Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooy bida resim eklemicem yoruldum valla :1no2:
neyse kızlar herkes bu nasıl süpriz dedi açıklayalım piknik yapacaktık zaten hazırlıklarımız tamdı ama son dk da yerimizde değişiklik yapmaya karar verdik süpriz bu yönden yani
çok eğlendik yine yeni arkadaşlarla tanıştık elbette herzamanki gibi hiiiç ama hiç yabancılık çekmedik mekan bize çalıştı karşıyakanın güzel denizine nazır püfüüür püfür rüzgarda saçlarımız uçuşarak tüüm çekiciliğimizle yedik içtik eğlendik sohbet ettik
dönüşte 50 kere öpüştük sarıldık
hangibir detayı versemki hepiniz harikasınız gider ayak çok mutlu oldum
hepinizi tek tek öpüyor kucaklıyorum tekrar kızlar
bumuyaniye ayrıca teşekkür etmek istiyorum izninizle inatçı eşine rağmen taa menemenden geldi bizleri sevindirdi alkisalkisalkis
ayy rica edrim canım ya hepniize ayrı ayrı tesekkur edrım uuzn zmandır bukadr eglencelı gun gecirmemiştim :)oooy bida resim eklemicem yoruldum valla :1no2:
neyse kızlar herkes bu nasıl süpriz dedi açıklayalım piknik yapacaktık zaten hazırlıklarımız tamdı ama son dk da yerimizde değişiklik yapmaya karar verdik süpriz bu yönden yani
çok eğlendik yine yeni arkadaşlarla tanıştık elbette herzamanki gibi hiiiç ama hiç yabancılık çekmedik mekan bize çalıştı karşıyakanın güzel denizine nazır püfüüür püfür rüzgarda saçlarımız uçuşarak tüüm çekiciliğimizle yedik içtik eğlendik sohbet ettik
dönüşte 50 kere öpüştük sarıldık
hangibir detayı versemki hepiniz harikasınız gider ayak çok mutlu oldum
hepinizi tek tek öpüyor kucaklıyorum tekrar kızlar
bumuyaniye ayrıca teşekkür etmek istiyorum izninizle inatçı eşine rağmen taa menemenden geldi bizleri sevindirdi alkisalkisalkis
seninde ellerine sağlık canım benim alkisalkisalkissenin ki kadar lezzetli turşuyu bi daha bi yerde bulamayız senağlama
1 sonraki toplantıya gelmezejm bu yazıyı bana okutun...
: (
neler kaçırdım öyle
bi dakı buluşmayı biizm evd e yalaık kızlar şimdiden açık kapı bırakıyorum haberiniz olsun
1 sonraki toplantıya gelmezejm bu yazıyı bana okutun...
: (
neler kaçırdım öyle
oyyy güzell yürekli arkadaşım benim...senle hep sanal olarak konuşurken şimdi canlı canlı karşılaşınca ayy inanılmaz mutlu oldum...canım sevomm allahın izniyle git gell tekrar hoşgeldin buluşması yaparız inş tatlım...