- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
Günaydınnnn yeni katalog bekleyenler
Yapabilecegim menu ise pazartesiye kadaryolu var yoksam yolcuyum ben kuzum hazirlik yapcam köye gitcez.katılcakmısın yeni katogoriye
Yapabilecegim menu ise pazartesiye kadaryolu var yoksam yolcuyum ben kuzum hazirlik yapcam köye gitcez.
Günaydın canim.Herkese gunaydin :)
Aynen malzeme olmasi lazim yoksam zaten evde yokuz bisi almiyoz bilerekkolay bişi gelirse katılırz
Aynen malzeme olmasi lazim yoksam zaten evde yokuz bisi almiyoz bilerek
Bikeresindede ilk katildigimda malzeme almayi bekledim adami ikna edene kadar sonlarina dogru paylasmistim herkes menuyu bekliyorbakalım kısmet
Bikeresindede ilk katildigimda malzeme almayi bekledim adami ikna edene kadar sonlarina dogru paylasmistim herkes menuyu bekliyor
Kiz katildigimida bilmiyorki burayi bilmiykr canim cekti yapalim diye diye aldirdimadam işi zorlaştırmış
İtalyan mitfagi mi yoksa53:Söylersem hemen anlaşılır
Erken uyaniyoruz canim ama 8:30 gibi gidiyolar bes gibi donuyolarBurası da çok sıcak kuzum
Oo ne kadar erken gidiyorlar kaçta geliyorlar peki
Alinti çok çekmiş senin elinden
Ne çekiyor bu telefonlar valla esiminkk tamirde çocuklar şarj girişini bozdu bugün alcaz 3. Kez şarj girisi tamir ediliyorkanka kiz teli dusurdu de Gecen kafasi gitti.
Bakyiiiiaaaa benim abartmış halim buu senin abartmamış halin bumuuuukim soktu beeee sende cok abartiyorsun heeee cikcikcikcik daha kk da bir sürü görmeyenler var
bunu ben dün düşündüm de nasıl olsa PC de tekrardan hazırlar dedim