Çarpılacaksın gız
Bak beğenmedim bu sözünü ayupp balll dedim bağrıma bastım olmadıherkeşin taktiğine kimse karışamaz
kendiniz bulun
Çok fena bir taktik bulmuşOna bir uçarım şimdi burdan
Ipucu ver barihayırrrr gel bakem bir sarılayım
ama taktiği unut
ama napayım hep ben sona kalıyorumBak beğenmedim bu sözünü ayupp balll dedim bağrıma bastım olmadı
Bundan sonra yandınızIpucu ver bari
Taktiğine takarım onun( tutmayın küçük enişteyi) şabanın filmlerinden bir replikÇok fena bir taktik bulmuş
Eyvah eyvahTaktiğine takarım onun( tutmayın küçük enişteyi) şabanın filmlerinden bir replik
ama napayım hep ben sona kalıyorum
en sonunda saksıyı çalıştırayım biraz dedim
bir kere deneyeyim sonra size de söylerim işe yararsa
Bu sefer sen yakmayasınBiz hep yanigiz zaten
aynen en popülerlerden götürüyorsun asıl sen bize taktik verHıh söyleme napalım ben zaten konu açılınca buluyorum hemen yemekle aram iyi demekki
Kim tutar seni hadi takTaktiğine takarım onun( tutmayın küçük enişteyi) şabanın filmlerinden bir replik
Kız busefer sonada kalmadım amma ahım şahım bir tarifte olmadı benimki dolmayı kim aldı Acep onun merakındayımama napayım hep ben sona kalıyorum
en sonunda saksıyı çalıştırayım biraz dedim
bir kere deneyeyim sonra size de söylerim işe yararsa
Benim damak zevkim var taktigim o sevdiğim şeyleri yapiyorumaynen en popülerlerden götürüyorsun asıl sen bize taktik ver
Elimizde 4 dolma var:)Biri geldi:)Bence bayağı iddialı bir tarif:)Kız busefer sonada kalmadım amma ahım şahım bir tarifte olmadı benimki dolmayı kim aldı Acep onun merakındayım
Neysem dene bak canodan önce bana bıldır sen boşver onu o güzel tarifler alıyo kazanamasada sonada kalmıyo bizim gibi
Hadi inşallah ☺Bu sefer sen yakmayasın
tamam kuzu sözKız busefer sonada kalmadım amma ahım şahım bir tarifte olmadı benimki dolmayı kim aldı Acep onun merakındayım
Neysem dene bak canodan önce bana bıldır sen boşver onu o güzel tarifler alıyo kazanamasada sonada kalmıyo bizim gibi
Kabak çiçeği bir diğer 3 ü neki kimdeki Acep :) abla varmı alınmayan bi dolma neyim :))Elimizde 4 dolma var:)Biri geldi:)Bence bayağı iddialı bir tarif:)
Merak ettirdin iyice,acaba ne taktiğiymiş,bari söylemeseydi taktik bulduğunu,meraklandırmasaydı biziBundan sonra yandınız
Dolma alan çok ama belki bölünür sebze dolmalarında oyKız busefer sonada kalmadım amma ahım şahım bir tarifte olmadı benimki dolmayı kim aldı Acep onun merakındayım