Zilan.80'in Başarı Öyküsü...

canım ben geldim yazdıklarını okudum bunların yanında en az günde 3 litre su içmen lazım canım susuz verilen kilolar akabinde hemen alınır diyetisyenlerin söyledikleride böyle ayda kaç kilo veriyorsun tatlım merak ettim mesela ben ilk 3 ay sadece 7 kilo verdim vucudum inat etti:)tabi ben daha inatçı çıktımm:))) nasıl olsa oğlak burcuyum inatçılığımla ön plandayım:))) neysee sonra 4. ay 9 kilo verdim 5.ay 5 kilo verdim derken yine ayda 2 ile 3 kilo arası devam ettim yavaş vermek benimde işime geldi açıkçası ne kadar yavaş verilirse o kadar yavaş alınıyor bitanem hiç sıkma canını eminimki verceksin sen daha bir doğum yapmışsın ben 3 doğum yaptım ve her birinde ayrı kilo aldım senin vermen çok daha kolay cnm haa bide ben yemeklerime asla yağ koymazdım sebze yemekleri yerdim tabi (zeytinyağı bile koymazdım cnm)atıştırmada yapma asla bir bisküvinin kalorisi en az 50 çikolatalı değilse oda:)))

cnm hoşgeldin su içiyorum ama bundan sonra daha çok içmeye çalışıcam buarada çok mutluyum bayramda bile asla kaçırmadım 1.5 kilo vermişim et de yedim ama hep ölçülü örneğin 100grm kadar yedim sebze yemeklerinide diyetisyenlerden duymuştum 1 kilo yemeğe 4 yemek kaşığı kadar yağ koyuyorum fazlamı sence peki sen nasıl sebze yemeği pişiriyosun hiç yağ koymadan yanmıyomu mesela kabak yemeğini bi tarif etsene örnek olarak cnm bu arada sıkı bi rejime yeni başladım 1ay olmadı daha 2 kilo verdim zilancım şu 9 kioyu verdiğin 4.ayda naptın ekstra bişey yaptınmı

Son düzenleme:
çok güzel kilo vermişsin canım tebriklerrr bende 2 aydır diyet yapıyorum çokta azmliydim bayramda 3 gün tatile gittik 2 kilo geri almışım azmımı kaybettim çok üzgünüm yaaaaaaa spor yaptınmı bide ben hiç yapamıyorum gerçekten 1 ayda 9 kilo süpermiş yaaaaaaa benim hedefimde o kadar zaten ....bu arada 2 ayda 7 kilo vermiştim

Son düzenleme:

hb canım tatlım dünden bu yana netim problemli bu durum çözülsün mutlaka yazarım sana cvp ne yaptığım konusunda ve yemek tarifi konusunda tamammı tatlım

cnm senide tbrk ederim çok güzel vermişsin ama sakın azmin kırılmasın bende bayramda bir kilo aldım o hiç önemli değil son sürat diyete devam et daha çok şeyler yazmak isterdim seni motive etmek için ama heran netim gidebilir bu yazdıklarımı bile gönderemiyebilirim diye korkuyorum k.i.b öptüm kolay gelsin

cazibe cnm ben cumartesi günü sana cvp yazıyordum bayada yazmıştımki elektrikler kesildi delirdim resmen :84: :84: dünde pazardı tatlım çamaşır temizlik çocukların banyosu (bide benim 2.5 saatlik yürüyüşüm) gecede saat 00.1 kadar ütü yapıncada yazamadım kusura bakma ama bu akşam yazıcam mutlaka tatlım çok öpüyorum seni k.i.b.A.E.O bi tanem

Son düzenleme:
:
canım meraba kusura bakma tatlım yazmak için baya bir geciktim çok özür dilerim ama inanki aksilikler üst üste geldi şuanda yazarken bile çok rahatsız ve halsizim seni dahada çok bekletmek istemedim hiç aklımdan çıkmıyorsun çünkü sana yazcam dedim ve yazamayıncada resmen vicdan azabı çektim inanki dediğin doğru cnm bende duymuştum 1 kğ sebzeye 4 yemek kaşığı zeytinyağı diye(tabi bazı diyetisyenlerden çünkü eşimede diyet yemekleri hazırlıyordum tamamen yağsız üstelik oda diyetisyene gitmişti cnm)neyse tatlım ben yağsız sebze yemeklerini nasıl pişirdiğimi sana anlatayım ben genelde ocakta değilde fırında pişirmeyi tercih ederdim cnm mesela kabak, domates,kuru soğanı,yeşil biberi,varsa beyaz eti,yada kırmızı yağsız et farketmez yani yağsız olduktan sonra domates salçası tercihe göre pul biber kuru nane ve karabiber bide tuz ekler karıştırırdım tepside birazda su eklerdim yanmaması için çok süper olurdu et koymadığımdada eti ayrı bir şekilde terbiyelerdim soslarla (hazır soslarla değil tabiki)fırınlardım ve yanında yerdim bir yada 2 öğün
ben o 9 kilo verdiğim ayda20 gün hiç ağzıma ekmek sürmedim son 10 gündede layt ekmek yedim oda çok sınırlı bir şekilde canım kahvaltına bile peynir zeytin yumurtayı bile ekmeksiz yerdim pilay türlerini bile hiç yemedim bir ay yağsız sebze yemeği beyaz et meyve süt ürünleri şekersiz çaylar
inanki yarım haşlanmış yumurta yediğimi bilirim yarım kibrit kutusu kadar peynir yerdim sen benim gibi yapma ama sonrada düzelttim:))acayip sıkı yapmıştım yani haa bide burda topikte 5 günde sadece kırmızı ve beyaz et ye 5 kilo ver diyeti vardı onuda yapmaya çalıştım kaçamaklı yaptım tabi 5 günde 3 kilo vermiştim:))geri almadım ama Allahtan neyse canım fena soğuk almışım tamamen iyileşinceye kadar giremeyebilirim kendine çok iyi bak tatlım kolay gelsin çok öpüyorum byee

cnm geçmişolsun kendini zorlama dinlen sen zilancım 2.5 saat yürüyorum yazmışsın yanlış anlamadıysam ne zaman yürüyosun birde çok fazla deilmi cnm

sabah saatlerinde dışarda yürürsem 2 ile 2.5 saat çünkü dışarda çok tempolu yürüyemiyorum ortam müsait değil canım
ama evde bantta yürürsemde tempolu yürüyorum o zaman 40 dakka ile 1 saat arası cnm

bende evde bantda yürüyorum ama yarım saat zor yürüyorum sıkılıyorum yaaaa :)))

sorma cnm bende çok sıkılıyordum :)) ama çözümünü buldummm kendime yol arkadaşı buldum bantta benle beraber yürüyecek biri konuşarak yürüyoruz bir bakıyoruz zaman geçti :)))yoksa dediğin gibi çok sıkıcı eğer kimseyi bulamıyorsan mp3 dinle istersen yada tv izleyerek yürümeyi dene öyle bir ortam sağlamaya çalış kendine demokraside çareler tükenmezzz:))) dimi kızzz

kız aynı bantda 2 kişimi yürüyonuz yoksa nasıl oluyo öleee bende bilgisayardan müzik dinliyom

kız aynı bantda 2 kişimi yürüyonuz yoksa nasıl oluyo öleee bende bilgisayardan müzik dinliyom

alemsin yaaa çok güldüm delüüüü heç 2 kişi bir bantta yürüyebilirmiyik sırayla yürüyoruz muhabbet ederek bide bizim net sınırsız olduğundan tivibu yada üye olduk yılbaşına kadar ayda 1 tl ye ondan dizide izleyebiliyorum yada netten izliyorum sevdiğim dizileri daha çabuk geçiyor zaman

kız allh seni ne bülüyüm 2kişi yürüyoz deyince bende öle sandımdı haaaaaa iii bakem zilamcım yaaa şu beşibiyerde çayı aldım ama bi etkisi olurmu dersin amaaaa diyetim çok güzel gidiyo görenler baya kilo vermişsin diyolar tabiki mutlu oluyorum ve dahada azimleniyorum haa bide haşlanmış makarna 4-5kaşık yeyimmi sen yiyomıydun pilav makarna yiyosan kaş kaşık yiyodun tatlımm

Son düzenleme:
tatlım beşibiryerde çayı bende aldım hatta hala duruyor tembelliğimden yapıp içemiyom işe çok yaradığını söylüyorlar gerçi bende baya bir zaman içtiğimde işe yaramıştı bağırsaklarımı süper çalıştırmıştı inceldiğimi söyleyenler oldu benim gibi yapmaktan usanmıyorsan taze taze yap iç derim haaa bu arada tebrik ederim tatlım verdiğin kilolar için insan ne kadar mutlu oluyor dimi cazibecim hele birde aynadan kendine baktığında çok mutlu oluyorsun giydiklerin yakışıncada daha bir azmediyorsun inşlah hedefine ulaşacaksın cnm ben inanıyorum makarnayı sormuşsun tatlım yağsız haşlanmışsa sosuda olmıycak tabiki öğlenleri 3 kaşık akşamları 2 kaşık cnm pilavda öyle biraz az ama ne yapcaksın kalorisi yüksek gıdalar bunlar
bak sana bir foto göstercem ben burda 90 kilonun üzerindeyken çektirmişim normalde kiloluyken hiç foto çektirmezdim tevafuk denk geldim oğlumla çekmişiz bir göstereyim diğerleriyle kıyasla bakalım fark varmı:)))

cazibe cnm iki resmide kıyasla bakalım yorumlarını bekliyorum tatlım:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…