Zilan.80'in Başarı Öyküsü...

beynınızde nasıl bıtırıyorsunuz Allah askına banada yardım edın ya beynım benı bıtırcek ya ben beynımı

beynınızde nasıl bıtırıyorsunuz Allah askına banada yardım edın ya beynım benı bıtırcek ya ben beynımı

cnm beyninde şöyle bitiriyorsun eğer gerçekten diyet yapmak istiyorsan önce gerçekten karar veriyorsun ama bir daha geri dönmemek şartıyla
beynin ne kadar dayanamıyorum desede ne oyunlar oynarsa oynasın sana sen vazgeçmiyorsun
beyinin gücü çok çünkü sen ona kanmıycaksın sen kararlı olcaksın ama tabi tamamen aç kalarak değil
öyle yaparsan olmaz bilmem anlatabildimmi cnm şimdiden başarılar kaydirigubbakcemile5

bu arada stres yapma sıkıldıkça yaz buraya diyeti bozacağını düşündüğündede yazabilirsin eğer rahatlıycaksan tabi yap bunları zorlanacagın sadece ilk bir haftadır ondan sonra gerisi çorap söküğü gibi geliyor cnm inan buna ben yaşadım bunu opuyorumnanaktan

kesinlikle resim ekle zilan gözünü seviyim :) bende bir 68 kg aday adayi olarak istiyorum :))

burdaki pantlonda öyle kiloluyken diktirmiştim
hatıra olarak sakladım bir kaç elbise :))

tebrıkler cnm boyun kaç ? ben de 65 kıloyum ama kndımı çok kılolu hssedıorum ama sana bakınca harıka olmusun:)

gerçekten çok başarılıınız ben 70 ten 68 e iner inmez açlık basıyor nasıl azimlisiniz bravo . beni güdüledi inanın resimleriniz 68 kiloyum göbek sorunum fazla bakalım ne olacak.

bende tebrik ederim 75 kıloyum 63 istiyorum başaracammm
eminim başacağınıza yeterki insan kararlı olsun (heleki bu bir kadınsa bana göre kadınlar kafalarına koydukları herşeyi başarır tatlım)
tebrıkler cnm boyun kaç ? ben de 65 kıloyum ama kndımı çok kılolu hssedıorum ama sana bakınca harıka olmusun:)
tşk ederim tatlım 1.60 boyundayım uzun değilim yani:))))
gerçekten çok başarılıınız ben 70 ten 68 e iner inmez açlık basıyor nasıl azimlisiniz bravo . beni güdüledi inanın resimleriniz 68 kiloyum göbek sorunum fazla bakalım ne olacak.

çok sağol tatlım inşallah işe yarar resimlerim bendede göbek sorunu var biraz
bundan sonrada sporla kalan kiloları vermeyi düşünüyorum
sizlerede kolay gelsin canlarım hep birlikte sağlıklı kilolar veririz inşallah

Ben de 6 ayda 70 den 49 a düştüm ama şimdi çok sağlıksızım bi grip oluyorum 2 ay sürüyo,milletin kısa kollularla gezdiği havalarda ben 2 kazak üst üste giyiyorum..amannnn sağlığınıza çok dikkat edin benim kanımdaki değerler alt üst olmuş :85: dikkat edin kendinizee

Son düzenleme:
tebrikler zilan çok azimlisin bende olmayan bi şey azim 2 ayda 2 kilo verebildim ama şu bayram geçsin daha ciddi davranıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…