Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eğer hala dişlerini kestirmemiş karar aşamasında , araştırma yapanlar varsa. kesinlikle ve kesinlikle dişlerinizi kestirmeyin. ben de bu hatayı yaptım. 6 dişim zirkonyum oldu hem sapasağlam dı sıralanışı mükemmeldi çocukluktan gelen bi sarılık florozis vardı. en kötü sarılar bile hatta dişiniz kararmış bile olsa bunu dişçinin çok ince tıraşlayıp bounding veya yeni nesil maddelerle yapması çok kolay ama yapmıyorlar. çünkü bu işlem 1 diş için 60 tl ama doktor dişini keserse 500 tl. böyle bi sektör oluşmuş dişçiden aracıya laboranta malzemeciye kadar herkes kazansın. hem doktor 10 dk da dişi kesmektense neden 1 saat 1 dişe ince dolgu ile uğraşsın ? kesinlikle dişlerinizi kestirmeyin. yıllar içinde diş eti problemi olucak. alttaki diş hava alıyormu göremiyoruz. o gittimi herşey bittti. implant. lütfen sağlam dişlerinizi kestirmeyin.
Bakırköy zürat babada dentadent e yaptırdım ben . Tavsiye eederim. Zirkonyum ve lamıne aynı fiyat fakat kamıne sadece on tarad takma tırnak gibi düşün o şekilde geçiyor zırkonyumda ıse diş tamamen kaplanıyor.
kızlar bende istdaym bursa konusunda konuyu açan kişiye yardımım dokunmaz belki ama yaptırmaya çekinen arkadaşlara tawsiyem, hiç korkmayın acı fln olmuo zaten, üstelk ben diş eti estetiği de geçirmiştm diş boyumun uzaması için, lazerle deil bistürüyle kesilmişti diş etlerm dikiş fln atılı tedavi süresi beklemeler dahil 1,5 ay flndı ama çok memnunum zirkonyumlarmdan, üst 6 dişimi yaptırmıstm yaklaşık 9 ay önce fiyatı da piyasaya göre gayet uygundu 1350 fln verdm, bu zmana kdr neden yaptırmamısm diorm, resimlerim vardı aslında ilk halim son halim ama eski dşlerim yenilerinin yanında o kdr çirkin kaldı ki bi daha görmemek için silmiştm