• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zirkonyum yaptranlara bir sorum var bide Bursada mükemmel diş yapan bir dişçi aryorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi mzy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bugün utancımdan işe gidemedım :( bu at gibi dişlerle gidemezdim zaten :(

dişler ayrık duruyor çok sınırım bozuk

bu akşam tekrar gidicem ınş. yenısı yaparlar

anladım cnm hayırlısı olsun inş ama telle düzelen o kadar şey vardi görünüşte de pek bi problem yoktu sende neden acaba illa ameliyat gerekli? bi kaç ortodontiste görünseydin. peki napıcaksın ameliyat olmayı düşünüyormusun yoksa zirkonyummu

çok önemli damarlar geçiyormuş çenemizden ve ameliyat riskliymiş.sağlık anlamında bir şikayetim yok görünüş anlamındada sadece dişlerimle ilgili sorunum var oyüzden ameliyat hiç aklımda yok eşimde asla dedi sırf estetik kaygısı yüzünden böle büyük birs almaya değmez diye düşünüyor oda haklı olarak.Ve ameliyat bir kerede değilmiş birinci ameliyattan bir sene sonra ikinci ameliyat olup çenene koydukları demirleri çıkarıyorlarmış.Bende hep düşünmüşümdür ne sorunlu ağızları düzeltiyorlar telle ama gittiğim ortodentist tellik bir durum yok dediler.Ameliyat olabilrsin dediler.Oyüzden bende dişlerimin daha güzel görünmesi için telle olamıycağı için zirkonyum yaptırmayı düşünüyorm

kızlar bugün utancımdan işe gidemedım :( bu at gibi dişlerle gidemezdim zaten :(

dişler ayrık duruyor çok sınırım bozuk

bu akşam tekrar gidicem ınş. yenısı yaparlar

üzülme ): az kaldı dimi? kaç gün kaldı kalıcı dişlerinin takılmasına?

Canım dişçiden geldim şimdi braz ufalttı at gibi kocaman diş yapmıştı ama hala ayrık :s
neyse yarın da manıtayla buluşcam bıraz tedırgınım.. Salı gunu provam var ccanım artık perş cuma takılır dediler. ,,çok merak edıyorum ınşallah güzel olur

Canım dişçiden geldim şimdi braz ufalttı at gibi kocaman diş yapmıştı ama hala ayrık :s
neyse yarın da manıtayla buluşcam bıraz tedırgınım.. Salı gunu provam var ccanım artık perş cuma takılır dediler. ,,çok merak edıyorum ınşallah güzel olur

Çok güzel olucak eminim.Sonra bu günlere gülüceksin.Erkek arkadaşında o yeni halini gördükten sonra bugünleri unutuverir zaten :9: hiç üzülme çok güzel olucak eminimm azcık sabret perşembeye bir haftadan az kaldı 5 gün sonra bitiyo artık(:

adelekcm hiç canını sıkma çok güzel olucana eminm ben, bitincede resmleri bekliorz bak ona göre:)

Canlarım benım :d erkek arkadaşım çok kotu gözükmediğini soyledi ama arada bi gözleri dişlere kaydı yanı :s ama yok çok moral verdi bana sağolsun bende yüzüme alıştım bıraz kızlar tabıkı resımlerı koyacağım çüni herkeze yardımcı olmak istiyorum sizde bana destek oluyorsunuz gerçekten:62::62::62::62:

Çok sevindim canım.. Ha gayret çoğu gitti azı kaldı.. Bikaç gün sonra yepyeni dişlerin olacak.. İlk başlarda garipseyeceksin hatta ilk 2 gün s leri ç leri söyleyemeyeceksin ama inan bikaç gün sonra kendini aynalardan alamayacaksın :21:

Çok sevindim canım.. Ha gayret çoğu gitti azı kaldı.. Bikaç gün sonra yepyeni dişlerin olacak.. İlk başlarda garipseyeceksin hatta ilk 2 gün s leri ç leri söyleyemeyeceksin ama inan bikaç gün sonra kendini aynalardan alamayacaksın :21:

kesinlkle katılıorm adeta gülüşün yüzün hatta mimiklerin bile değişio, bu yeni Sen'i seviceksn:16:

Emin ol heycanlanıyorum burda valla nasıl olucak diye :10::10::10::10::10:

darısı senin de başına canım sen de yok mu bir diş hekimine gitme, yaptırma durumu artık? :8:

Olmaz olur mu var tabi.haftaya görüşmeye gidicem inşallah.Eşim düşün taşın araştır öyle git dedi bende iyice örnekleri fln araştırıyorm yabancı sitelerden.Öyle ağızlar varki :S ne halden ne hale gelmiş gördükçe cesaretim katlanıyo

canlarım çok teşekkür ederim moral ve desteğiniz için. inşallah güzel olacak en önemli şey tedavi için bi adım atmak gerçekten.. gerisi geliyo. dişçidn çok korkarım ama omrum dişçide geçti ... mzy sendnde bi adım beklıyoruz ve araştırma yapman çok iyi:91:

canlarım çok teşekkür ederim moral ve desteğiniz için. inşallah güzel olacak en önemli şey tedavi için bi adım atmak gerçekten.. gerisi geliyo. dişçidn çok korkarım ama omrum dişçide geçti ... mzy sendnde bi adım beklıyoruz ve araştırma yapman çok iyi:91:

Canım hiç ağrın sızın oluyor mu ?

Yapılmadan önceki hali o kadar kötü o kadar kötü ki kimsenin görmek isteyeceğini sanmıyorum :)))

pluie canım benm güle güle kullan tekrar yazıyım:) bide şeyi sorcaktım rengini a1 mi yaptırdın b1 mi?

a2 canım.. a1 i çoook beğendim ama benim diğer dişlerimle ve tenimle çoook abes olacaktı.. :31:

Canlarım canlarım :) ağrı sızı hiç birşey yok herşeyı yıyebiliyorum hatta hamburger bile yedım yanı geçicileri yapıştırmadılar ama çıkmadı yerinden .. çok ıyı.. Yarın provaya gideceğim plue ozel mesajını gordum ama açamadım işyerınd eyım ya açılmadı ya buraya da yüklemek ıstemıyorusun artık akşam evde bakaccağım :85:

Back