Zilan.80'in Başarı Öyküsü...

Tebrik ederim sizi...

dediğin çok doğru sağlık herşeyden önce gelir ama ben diyetisyenede gittim
verdiği diyet benim yaptığıma benziyordu tabi ben her ihtimale karşı bugün gidip tahlillerimi yaptırcam
herhangi bir sorun varmı diyee
tebrikler zilan çok azimlisin bende olmayan bi şey azim 2 ayda 2 kilo verebildim ama şu bayram geçsin daha ciddi davranıcam inşallah
inşlah cnm şimdiden başarılar
Tebrik ederim sizi...

Tebrikler...çok azimliymişsin..

çok çok teşekkür ederim kızlarrr

kızlar sizlerle bişey paylaşmak istiyorum
ben oğlak burcuyum kolay kolay karar vermem ama verdiğim
zaman yani bişeyi kafama koydummu mutlaka yaparım er yada
geç yani burçların fal kısmına asla inanmam ama özellik kısmına
çok inanırım ve burcumun bir iki özelliğinin dışındada hepsini
taşıyorum :))))
yani sizde gerçekten karar verirseniz başarırsınız tereddüt etmeyin
asla sadece yapacam ve başarıcam diyin gerisi geliyor emin olun:)))

bende aynı sizin gibi bir ayda 9- 10 kilo verdim bu yönteminizle. ama 12 gündür kilomda 1 gram bile kıpırdama yok. bu ayın bitişine 20 gün kaldı desek sizin gibi 5 kiloyuda atabilirmiyimki ne dersiniz? off ya bayılıyorum şu iradeli insanlara, sizdeki iradede müthiş, vallahi maşallah.. umarım bir kaç ay sonra bende yazarım şu müthiş hikayelerden birisini.. tebrikle beraber öpüyorum sizi..

zilan tebrikler darısı başıma nasıl bir diyet uyguladın yazarmısın örnek olarak birgünki yediklerini :)))

zilaaaaaaaaan tebrikler valla bende 90 kiloyum eşimde zayıflamammı istiyor nasıl yaptın lütfen yardımcı ol bana ben boğazımı tutamıyorum tatlıya hayır diyemiyorum valla 70 e düşsemm sadaka verecem

bende seni tebrik ederim cnm ama şunuda belirtiyim insanın kilosu bazen uzun bir süre durabiliyor vermeden bu dönemde dikkat et kilonu korumaya çalış sakın pes etme canım
sadece verecek 5 kilon kalmışsa ooo sen işin sonuna gelmişsin tatlım :))) biraz sabret yaptığın diyeti aynen uygula kalan 5 kiloda zaman içerisinde gitcektir canım bende seni öpüyorum bitanem mucukkk:)))

zilan tebrikler darısı başıma nasıl bir diyet uyguladın yazarmısın örnek olarak birgünki yediklerini :)))

cazibecim öncelikle teşekkürler cnm amin inşlh başarırsın sende bir günlük menümü sormuşsun hemen yazayım cnm
sabaheynir,zeytin,yumurta, haşlama olcak az şekerli çay 1 yada 2 dilim layt ekmek(tabi zamanla çayı tamamen şekersiz içtim mesela şimdilerdeki gibi)
arada:yarım bardak yarım yağlı süt
öğlen:baharatlı, yağsız,6-7 yemek kaşığı sebze yemeği,yanında beyaz et bazen içine
katardım beyaz eti yanındada yoğurt yerdim yada katı bir ayran yapardım
arada:bir yada 2 tane meyve
akşam:akşamda yine sebze yemeği yanında yağsız et veya beyaz et salata yoğurt yada
ayran pilav varsa 2 yada 3 kaşıkta pilav yerdim
gün içerisinde en az 3 litre su içerdim akşam yemeklerini en geç saat 7 de yerdim sonrasında asla bişey yemezdim aşırı tatlı kirizlerinde siyah kuru kayısı bol bol yerdim
öğlen ve akşam pek ekmek kullanmazdım

zilaaaaaaaaan tebrikler valla bende 90 kiloyum eşimde zayıflamammı istiyor nasıl yaptın lütfen yardımcı ol bana ben boğazımı tutamıyorum tatlıya hayır diyemiyorum valla 70 e düşsemm sadaka verecem

