• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zmir KK spriz Karyaka bulumas :)

ama yaaaaaaaaaaaaa siz gölete gitmicekmiydinizzz :1shok:ben bugun geldim tatilden çok yorgundum ama ksk olduğunu bilsem gelirdim :dilcikar:

herşey harika görünüyor yemekler harika, sizler harika
keşke bende gelebilseydimmmmm mafoldumben

of of of offfffffffff pastalar börekler süper cokacimcoookcokacimcoookama siz dahada süpersiniz.
Allah eksik etmesin yüzünüzden gülümsemeyia.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

yoromlar için herkese şimdiden tşkkürler şimdi çıkmam gerek gece devamına bakarım arıkk püfür püfür çok güzel bir gündüü sevomm sende çok gozeldin bugün balımmm senin güzel gözlerinden bakmak başka olsa gerekkk
hepiniz harikaydınız vereliniortak

kk ile olan ilk buluşmam ve hayatımın en güzel günlerinden biriydi...
hepinizin samimiyeti,sıcaklığı o kadar güzeldi kiiiiopuyorumnanaktan.sizleri çok seviyorumm.sizlerle olmaktan çok mutlu oldum.hepiniz o kadar güzelsiniz kiii.en kısa zamanda tekrar buluşuruz inşallah tekrarlarız böyle güzel günleriii:asigim:
dostluğumuz daim olur inş!:nazar:

inşallah tatlım dostluğumuz muhabbettimiz daim olur her buluşmada daha fazla eğlenirizvereliniortak:sm_cool::dance::dance::dance:

oooy bida resim eklemicem yoruldum valla :1no2:

neyse kızlar herkes bu nasıl süpriz dedi açıklayalım piknik yapacaktık zaten hazırlıklarımız tamdı ama son dk da yerimizde değişiklik yapmaya karar verdik süpriz bu yönden yani

çok eğlendik yine yeni arkadaşlarla tanıştık elbette herzamanki gibi hiiiç ama hiç yabancılık çekmedik mekan bize çalıştı karşıyakanın güzel denizine nazır püfüüür püfür rüzgarda saçlarımız uçuşarak tüüm çekiciliğimizle yedik içtik eğlendik sohbet ettik
dönüşte 50 kere öpüştük sarıldık
hangibir detayı versemki hepiniz harikasınız gider ayak çok mutlu oldum
hepinizi tek tek öpüyor kucaklıyorum tekrar kızlar
bumuyaniye ayrıca teşekkür etmek istiyorum izninizle inatçı eşine rağmen taa menemenden geldi bizleri sevindirdi alkisalkisalkis

:nazar: nazarla baslım kızlar ..
allahım gozlerım acıldı resmen sızlerı yenıden yenıden gormek super ya hernekadar uzakda olsak aklımdan hep gectınız cunku kk bulusmalarındakı eglence ınsanın damagında tad bırakıyo:)..:asigim:
oncelıkle burcummm harıkasın ve kırmızı cok yakısmıs tebrık ederım kı boyle bı bulusmaya oncelık ettıgın ıcın sbluem dıcek laf yokkı mavısıme ama ınan bu resımlerde daha zayıfdın canım tebrıkler kı bukadar sıkıntı cekıp pes etmeden bulusmayı yapdgn ıcın canım benım:nazar: nazarboncugumm :nazar:harıkasın bayıldım sana bıtenem ama az durgun sankı resımlerın canım benımm herzamankı gıbı supersınde dılerım kı hamıslerınızde saglıklı dogumlar yaparlar süprizzzzzgercekdende supersınız kızlar hepınızı tekrar gormek gıbı guzel bısı yok maşallah calıskasınızda hamaratlısınızda guzelller:lepi: dokturmussunuz yane hamılelerın canı cekmez valla ben bıle aserdım :)..sevgıyle opuyorum hepınızı ıstanbuldan sevgıler...Şeniz

Back