• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zirkonyum yaptranlara bir sorum var bide Bursada mükemmel diş yapan bir dişçi aryorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi mzy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar merhaba,
bende dişlerimi yaptırdım ama diş eti problemim aylar geçmesine rağmen hala devam ediyor. bu konuda bana yardımcı olacak deneyim li bir doktor bulmam gerek, Bursada bunun için bu başlığa yazıyorum. rica etsem kimi tavsiye edersiniz:20:

kızlaaarrrr ozel mesaj atamıyorum mzy tatlım bana bi ulassan sana bişey sorucam bu konuyla ilgili kızlar msj atabılen varsa iletebilirmiii

Zirkonyum yaptırmışlara benim sorum olucak..Dişci banada fiyat verdi tanesini 375 TL ye yapıcak ama bana bir diş gösterdi altı griydi dedi sana bundan yapıcam şimdi o bana zirkonyummu yapıcak yoksa metal destekli porselenmi..Eğer metal porselen yapıcaksa bu fiyat ona çok değilmi..?

EVET CAnım o fiyat çok fazla normal poselense zırkonsa normal hatta ucuz ben 750 ye yaptırmıştım

Şimdi aradım sekreterine sordum evet porselenmiş zirkonyum değilmiş..Banada zirkonyum demişti sanki başka yer arayışına girdim okmeydanında oturuyorum bana yakın diş hekimi önerirmisiniz..

BEN BÜYÜKÇEKMECEDE :d AMA BAKIRKÖYE GİTMİŞTİM DENTADENTE ÇOK MEMNUNUM BİRAZ PAHALI AMA PİSKOLOJİK OLARAK ÇOK RRAHATLADIM ÇOK GÜZEL OLDU TAVSİYE EDERİM BARIŞ BEYİ

Bana yakın bi yer daha buldum baktı dişlerime ve zirkonyum yapalım dedi oda tanesini 350 TL söyledi..Neden bu kadar fark var dişciler arasında kullanılan malzeme sonuçta aynı değilmi anlamadım vala..Ya bana zirkonyum yaptım deip metal porselen takarsa bunu anlama şansımız var dimi görünüşünden başka nasıl anlaşılır acaba bayanlar..

Takmadan once görüyorsun dişleri tatlım içi gri ise porselendir komple bembeyaz sa zirkondur

eğer hala dişlerini kestirmemiş karar aşamasında , araştırma yapanlar varsa. kesinlikle ve kesinlikle dişlerinizi kestirmeyin. ben de bu hatayı yaptım. 6 dişim zirkonyum oldu hem sapasağlam dı sıralanışı mükemmeldi çocukluktan gelen bi sarılık florozis vardı. en kötü sarılar bile hatta dişiniz kararmış bile olsa bunu dişçinin çok ince tıraşlayıp bounding veya yeni nesil maddelerle yapması çok kolay ama yapmıyorlar. çünkü bu işlem 1 diş için 60 tl ama doktor dişini keserse 500 tl. böyle bi sektör oluşmuş dişçiden aracıya laboranta malzemeciye kadar herkes kazansın. hem doktor 10 dk da dişi kesmektense neden 1 saat 1 dişe ince dolgu ile uğraşsın ? kesinlikle dişlerinizi kestirmeyin. yıllar içinde diş eti problemi olucak. alttaki diş hava alıyormu göremiyoruz. o gittimi herşey bittti. implant. lütfen sağlam dişlerinizi kestirmeyin.

Evet sana katılıyorum benım tek dişim eksikti onun için zorunlu yaprıtdım

aylardır diş hekimleriyle o kadar muhatap oldum ki. asla bir diş hekiminin ağzında kaplama porselen diş yoktur. kendisine bunu yapmaz. tanıdıklarına çocuğuna falanda yapmaz. ama gelen konuyu bile bilmeyen insanı müşteri diye harcarlar. hepsi böyle değildir elbette ama . hiç te az değil

aylardır diş hekimleriyle o kadar muhatap oldum ki. asla bir diş hekiminin ağzında kaplama porselen diş yoktur. kendisine bunu yapmaz. tanıdıklarına çocuğuna falanda yapmaz. ama gelen konuyu bile bilmeyen insanı müşteri diye harcarlar. hepsi böyle değildir elbette ama . hiç te az değil

Gerçektende doğru dedikleriniz bende çok dişci ile görüştüm ilk baktığım yerleri dişleriydi ve hepsininde bembeyazdı ama kendi dişleriydi kaplama asla değildi malesef bu diş olayı bizde aileden geliyor o yüzden hayata mağlup başladım yoksa asla yaptırmazdım bende kaplama falan..

Gerçektende doğru dedikleriniz bende çok dişci ile görüştüm ilk baktığım yerleri dişleriydi ve hepsininde bembeyazdı ama kendi dişleriydi kaplama asla değildi malesef bu diş olayı bizde aileden geliyor o yüzden hayata mağlup başladım yoksa asla yaptırmazdım bende kaplama falan..

Canım ya..Hayata mağlup başladım diyince üzüldüm.Benim de dişlerim çok kötü çok mutsuzum.Ben de diğer insanlar gibi bembeyaz,sağlıklı dişlerle gülmek istiyorum ama olmuyor işte.Ne yaparsam yapayım sürekli çürüyor.Düzenli fırçalıyorum,diş ipi,gargara kullanıyorum ama çürüyor,genetik malesef.İnşallah sağlıklı dişlere kavuşuruz...

Ben üst 9 dişi zirkonyum yaptırdım canım şimdi beyaz dişlere kavuştum gönlümce gülüyorum ama gel gelelimki ana diş gibisi yok bunlarında ömrü var bakımlı olmak şart diğerlerinde bu durumu yaşamamak için daha iyi bakıyorum.. (:

Back