• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zirkonyum yaptranlara bir sorum var bide Bursada mükemmel diş yapan bir dişçi aryorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi mzy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tatlım sen dr randevu al gelişmelerı bıze yaz enıyısı tatlım benım :D

kızlar gittim doktora.Moralimi bozdu iyice yok ameliyat olman lazım dedi :S sanki zirkonyum yapılınca güzel olmıcakmış gibi konştu ortodentist.çok korkmaya başladım dişlerim büyütülüp haffif şişkin yapılınca sakın iğrenç olmasın böle yapay yapay olmasın offf naapıcam ben hiç bilmiyorum.Ameliyat olursan hiç dişlerin kesilmeden herşey hallolur dedi ama ameliyat riskli çok önemli damarlar geçiyormuş.Güzellik uğruna başıma iş alamam.Ama ortodentisti bir görseniz kızlar yok iste kesilikle ameliyat.zirkonyumla bilemiyorum fln dedi:S ooooooooofffffffffffffffffff kafamı allak bullak etti.ya yapay iğrenç olursa naaparım beeennn.
Adelek cnm geçiciler hava mı alıyo acaba ondan mı ağrın var?

kızlar gittim doktora.Moralimi bozdu iyice yok ameliyat olman lazım dedi :S sanki zirkonyum yapılınca güzel olmıcakmış gibi konştu ortodentist.çok korkmaya başladım dişlerim büyütülüp haffif şişkin yapılınca sakın iğrenç olmasın böle yapay yapay olmasın offf naapıcam ben hiç bilmiyorum.Ameliyat olursan hiç dişlerin kesilmeden herşey hallolur dedi ama ameliyat riskli çok önemli damarlar geçiyormuş.Güzellik uğruna başıma iş alamam.Ama ortodentisti bir görseniz kızlar yok iste kesilikle ameliyat.zirkonyumla bilemiyorum fln dedi:S ooooooooofffffffffffffffffff kafamı allak bullak etti.ya yapay iğrenç olursa naaparım beeennn.
Adelek cnm geçiciler hava mı alıyo acaba ondan mı ağrın var?

MZY CANIM yok hava almıyor ekmek ısırdım yanlışlıkla herhalde ondan oldu ama şimdi iyiyim kahve içiyorum :D

ya canım tekbi drla hemen karar verme amelıyatla senın çenenı geri mi alacaklar ? doğrumu anladım ?

sokak arası bı dişçiye gitmeseydın canım özel klinik ya da diş hastanesı sen bursadasın ya ben bilemıyorum yanı orayı

evet öle dedi ama biz hiç öle büyük bi sorn göremedik :S sadece dişlerim oturmuyor diş doktoruda bunun zirkonyumla hallolabiliceğini söyledi.ben bugün dişçiye diil ortodontiste gittim o dedi zaten ameliyat diye gittiğim dişçide ortodenstie bursanın işinin ehli 3-5 doktorundan biri.Fiyatlarıda bayağı yüksek ama ben güzel olsunda birkere verilcek diye en iyilerine gitmeye çalıştım.Neyse moralim bozuldu ama zaten ameliya olmıcaktım zirkonyum yaptırcaktım.Bende bigün geçicilerimin takılıpta dişimin sızladığı günleri görebilicekmiyim acaba çok merak ediyorum nasıl olucak senn dişlerin diye.Moral olucaklar inş bana

evet öle dedi ama biz hiç öle büyük bi sorn göremedik :s sadece dişlerim oturmuyor diş doktoruda bunun zirkonyumla hallolabiliceğini söyledi.ben bugün dişçiye diil ortodontiste gittim o dedi zaten ameliyat diye gittiğim dişçide ortodenstie bursanın işinin ehli 3-5 doktorundan biri.fiyatlarıda bayağı yüksek ama ben güzel olsunda birkere verilcek diye en iyilerine gitmeye çalıştım.neyse moralim bozuldu ama zaten ameliya olmıcaktım zirkonyum yaptırcaktım.bende bigün geçicilerimin takılıpta dişimin sızladığı günleri görebilicekmiyim acaba çok merak ediyorum nasıl olucak senn dişlerin diye.moral olucaklar inş bana

canım valla bende dua edıyorum bıraz korkuyorum inşallah güzel olur ama bu geçici diş bile güzel oldu kendı dişimden :dgayet düzgün duruyor yarın diğer geçiciler takılacak. Inşallah sana moral olurda zırkonyum olmaz demiş doktor sana ama başka bi diş hekımıne daha gir istersen ıstanbula gel ben senı götüreyim :21::22:

evet öle dedi ama biz hiç öle büyük bi sorn göremedik :S sadece dişlerim oturmuyor diş doktoruda bunun zirkonyumla hallolabiliceğini söyledi.ben bugün dişçiye diil ortodontiste gittim o dedi zaten ameliyat diye gittiğim dişçide ortodenstie bursanın işinin ehli 3-5 doktorundan biri.Fiyatlarıda bayağı yüksek ama ben güzel olsunda birkere verilcek diye en iyilerine gitmeye çalıştım.Neyse moralim bozuldu ama zaten ameliya olmıcaktım zirkonyum yaptırcaktım.Bende bigün geçicilerimin takılıpta dişimin sızladığı günleri görebilicekmiyim acaba çok merak ediyorum nasıl olucak senn dişlerin diye.Moral olucaklar inş bana

Canım bu kadar olur ! Benim yaşadıklarımın aynısı işte !
Dur tahmin edeyim ortodontist bayan mıydı? Renkli gözlü güzel bir bayan? :1:
Eğer sende benimle aynı kişiye gittiysen pes diyeceğim kaderimiz aynı diş konusunda :1:

canım bu kadar olur ! Benim yaşadıklarımın aynısı işte !
Eğer sende benimle aynı kişiye gittiysen pes diyeceğim kaderimiz aynı diş konusunda :1:

sen tedaviye başladınmı peki ?:28:

sen tedaviye başladınmı peki ?:28:

Ortodonti tedavisi olamazdım canım katlanamazdım o ameliyata ve o kadar büyük bir masrafa..
Zirkon yaptırdım üst 6 dişimi. Şuan da gayet mutluyum hiç bir çene sıkıntım yok.. Çok rahatım, dişlerim güzel, güvenle gülüyorum :21:

paylaşsana güzelim resımlerını bıde detay ver ıstersen mzy e üzülmesin :(

Canım bu kadar olur ! Benim yaşadıklarımın aynısı işte !

Ciddi misin? Evet mavi gözlüydü sarışın.Çok ama çok moralim bozuldu.anlatamıycağım kadar.

Ortodonti tedavisi olamazdım canım katlanamazdım o ameliyata ve o kadar büyük bir masrafa..
Zirkon yaptırdım üst 6 dişimi. Şuan da gayet mutluyum hiç bir çene sıkıntım yok.. Çok rahatım, dişlerim güzel, güvenle gülüyorum :21:

ya gerçekten mi.Biraz içime su serpildi.Kadın ameliyat diyince dedim heralde zirkonyumla fln güzel olmayacak okadar büyük bir sorun var heralde biz farketmemişiz :S eşim dedi yok öle abartılcak bişi fln annem aynı şekilde herkes teselli veriyor sabahtan beri.Okadar moralimi bozduki ameliyat olmalısın dedi ama yüz ifadesini görmeliydiniz gayet ciddi eyvah dedim ben zirkonyum yaptırınca demekki iğrenç olucak okadar ümidi kestim ki dışardan bakılınca öle çenemde flnda bir sorun yok hani dikkat çeken birşey yok nasıl moralim bozuk anlatamam kızlar.Kafam allak bullak oldu.Hiç cesaretim kalmadı.Halbuki dişçi zirkonyumla yapılabilir fln demişti off ne biliyim çok istiyorum güzel olmasını

Canım benim anlatmıştım ya hani 1. sayfada, konuyu ilk açtığında.. Bak işte aynıları senin de başına gelmiş.
Hiiiç sıkma sen güzel canını. Sana bir doktor tavsiye etmiştim canım ilk sayfada istersen ona, istersen başka bir diş hek,mine git derdini anlat.. Zirkon uygulamasında yok çeneni çektirmek, yok estetik ameliyat, kesik dikiş olmuyor.. Gidiyorsun, dişlerin kesiliyor, ölçün alınıyor, 1 buçuk hafta kadar sonra yepyeni mis gibi dişlerine kavuşuyorsun.. Tabi en güzeli insanın kendi dişidir ama o kadar zahmet, o kadar masraf kaldırılır gibi değil.. Benim eski dişlerim ufacık ve çarpıktı. Şimdiyse gayet düzgün sıralanmış ve büyüklüğü tam kararında dişlerim var. Üstelik ısırmak vs de dert değil.. İyi baktığın sürece 20 sene bile gidiyor zirkon porselen. Ah be canım üzme sen kendini..
Tut bi diş hekiminin yolunu. İnan bana o delen aletin tııırr sesinin sinir bozuculuğu dışında hiç bir sorun yaşadım ben. Dişlerin küçültülünce sana eski dişlerinle birebir uyumlu geçici diş te yapıyorlar.. Böylece dişsiz de gezmemiş oluyorsun.. :1: Acısız, zahmetsiz bir tedavi kısacası.. Ortodonti tedavisi ve arkasından gelecek çene estetiğine kıyaslarsan çoook da ucuz kalıyor.. Ben 6 dişimi 2400 e yaptırdım. Yani tanesi 400 lira. Hemen hemen böyle Bursada fiyatlar. :17:

Evet mzy hiç moralını bozma bencede başka bi drla görüş mutlka amelıyatcı çıktı senın dr demkkı

kızlar moralım çok bozuk :( geçici dişler takıldı diğerleri tam bi at dişi gibi :( o kadar iğrenç ki anlataamam :( sevgilimle nasıl buluşucam ben :'( ağlıyorum sinir oldum

kızlar moralım çok bozuk :( geçici dişler takıldı diğerleri tam bi at dişi gibi :( o kadar iğrenç ki anlataamam :( sevgilimle nasıl buluşucam ben :'( ağlıyorum sinir oldum

Canım geçicilerin gerçekle hiç alakası yok çok güzel olucak dişlerin azcık sık dişini sonucu çok güzel olucak.Doktorun neden diğeriyle aynı takmadı ki geçicileri?

ya gerçekten mi.Biraz içime su serpildi.Kadın ameliyat diyince dedim heralde zirkonyumla fln güzel olmayacak okadar büyük bir sorun var heralde biz farketmemişiz :S eşim dedi yok öle abartılcak bişi fln annem aynı şekilde herkes teselli veriyor sabahtan beri.Okadar moralimi bozduki ameliyat olmalısın dedi ama yüz ifadesini görmeliydiniz gayet ciddi eyvah dedim ben zirkonyum yaptırınca demekki iğrenç olucak okadar ümidi kestim ki dışardan bakılınca öle çenemde flnda bir sorun yok hani dikkat çeken birşey yok nasıl moralim bozuk anlatamam kızlar.Kafam allak bullak oldu.Hiç cesaretim kalmadı.Halbuki dişçi zirkonyumla yapılabilir fln demişti off ne biliyim çok istiyorum güzel olmasını

kızlar neden kaplama vs tedavileri düşünüyorsunuz ki anlamıyorum ben :84: sağlıklı dişleriniz varken kestirip kaplatıyorsunuz?? mzy senin dişlerin çok güzel ve beyaz ve sağlıklı acımıyormusun onları kestirip kaplatmaya kendi dişin giib olur mu ??? sana şiddetle ortodontik tedaviyi öneriyorum. belki 1 2 yıl sürüyor zahmetli ama çene yapısını kapanış bozukluğunu orta hızasını ağzının tüm detaylarını ince ayrıtısına kadar yerine oturtuyor düzeltiyor harika oluyor hemde bir o kadar doğal . bende şekil bozukluğu vardı başta kaplama vs düşündüm sorna netten araştırırken dikkatimi çekti teller ne kadar güzel sonuçlar veiroyr. harika . hem de kendi dişin. diğeri gibi yapma değil. 1 ay oldu tellerim takılalı ve görünen şekilde yani ön dişlerim %90 düzeldi diyebilrim tabi çeneyi yerine oturtucak boşluıklar kapanıcak derken uzuyor tedavi ama en iyisi hele de gençsen. 20 22 yaşında kaplama yaptıranları anlamıyorum tavsiyem yaptırmamalarıdır bu arada bende 22 yaşındayım :52: öptüm sizi sevgilerrr

ayrıca mzy cnm benim çenemde dışardan bakışdığında hiç ama hiç bir bozukluk ileri geri vs yoktu ama doktor çenemde sorun olduğunu söyledi bu da çiğneme ve kapanış vs hepsini beraberinde getiriyor birbiriyle bağlantılı. düşün kaplamayla sadece görünen 4 5 dişi düzeltiyorsun ortodontiyle en arkadaki azı dişlerin bile birbirleriyle orantılanıyor harika bişey bence bu linke bi göz at derim cnm Nova Patient Education

ayrıca mzy cnm benim çenemde dışardan bakışdığında hiç ama hiç bir bozukluk ileri geri vs yoktu ama doktor çenemde sorun olduğunu söyledi bu da çiğneme ve kapanış vs hepsini beraberinde getiriyor birbiriyle bağlantılı. düşün kaplamayla sadece görünen 4 5 dişi düzeltiyorsun ortodontiyle en arkadaki azı dişlerin bile birbirleriyle orantılanıyor harika bişey bence bu linke bi göz at derim cnm Nova Patient Education

cnm çok sağol açıklamışsın ama ben ortodentiste gittim bir kere de değil hemde bana telin bir işe yaramayacağını tek çarenin ameliyat olduğunu söyledi ki bu nedenle porselen tek çarem oldu.Ameliyatın o riskini alamazdım.Oyuzden porselen yaptırıcam.Çünkü tellik bir durum yokmuş.Biz dışardan bakınca anlayamıyorz ne dir ne değildir ama doktorlara göre tellik değil ameliyatlıkmış

cnm çok sağol açıklamışsın ama ben ortodentiste gittim bir kere de değil hemde bana telin bir işe yaramayacağını tek çarenin ameliyat olduğunu söyledi ki bu nedenle porselen tek çarem oldu.Ameliyatın o riskini alamazdım.Oyuzden porselen yaptırıcam.Çünkü tellik bir durum yokmuş.Biz dışardan bakınca anlayamıyorz ne dir ne değildir ama doktorlara göre tellik değil ameliyatlıkmış

anladım cnm hayırlısı olsun inş ama telle düzelen o kadar şey vardi görünüşte de pek bi problem yoktu sende neden acaba illa ameliyat gerekli? bi kaç ortodontiste görünseydin. peki napıcaksın ameliyat olmayı düşünüyormusun yoksa zirkonyummu

Back