• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zirkonyum yaptranlara bir sorum var bide Bursada mükemmel diş yapan bir dişçi aryorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi mzy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
WALLA SÜREKLİ AYNAYA BAKIYORUM MZY ÇOK MUTLUYUM PARA VERDİM AMA HİÇ ÜZÜLMEDİM İNAN :D

O KADAR RAHATLADIM Kİ ANLATAMAM SANA RENGİNİ ÇOK IYI AYARLADI HİÇ BELLİ DEĞİL HERKEZ ÇOK BEĞENDİ İŞ YERINDE TADAVİYE BAŞLADIĞIMI UTANCIMDAN SOLEYEMEMİŞTİM BİTİNCE HERKEZE SOYLEDIM :d:d:d AĞZIM KULAKLARIMDA

Ayyy harika bol bol resim çektir artık (:
Rengini ne yaptırdın canımm.

walla mzycim çok büyük bi dertti benım için inan gellin olucam bide onun için çok süper oldu

rengini kendı dişlerime bakarak beraber ayarladık 2 m2 gibi ibşey soyledi canım

akşam mutlaka resim koyacağım :D

sizinle beraber bu işi halletmiş olduk :D
:9::9::9::9::9::9::8::8::8::8::8::9::9::9::10::10::7::7::7:

Ne kadar güzel ben de çok sevindim senin adına.Çok mutlu gözüküyorsun tam istediğin gibi olmasına çok sevindim.Ömür boyu mutlu sağlıklı gülüşlerin olsun..:)

Bende bugün dişçiden fiyat aldım adelekten cesaret alarak:16::16::16::16:.Tek diş 400 üst sekiz alt altı diş yapılmasına karar verildi.En güzel bu şekilde olcağına karar verdik.Ama alt dişler porselen olunca sırıtmaz inşallah(:

tatlılarım bakın dişlerime miss :D $Adsız.jpg $Adsız2.jpg

mzy cim sen üstü zirkonyum altı porselen mı yaptırıcaksın canım

yok cnm altta zirkonyum olcakta alt dişte sırıtır mı kaplama onu bilemedim(:

vella bilmıyorum canım kaplama ne kadarmış peki fiyatı çok fark yoksa zirkonyum yaptır canım dişlerim hakkında yorum yapmadın beğenmedın mı yoksa $Adsız.jpg $Adsız2.jpg

bence onemlı olan ne biliyormusun dişin abartılı büyük olmaması ve ince olması yanı diş kadar ince olması ... bi de renk çok çok onemlı :) drun tutturması

yorum yapmadım çünküü resimlerine bakıyorum dakikalardır (: önceki haline flnda baktım.Güle güle kullan canım ben kendi dişinden ayırt edemedim gerçekten kaç tanesi yapılı belli bile olmuyor.Gülüşün harika ötesi duruyor.Hep gül artıkkkkk :16::16::16::16::16:

ay evet canım benim :D aslında on üst 5 tanesı yapıldı :) oyle bi uyum sağladıkı hangisi kaplama belli bile olmuyor :9: o kadar mutluyum kı mzy :) yılların yorgunluğu diyebilirim kı sana gitti üstümden :64: diş benım için büyük piskolojik bi sorundu yarın nişanlımla buluşucam inşallah o da beğenir :) dişçinden eskı hasta fotoğraflarını isteyebilirsin mesela örnek olarak canım

bence onemlı olan ne biliyormusun dişin abartılı büyük olmaması ve ince olması yanı diş kadar ince olması ... bi de renk çok çok onemlı :) drun tutturması

Benm dişlerimin biraz öne çekilmesi için kalın yapcaklar offff kötü olcak dimmiii:(
sennkile çok güzel ama ikinci yolladıklarında gülüşün daha net ve harika

mzycim bak ıyı oku bu dediklerimi dişini kızıyacaklar ya senın dişini arkadan daha çok kazıyacaklar on taraftan az kazıyacaklar ondan sonra geçici takıyorlar ya o geçicilerle dişvetin şekil alıyor yanı diş etinin altında kalan kısım da ki diş de kazılmış oluyor o zaman diş etlerinde biraz one doğru çıkıyo anladın mı canım benım

dr fırçası dönen diş fırçasına bişey sürdü sigara lekelerını falan aldı o renngi değişti dişelrim biraz beyazladı onun için ekstra para ödemedim canım .

Çok güzel bir gülüşün olmuş çok beğendim bütün dişlerin bembeyaz gözüküyor.Bir de sanki ağız yapın değişmiş muhteşem olmuş :)

çok teşekkür ederim diş insanın herşeyını değiştiriyor gerçekten :D

Back