma yapmıştım.senağlama
geleceksin diye bolca sarma yapmıştım.senağlama
ama tatlım 1 aydır buluşma mevzu verdı neden hiç uğramadınki yerimsenibenAblaaa kötükedihüso En Has Ksk li olarak Beni Unutmuşsunuz mafoldumben
Duramam Gayriii Bu Şehirde laelaelaelaelae
pamukk ablammm gülen yüzün hiç solmasın canım benim...kısırın tadı hala damağımdaaa en kısa zamanda tekrardan karşılaşmak dileğiyle öpüyorum gül yanaklarından ablammmmopuyorumnanaktan
canım bizde seni tanıdığımıza çok memnun olduk sende çok şeker ve sıcacıktın sanki yıllardır tanışıyormuş gibiydik...
üfff bende gıdıp ızmıre yerlesıcem sarmalar askına valla duramam buralarda artıkın ..
ama tatlım 1 aydır buluşma mevzu verdı neden hiç uğramadınki yerimseniben
sağol cnm benim seninde opuyorumnanaktan
yüzüde kalbide güzel dostlardan birini daha kazandığım için çok mutluyum :lepi: