• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ziraat Bankasında Çalışanınız Var mı?

kita

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
355
5
118
Diğer
Aranızda ziraat bankasında çalışan var mı arkadaşlar ya da bi tanıdığı akrabası bankada çalışan?
Banko asistanı sınavına başvuracağım yarın hiç aklımda yokken bugün karar verdim. Sınavı geçmek zor mudur? Ortam nasıl çalışma koşulları vs.
İlk defa deneyeceğim şansımı. Bilgisi olan varsa lütfen yazsın.

bende yıllar once ıs ararken gırmıstım bu sınava maalesef ben barajı bıle gecemedım bana cok zor glmıstı ama ben ne ıktısat ne nede ısletme mezunuyum bankacılıkla uzaktan yakından alakam yok bu sebeplede zor gelmıs olabılr sızın alanınız nedır?

bende yıllar once ıs ararken gırmıstım bu sınava maalesef ben barajı bıle gecemedım bana cok zor glmıstı ama ben ne ıktısat ne nede ısletme mezunuyum bankacılıkla uzaktan yakından alakam yok bu sebeplede zor gelmıs olabılr sızın alanınız nedır?

bu sınavda alan soruları olmıcak canım sadece kpss de ki gibi genel yetenek genel kültür.

bende bugün karar verdim amaa halaa kararsızımm offf
çok az kişi alıncak
başka ile gidicem sınav için vs..
ve çalışanlarr anlatsana keşke azda bişeyler öğrensek en azından...

Banko asistanlığında alan soruları yok arkadaşlar...
Ben bilgisayar mezunuyum önlisans öğleden sonra parayı yatıracam kısmetse. Sonra da netten başvurumu yapacam.

Yaptım başvurumu bakalım pek umudum yok ama her şeyin hayırlısı olu umarım.
Bu arada kimse yazmamış ya yok mu bankacı ?? Biraz bilgi alsaydık içimiz rahatlasaydı :s

Ales sorularına calıs aynı. Benim basvurum onaylanmadı sansızım. Parayı yatırdım netten basvurumu yaptım is adresi yerini bos bıraktım sadece cunku calısmıyorum ve basvurum gorunmuyor

Back