• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zirkonyum yaptranlara bir sorum var bide Bursada mükemmel diş yapan bir dişçi aryorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi mzy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar salı günü randevum var dişlerim kesilicekmiş bir saat bekliycekmişim sonra geçicilerim takılıcakmış.Yani sonunda yapılıcak dişlerim :16::16: hem heycan hem mutluluk hemde korku var.Ayyy nasıl olucak bakalım.Dişler kesilirken nooluyo hissediyomusunuz ağrı fln oluyo mu??? ayyy çok panikledimmmmm :9::9::9:

Canım benım hiç birşey hissetmiyorsun ama aynaya bakmamanı tavsiye ederim :d

saatler kaldı çok panik oldummm bakalım ne olucak yarın bu saatlerde dişlerimm kesilicek ayyyyyy:1::1::1::1::1:

Dişlerim kesildi geçicilerim takıldı birde yirmilik dişim çekildi.Verilen morfinin ve kendimi kasmanın etkisiyle bitab düştüm.Ama acımadı Allahtan hiç.Geçicilerim plastik gibi duruyor.Bakalım kalıcı olanlar nasıl olucak:16:

ıyı olur inşallah cnaım benım bi adım attın allah yar ve yardımcın olsun.

dün dişçi sinirlerini almamız gerek dedi.adelek senin sinirlerini aldılar mı canım.kafam karıştı normal metal desteklide değil ama zirkonyumda gerekliymiş bu :44::44:

hayır canım almadılar sinirlerini almak o dişin bi daha hiç ağrımaması demek ama ölü bi diş oluyor o zaman kararıyor falan nasıl olsa kaplanacak.. benımkı sinirlenrı almamıştı

Bende aldırtmıycam sinirlerimi sapasağlam dişler gerek yok.Bugün renk belirledik ben a2 istiyordum doktor b1 e ikna etti.Şimdiden korkuyorum sarımtrak olmaz inşallah yaa:5:

Canım doktorun dediği genelde tutuyor bak kendı diş rengini seçicek tabi sonuçta yanı..

selam kizlar ben sizden yaridm isteyecem mumkun se benim dislerim cok sari ve alt dislerim cok seyrek onlari yaptrmak istiyorum porselen lamine ile zinkronium porselenin farki ne tam anlayamadim doktorlara emaille ulastim tam yine nalayamadim bana tavsiyede bulunacak birileri varsa cok sevinirim hangisi daha iyi simdiden tskler

Bakırköy zürat babada dentadent e yaptırdım ben . Tavsiye eederim. Zirkonyum ve lamıne aynı fiyat fakat kamıne sadece on tarad takma tırnak gibi düşün o şekilde geçiyor zırkonyumda ıse diş tamamen kaplanıyor.

cevabin icin cok sag ol ben bir sey daha soracam sana zirkonium de tum dis kaplandigna gore tum dis kuculuyo demek tir bu dimi azcik bilgilendirisen cok sevinrim doktor ismi verebilmen mumkun mu acaba bi de son fiyat bir dis ne kadar zirkonim cok tskler

cevabin icin cok sag ol ben bir sey daha soracam sana zirkonium de tum dis kaplandigna gore tum dis kuculuyo demek tir bu dimi azcik bilgilendirisen cok sevinrim doktor ismi verebilmen mumkun mu acaba bi de son fiyat bir dis ne kadar zirkonim cok tskler

valla ben orada barış beye gittim güzelim fiyatlar çok pahalı 1 ad. Için 300 euro istemışlerdi ama kalıteli bi yer.

Hüsnşye hanımlada görüşebilirsin işlemı barışbey yapacak

ben tek plusdentle gorusebildim 300 evro bir dis porselen lamina ama iste kafam karisti birileri zirkonium diyo ama zirkoniumda da tum dis kaplaniyomus o zaman tum dis kuculecek benim cok duzgun alsinda sadece cok sari ve beyazlatma da devamli cozum deil ama tum disimi de kucultmek ne bilem sanki cok akillica deil plusdenette 18 dis aypilacak dediler benim altta bir disim eksik gerisi hepsi guzel ve saglam ama efe beye de gidecem mutlak bakalim o belki baska bir cozum sunar bana 18 tane 300 den ayy dusunmek bile istemiyorumm :)):18:

Back