• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zirkonyum yaptranlara bir sorum var bide Bursada mükemmel diş yapan bir dişçi aryorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi mzy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm hiç korkma bu durumda dr'una güvenmen çok önemli, ve onun el becerisininde çok iyi olması gerekio gerisi zaten gelio, benm diş etlerim kesildiğinde morfinle uyuşturuldu ve direk kesildi biraz dirayetli olmak lazm acı bakımından hiç bişi olmadı anlamadm o konuda sadece kan görüosn ben etkilenmem sahsen dr ara verelm istersen dediğinde bile devam et demiştm, dikişlern atılıo bu süreç çok estetik olmuo açıkçası ilk gece biraz sıkıntı yaşayabilirsn ağrın olabilir, diş fırçalamak katı seyler yemek, çiğnemek, konusmak bi süre yasak ama atlatılmıcak seyler deil, 1 hafta snra dikişlerm alındı, 2 hafta dinlensn iyileşme süreci dedi ama 1 hafta sonraki kontrolde iyileşmişti dişlerm kesildi yerine geçiciler takıldı ölçülerm alındıı 1-2 haftada öle gezdm labta yeniler yapılana kdr sonra takıldı ve herşey bitti hiç bi sorun yaşamadm:16:

Son düzenleme:
adelekçim resmleri görebildn mi olmadysa atıym mailine de
umarm yardımcı olabilmişimdr benmki daha kompleks bi operasyondu diş eti estetiği de girdi işin içine ama seninki daha kolay geçer umarm, bol sans:)

Son düzenleme:
buarayada ekliym de bari paylaşımın herkese bi faydası olsn:1:
resmler korkunç olabilir ama sadece dişlere odaklanalım lütfen, pcde dişlern göründüğü bitek bu fotoları bulabildm:)

tatlm çok güzel olmuş walla çok beğendim kaç tane yaptırdın sen ? diğerleri belli değil komplemi

Angelcım seninki baya zorlu bir süreçmiş. Bende hiç damak kesmektir, dikiştir gibi bir şey olmadı.. Ama maşallah çok güzel olmuş. Ay bu arada bende dudağımın tek tarafınıkaldırabiliyorum öyle şimdi görünce çok hoşuma gitti :1::1:

hehehe:)
ben dalga geçersiniz o fotoyla die düşündm ama beğenmişssiniz bile:)
şımarnca öle hareketlerm vardır benmm:77::78::77:

adelekçim aslında sadece üst 4 tane de yetiodu ama ben tereddüt ettm hepsini yaptırdm üst bölümn yanlardaki köpek dişleriyle 6 tane oldu dr da daha estetik durur dedi, seninkide baya pahalıymıs cnm yaa, sanırm bu fiyat konusu cevreden ve muayenehane konumundan kaynaklanıo mesela kimi yerde tanesi 500den yapılıodu o zman ben yarı yarıya yaptrdm, bide muayenehane sahibi dra yanlış bilgi vermiş fiyatı bana yanlış söylemişler bidaha da geri dönemediler, dr aslında bu fiyata kesinlkle olmazdı ama başladığm işi bırakmam dedi yarı yarıya yaptrdm nerdeyse:66:
şanslımıym neym:1:

Son düzenleme:
hehehe:)
ben dalga geçersiniz o fotoyla die düşündm ama beğenmişssiniz bile:)
şımarnca öle hareketlerm vardır benmm:77::78::77:

adelekçim aslında sadece üst 4 tane de yetiodu ama ben tereddüt ettm hepsini yaptırdm üst bölümn yanlardaki köpek dişleriyle 6 tane oldu dr da daha estetik durur dedi, seninkide baya pahalıymıs cnm yaa, sanırm bu fiyat konusu cevreden ve muayenehane konumundan kaynaklanıo mesela kimi yerde tanesi 500den yapılıodu o zman ben yarı yarıya yaptrdm, bide muayenehane sahibi dra yanlış bilgi vermiş fiyatı bana yanlış söylemişler bidaha da geri dönemediler, dr aslında bu fiyata kesinlkle olmazdı ama başladığm işi bırakmam dedi yarı yarıya yaptrdm nerdeyse:66:
şanslımıym neym:1:

