• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zirkonyum yaptranlara bir sorum var bide Bursada mükemmel diş yapan bir dişçi aryorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi mzy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hani şu ünlü diş hekimimi televizyona falan çıkıyor hani (: pahalıdır o diye ben hiç düşünmedim bile..Ama ünlüler ona gidiyor güzel yapar diye düşünüyorum..

bende zirkonym diş yaptırmak için fiyat altım ama alt dişlerime. üst 4 dişimde lamina var zaten. altlar sağlam olsun diye zirkonyuma karar verdik. bakalımm..

eğer hala dişlerini kestirmemiş karar aşamasında , araştırma yapanlar varsa. kesinlikle ve kesinlikle dişlerinizi kestirmeyin. ben de bu hatayı yaptım. 6 dişim zirkonyum oldu hem sapasağlam dı sıralanışı mükemmeldi çocukluktan gelen bi sarılık florozis vardı. en kötü sarılar bile hatta dişiniz kararmış bile olsa bunu dişçinin çok ince tıraşlayıp bounding veya yeni nesil maddelerle yapması çok kolay ama yapmıyorlar. çünkü bu işlem 1 diş için 60 tl ama doktor dişini keserse 500 tl. böyle bi sektör oluşmuş dişçiden aracıya laboranta malzemeciye kadar herkes kazansın. hem doktor 10 dk da dişi kesmektense neden 1 saat 1 dişe ince dolgu ile uğraşsın ? kesinlikle dişlerinizi kestirmeyin. yıllar içinde diş eti problemi olucak. alttaki diş hava alıyormu göremiyoruz. o gittimi herşey bittti. implant. lütfen sağlam dişlerinizi kestirmeyin.

kesinlikle katılıyorum. iyi diş hekimleri her zaman dişin möllenmesine yani kesilmesine karşıdır. en son ihtimaldir kesmek. benim de dişimin bir parçası kırık. ama dolgu tarzı bir şey yaptıracağım.

Bakırköy zürat babada dentadent e yaptırdım ben . Tavsiye eederim. Zirkonyum ve lamıne aynı fiyat fakat kamıne sadece on tarad takma tırnak gibi düşün o şekilde geçiyor zırkonyumda ıse diş tamamen kaplanıyor.

Merhaba bende ust 6 disime yaptirmak istiyorum zirkon.hala memnunmusun acaba dislerinden bir sorun yoktur umarim.hem carpik hem sagliksiz dislerim artik yaptirmam Gerekiyor ama korkuyorum bakirkoyde yaptirmissin bende oraya yakinim

kızlar bende istdaym bursa konusunda konuyu açan kişiye yardımım dokunmaz belki ama yaptırmaya çekinen arkadaşlara tawsiyem, hiç korkmayın acı fln olmuo zaten, üstelk ben diş eti estetiği de geçirmiştm diş boyumun uzaması için, lazerle deil bistürüyle kesilmişti diş etlerm dikiş fln atılı tedavi süresi beklemeler dahil 1,5 ay flndı ama çok memnunum zirkonyumlarmdan, üst 6 dişimi yaptırmıstm yaklaşık 9 ay önce fiyatı da piyasaya göre gayet uygundu 1350 fln verdm, bu zmana kdr neden yaptırmamısm diorm, resimlerim vardı aslında ilk halim son halim ama eski dşlerim yenilerinin yanında o kdr çirkin kaldı ki bi daha görmemek için silmiştm:1:

merhaba bende üst 6 dişimi zirkonyum yaptırmayı düşünüyorum hala memnunmusun acaba bir sıkıntı oldumu yapılan dişlerle ilgili.bende yaptırmak istiyorum ama korkuyorum doğal durmaz rahat yiyip içemem diye.bende istanbulda oturuyorum ve iyi bir doktor arıyorum bu konuda siz nerde yaptırdınız acaba.yardımcı olursanız sevinirim.

Elita diş polikliniği özlücede hem fiyatları uygun hem de gerçekten kaliteli hizmet alacağınızı ambiyanstan hissediyorsunuz.Ben koray beye ,yanımda gelen arkadaşım da Nutie hanıma denk geldi. Benim ön 2 dişime zirkonyum ve arka dişlerime 3 tane implant yapıldı. sıfır acı, gayet yerinde estetik. Gülüş tasarımı vs de çalışıyorlarmış. Arkadaşımın da ön dişlerine dolgu yapıldı.o da çok memnun elita dan. tavsiye ediyorum.

Back