tşkler güzelim bak cnm ne güzel senin eşin zayıflamanı istiyor benim eşim bana bir gün
olsun zayıfla demedi ima bile etmedi çünkü eşimde baya bir kilolu
benim nasıl yaptığımı sormuşsun cnm ben hep güzel kıyafetler giyme hayaliyle yaşadım
her mağazaya girdiğimde kıyafetlere baktığımda özellikle beğendiğim kıyafetlere yanımdaki
kızın abla yada teyze bu kıyafetler sana olmaz sen çok kilolusun demesinden bıkmıştım
düşün o zamanlar 52- 54 beden giyiyordum en azinanki elbise almıyordum diktiriyordum
utanıyordum mağazaya gitmeye
ve karar verdim ben zayıflıycaktım kesin kararlıydım ama zorlanmadımmı tabiki ilk 1 hafta
zorlandım ama sonradan devamı kendiliğinden geldi nasılmı
hayatımdan yağlıyı,tatlıyı ve hamur işlerini tamamen çıkardım ha bide çekirdek türü şeyleride
atıştırmada asla yapmadım gittiğim gezmelerde herkes börekler çörekler tatlılar yerken
ben sadece az şekerli çay içerdim aşırı ısrar etmelerine rağmen
ve hep kendime bunu derdim bugüne kadar yedinde ne oldu anlık bir mutluluktan başka
hiç bişey eline geçmedi dedim ve bide kendime şunu hatırlattım senin bir hedefin ve
hayalin var dedim bu şekilde kendime teselli verdim

bak cnm arkadaşım bana göre hiçbir kadın başarısız değildir iradesizde değildir sadece kararsızdır
sen bence bir an önce karar verip eşinden önce kendini mutlu etmelisin kendin için
yapmalısın kendin için güzelleşmelisin
bak bitanem burdaki motivasyon dolu hikayeleri okuyup motive olabilirsin yada
benim katıldığım topiğe yani 80-89 topiğine katılıp ordaki arkadaşlarla beraber zayıflayabilirsin
inanki ben bir çok kilomuda onlarla beraberken verdim birbirimizi motive ediyoruz
destek veriyoruz çok güzel bir ortam beklerim senide oraya burdanda
ordaki bütün arkadaşlarıma desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum
başaracağına inanıyorum cnm yeterki beynine hükmet inatçı ol kısacası tamammı canısı

teşekkür ederim cnm haaa bide spor yaptınmı

teşekkür ederim cnm haa bide sporda yaptınmı zilan

zilaaan banada yardım eettt ne yaptysan yazzzz lütfen duy beniiiii:)

çok tatlısın yaaa ne demek tabiki yardım etmek isterim keşke yardımım olsa bu konuda
öncelikle şunu söyliyim spor hiç yapamadım maalesefama gün içinde hiç tembellik
etmedim hep hareket halindeydim yani hiç şekerleme adı aldında uyumadımda
3 çocuk annesiyim hemde erkek çocuk sen düşün artık gerisini ve üçüde okullu çok
hareketli gece 12 yada 1 de yatsamda sabah 7 gibi uyanır bir daha asla uyumaz yada
dinlenmezdim hep ayaktaydım istisnalar hariç cnm (çok rahatsız olmadığım sürece)
ama artık spora başlamayı düşünüyorum çünkü vucudumda gevşeme olmuş biraz aşırı
olmsada haliyle 30 kilonun üzerinde verdim cnm
herhangi bişey aklına gelirse cevaplarım şimdi tatlı veya ekmek yediğimi merak ediyorsan
evet arada yiyiyorum ama kaloriyi dengeliyorum öğlen gezmede hamur işleri yemek zorunda
kalmışsam akşam salata veya çorbayla yada meyveyle geçiştiriyorum başka bişey
yemiyorum belki sana sağlıksız gelcek ama gezmede yediklerimi en erken saat 3 yada 3.30 gibi yediğim için canım zaten istemiyor çokmu uzun anlattım acaba

cazibe canım bu arada ben tatilde yokum geldikten sonra görüşürüz mutlaka
sorduklarına cvp yazarım okmi cnm kendine iyi bak şimdiden bayramını en
içten dileklerimle kutluyorum cnm

cazibe canım bu arada ben tatilde yokum geldikten sonra görüşürüz mutlaka
sorduklarına cvp yazarım okmi cnm kendine iyi bak şimdiden bayramını en
içten dileklerimle kutluyorum cnm
cnm çooookkkk teşekkürler desteğin için biliyorum benide bu azminle zayıflatacaksın benimde bir oğlum var 13 aylık yaa aslında bende çok azimliyim çok iii diyet yapıyorum ama nedense yavaş gidiyo hamur işi tatlı kızartma yemiyorum akşam yemeğimi 6da bitiriyorum ve senin gibi birdaha bişey yemiyorum ekmek sadece kahvaltıda 2dilim kepekli yiyorum arada meyve yiyorum akşamda 1kase çorba salata yada et salata yiyorum nasıl iyimi yinede yavaş gidiyo kilolar:)) sanada iii bayramlar tatlım beni motive ediyosun teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…