evet canım bakırköye gidiyorum ben de dentadent e biraz pahalı ama ucuz olursa kötü olur mantığı var birazda zaten çok tedirginim zaman yaklaştı geçicilerle nasıl dolaştın :(

o süreç zordu cnm:((
daa doğrusu lab süreci yüzünden sıkıntı yaşadm bi türlü yetiştiremediler bayramı bile öyle geçirdm:(
bide sapsarı oluo o geçiciler felaket uzun süre kalınca da yapışkanın etkisi geçti bayram dönemnde kapalı tabi heryer hapsırınca bile çıkıodu ben takıodm tekrardan neseki bitti çok şükür:))ama olsn iyikide yaptırmısım

işte bende en çok ondan korkuyorum :( sevgilimle gezerken falan bi düşürse işte o zaman :)) gereçketen bunalıma girerim :D

offf ya zorlu sürece giricem şuanda işteyim 17,30 da çıkıcam 18 de dişçide olucam yolda senı düşünücem :D bana dua et :''((

benmki kdr talihsiz olamaz heralde:)
sevgilimn ailesini ilk ziyaretmdi bayramda ve sarı sarı dişler:)))
düşünce benmki kendi takıodu bırak rezil olmayı:)
ama sonunda atlattık ya:1:dualarm seninle cnm hiç kendini kasma senin yapcan bişi yok herseyi dr un halledicekkk:31:

bu son mesajım cevap verdiğin için yolladığın resımler için herşey için teşekkür ederim :* Allah razı olsun walla biraz rahatladım çok sağol. yarın sana yazıcam ;)

Adalekcim Nilgün Hanım'a mı gittin ? Neler dedi neye karar verdin yaz yaz :16::16:

canlarım canlarım :) Barış Beye gittim valla bende kaplama vardı metal desteklı ama 2 tanesinde vardı şimdi 5 tane zirkonyum apılacak 2sini kestı hiç canım acımadı hala uyuşuk dişim diğerlerini perşembe keseyım dedi . ben aslında hepsi bitsin istedim ama benım için ıyı olmayacağını ve 2 gün sonrasına bırakacağını soyledi . geçici diş o kadarda kötü değil bence kızlar ...

selam kızlar bende bugün eşimin ısrarıyla onların aile dişçisine bir göründüm.Başlarda pek olmaz etmez diyordum ama doktor dişlerime iyice baktı ever ortodentik bozukluk var dedi ama bunun için üst ön 6 dişini hafif öne çekerek bu durumu düzeltebiliriz dedi.Benim kafama takıldı kızlar kötü olmaz mı öle öne çıkık.Sizinkiler nasıl öle öne çıkık fln yaptıranınız oldu mu?

$Adsız.jpg resım yüklemeye çalıştım işlem gormemiş iğrenç dişlerim :(

cnm gelmişsssinnn, bak hemen bitti gitti dimi çok korkmana gerek yokmuş:)
doktorun senin için en iyisini bilir, bembeyaz inci gibi dişlerini de görürüz inşş:))

Kızlar bakın resıme resmın sol 3 ü ünde geçici var perşembede sağ 2 y kesılecek vegeçici takılacak sonra bakalım gelişmelerı yazacağım $Adsız.jpg

Nergiscim canım benım verdiğin destek için teşekkür ederim yllarca beynımı yedım dişler için :( en sonunda verdiğin destekle korkmadan gittim en azından bi adım attım..

ben nergissem sende paptya oluosn cnm sanırm)
site hepimize bi çiçek ismi verio sanırm zaman zaman:)
rica ederm cnm ne demek yüreklendiren olmamıstı beni böle ama kendimde aşabildm, sende aşıcaksn zaten, geçicilernde hayırlı olsn:9:

adelek senn kendi dişlerinde çok güzelmiş canım:16:

Back