- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
sankim bizim damagımız zevksiz hıhBenim damak zevkim var taktigim o sevdiğim şeyleri yapiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sankim bizim damagımız zevksiz hıhBenim damak zevkim var taktigim o sevdiğim şeyleri yapiyorum
Kabak-biber ve patlıcan canım:)Kabak çiçeği bir diğer 3 ü neki kimdeki Acep :) abla varmı alınmayan bi dolma neyim :))
Vay çakal seni kendini one beni geri Attın heKız busefer sonada kalmadım amma ahım şahım bir tarifte olmadı benimki dolmayı kim aldı Acep onun merakındayım
Neysem dene bak canodan önce bana bıldır sen boşver onu o güzel tarifler alıyo kazanamasada sonada kalmıyo bizim gibi
Heyecan yaptırıyorum bana da hala söylemediMerak ettirdin iyice,acaba ne taktiğiymiş,bari söylemeseydi taktik bulduğunu,meraklandırmasaydı bizi
Dolma alan çok ama belki bölünür sebze dolmalarında oy
Kurban olaaaaam oyy gel öpiciiim tükürüklü emme geeltamam kuzu söz
Kendimi övmem lazım elit kisiligim ortaya çıkmalısankim bizim damagımız zevksiz hıh
Kurban olaaaaam oyy gel öpiciiim tükürüklü emme geel
her zaman ki gibi yani öv öv biz alışkınızKendimi övmem lazım elit kisiligim ortaya çıkmalı
Yalanmı hee biz sona kalıyok dona kalıyokkk ondan şeettim diiiVay çakal seni kendini one beni geri Attın he
doğru kuzu psikolojik baskılara yenilme görüyorsun tarifleriniYalanmı hee biz sona kalıyok dona kalıyokkk ondan şeettim diii
Ah ben canım güzel tatlı akıllı zevkli ben oyy yerim kendimi şu güzelliğe bak ya Allahım özenle yaratmışher zaman ki gibi yani öv öv biz alışkınız
Biber olaydı iyidiiii nasılsa canım cektiii Acep kimdee :)))Kabak-biber ve patlıcan canım:)
Senin hesap defteri kabariyo heeeeeeYalanmı hee biz sona kalıyok dona kalıyokkk ondan şeettim diii
Ne sihirdir ne keramet el cabuklugu marifetdoğru kuzu psikolojik baskılara yenilme görüyorsun tariflerini
tehdit etme kızıSenin hesap defteri kabariyo heeeeee
Doğru diyon neysem iyiki almamışımMerak ettirdin iyice,acaba ne taktiğiymiş,bari söylemeseydi taktik bulduğunu,meraklandırmasaydı bizi
Dolma alan çok ama belki bölünür sebze dolmalarında oy
Sunumda çok iyi olan birindeBiber olaydı iyidiiii nasılsa canım cektiii Acep kimdee :)))
Senin hesap defteri kabariyo heeeeee
Banknot tam görünmüyor pazarlık yapabiliriz