• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zirkonyum yaptranlara bir sorum var bide Bursada mükemmel diş yapan bir dişçi aryorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi mzy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
plue dişlerini çok beğendim süper gözükuyor walla darısı başıma :21:

İnşallah canım ! Dedim ya o dişler bile adam olsuysa var sen düşün seninkiler nasıl harika olur :16:
Yaptıralı 1 buçuk ay oldu, ben hala aynalardan alamıyorum kendimi. Araba kullanırken bile her ışıkta durduğumda bir dikiz aynasına bakıyorum 32 dişimi göstererek :9: Yılların hasreti bende rahat rahat gülmek.. Bi lüks gibi adeta.. Toplum içinde elimle gizlemeden kocaman gülmek. Dişlerimizi yaptırdık, inşallah o dişleri göstere göstere gülmek için de bol bol neden verir bize hayat :16:

ayy pluie cnm benm ne güzel söyledin amin inşallah.Darısı başıma

kızlar akşam 5 de provam var yalnız gideceğim bana şans dileyin ...

Galiba sadece zirkon iskeletinin provası yapılacak.
Şimdi böyle bembeyaz ufak çirkin bişi göreceksin canım ama onun üzeri porselenle kaplanınca çok güzel olacak :21: Hiç öyle ay bu ne bundan adam olmaz ki falan diye düşünme :9:

evet canım ilk provam iskeletmı gelecek ne gelecek artık bilmıyorum :D bakıcaz ;)

üstüne porselen mı kaplanıcak zırkonmu ?

evet canım ilk provam iskeletmı gelecek ne gelecek artık bilmıyorum :D bakıcaz ;)

üstüne porselen mı kaplanıcak zırkonmu ?

KIZLAR GELDIM DİŞÇİDEN ... PROVA YAPTI DR AMA ÜSTLERİNE KAPLANACAK DEDİ YINE DE BANA BIRAZ BÜYÜK GELDİ YANI BİDE ÜSLERİ KAPLANACAK NASIL OLUCAK ÇOK BÜYÜK MÜ OLUCAK KAFAM KARIŞRI :s:59:

KIZLAR GELDIM DİŞÇİDEN ... PROVA YAPTI DR AMA ÜSTLERİNE KAPLANACAK DEDİ YINE DE BANA BIRAZ BÜYÜK GELDİ YANI BİDE ÜSLERİ KAPLANACAK NASIL OLUCAK ÇOK BÜYÜK MÜ OLUCAK KAFAM KARIŞRI :s:59:

Büyük geldi deseydin keşke.Çok mu büyüktü ki :S

ya valla kafama takıldı nerdeyse olması gerekene yakındı

Üzülme cnm evham yaptığn için öle gelmiştir.Bak yarın bu endişeler korkular bitiyor artık.Çok güzel bir gülüşe kavuşucaksın tüm kalbimle hissediyorum.İnşallah tam istediğin gibi olucak

İnşallah canım yarın saat 11 de takılacak inşallah güzel olur yazacağım size resımde koyacağım herkeze yardımcı olmak isterım

Canım o provası yapılan iskeletin kendisi zirkon. Onun üzerine porselen kaplanacak. Normal porselenlerde o beyaz kısım gri metal oluyor, üstüne porselen kaplanıyor. Sence benim dişlerim büyük mü canım? Ben ilk takıldığı zamanlarda aynen öyle düşündüm ne kadar büyükler diye :1: Benim kendi kuruntummuş :1: Hem gerçekten çok uzun ve büyük gelirse doktoruna söyle, alttan biraz kessinler.. Bunu yapıyorlar canım merak etme.

yoo gayet güzel olmuş senın canım çok heyecanllyıım ya inşallah güzel olur çok korkuyorum :(

adelekcm hadi bu gün gel güzel dişlerinle de grelmmm yahu kaç gündür bekliorz:1:
başta bana da büyük gelmişti yeniler ama zamanla alışıosn sonuçta eski dişlerinin aynı boyutunda oluo büyük yada küçük olma ihtimali yok cnm

canlarım :D işteyim geldim :) gayet iyiyim çok bombaoldu dişlerim çok beğendim :D keşke önceden yaptırsaydım.. tek eksiğim cesaret ve paramdı :D

tam hayal ettiğim gidi oldu resımlerı akşam eve gidince atacağım kızlar renk uyumu mükemmel ;)

yaa gerçekten mi çok ama çok sevindimm.En az kendim kadar.İnan takıldıktan sonraki ilk mesajının böle olması ne kadar cesaret verdi anlatamam.çok merak ettimmm:66::66::66::66:

Back