• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zirkonyum yaptranlara bir sorum var bide Bursada mükemmel diş yapan bir dişçi aryorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi mzy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pArdon şekerim ya :D ben nergis adın sandım sitede yenıyım de o sebepten resım de yükleyemedım profilime :D

olsn cnm zaten ilerde yüklicek bi sürü gülücüklü resmlerin olucak dert etme:)
nil ben bu arada:69: bol bol oyun bölümnde oyun oyna msj sayını doldur otomatik terfi edersn zaten:32:

adelek senn kendi dişlerinde çok güzelmiş canım:16:

canım bak sen bana cevap vermemiştin ama ben sana vereyim sağ 2 diş kaplama yanındakı diş normak diğer yanında kı dişler kanal tedavisinden dolayı griydi onun için yaptırıyorum bi düğünüm olacak güzel görünmek istiyorum

olsn cnm zaten ilerde yüklicek bi sürü gülücüklü resmlerin olucak dert etme:)
nil ben bu arada:69: bol bol oyun bölümnde oyun oyna msj sayını doldur otomatik terfi edersn zaten:32:

nil ismini çok severim beenn :D bende ayşegül memnun oldum canım benım

tbrk ederm cnm mutluluklar diliom smdiden, evlenmeden önce yaptırman çok iyi olmus o halde gönlnce poz verip istediğin gibi gülebilirsn:))
ben keşke önceden yaptırsaydm diorm hep üni yıllarmda neden öle gezmşm bilmiorm gerçi beni beğenen öle de beğenmiş:69:
ama kendini güzel hissetmek gibisi de yok:119:

Son düzenleme:
tbrk ederm cnm evlenmeden önce yaptırman çok iyi olmus o halde gönlnce poz verip istediğin gibi gülebilirsn:))
ben keşke önceden yaptırsaydm diorm hep üni yıllarmda neden öle gezmşm bilmiorm gerçi beni beğenen öle de beğenmiş:69:
ama kendini güzel hissetmek gibisi de yok:39:

tabiki canım bende nişanlıyım resımlerımde pek gülmuyorum çünki yarısı sarı yarısı beyaz çıkıyo bu dertten kurtulmak istedim şekil olarak da biraz yamuktu tam bellı olmuyo resmde ama benı rahatsız edıyordu. biliyormusun bi çocuğum olursa en çok dişlerine dıkkat edıccem :D

Allah başka hastalık vermesin tabı de diş çok onemli

canım bak sen bana cevap vermemiştin ama ben sana vereyim sağ 2 diş kaplama yanındakı diş normak diğer yanında kı dişler kanal tedavisinden dolayı griydi onun için yaptırıyorum bi düğünüm olacak güzel görünmek istiyorum

cnm benm dikkat etmemiştim ne zaman vermedimki cevap kasti değildir inan.İnşallah gönlünce olur canım.düğününde hiç kapama ağzını hep gül:21: fiyatları nasıl ? zirkonyumun tane fiyatına 700 diyende var 300 diyende var valla

cnm benm dikkat etmemiştim ne zaman vermedimki cevap kasti değildir inan.İnşallah gönlünce olur canım.düğününde hiç kapama ağzını hep gül:21: fiyatları nasıl ? zirkonyumun tane fiyatına 700 diyende var 300 diyende var valla

valla güzelim 300 euro dediler yanı 750 lıraya gelıyo tanesı çinden gelenler varmış onlar ucuz oluyormuş. bakırköyde yaptırıyorum ben dentadent diye biyer ..

gülebilmek için dünyayı harcıyoruz :S bu yoklukta valla daha eşyam yok ama napimm :D :37:

valla güzelim 300 euro dediler yanı 750 lıraya gelıyo tanesı çinden gelenler varmış onlar ucuz oluyormuş. bakırköyde yaptırıyorum ben dentadent diye biyer ..

gülebilmek için dünyayı harcıyoruz :S bu yoklukta valla daha eşyam yok ama napimm :D :37:

duyduğum en pahalısı senindi.olsunn iyi yapmışsın sağlam olur daha iyi olur bende çok heycanlıyım adam bana fiyat vermedi bende unuttum sormayı kimbilir ne dicek.Birde pahalı bir dişçiymiş bir milyar demese bari bir dişe:)

sen de zirkonyum mu yaptıracaksın canım ? sende resım eklesene bakalım ? medıcana diş hastanesıde ortalama bu kadar fiyat vermişti

evet zirkonyum yaptırıcam inşallah ama daha hiç başlanmadı benm.İnanırmısın bir tane bile resmin yok dişlerimi göstererek çekindiğim ama çekiyim koyarım hemen

işte benm sorunlu ağzımı açıp göstermediğim kimselere dişlerimmm:50::50::50::50::50::50::50:
$ıfeeqopş.PNG

walla benım de oyle resmım yok hiç ağzım ep kapalı canım :( ama senın dişlerin beyazmış hee

mzy cnm senin dişlern çok iyimiş çok bi bozukluk yok sadece 2 diş arası diastema var ve laminayla direk giderilebilicek bişi, inci gibi dişlern olur yaptırsan:69:
o kdr araştrmıstm ki zmanında termleri bile öğrenmiştm dr'm çok bilinçli bi hastam var demişti:1:

mzy cnm senin dişlern çok iyimiş çok bi bozukluk yok sadece 2 diş arası diastema var ve laminayla direk giderilebilicek bişi, inci gibi dişlern olur yaptırsan:69:
o kdr araştrmıstm ki zmanında termleri bile öğrenmiştm dr'm çok bilinçli bi hastam var demişti:1:

bencede yanı ıkı dişini yaptır lamıne veneer o kadar yeterlı bence de:61:

6 dişim yapılcak.dişlerim beyaz ama ortodentik bozukluk var doğru kapanmıyo.işte üst dişlerim daha çıkık yapılıp hizalanıcak.Düzgün kapanması sağlanıcak.Yoksa hiç dişlerimle gülemiyorum.İnşallah bitcek artık bu sıkıntı:(

anladım canımburadan o sorunlar bellı olmuyor ama tedaviye başlamak bile ınsanı rahatlatıyo gerçekten ben rahatladım biraz. en azından bı adım atmış oluyorsun

normaldede dikkatli bakınca belli oluyo ama ben görüyorumya yeter(:
darısı başıma biran önce bende başlamak istiyorum artık.

zaten asıl sorun beyınde başlıyo güzelim biz kendımız rahatsız oluyoruz oemlı olanda bu

Back