Canısı daha iyiye gidiyor herşey dimiKuzummm
İyidir hemşom senNaber hemşomfestivale gelmiyomusunuz burda ki
Bu emjilerin sonundaKuzummm
Olacak inşallah.Daha hastanedeyim,ne zaman çıkacağım muallakBu emjilerin sonundane ola ki yoknu gelişme
kimse senin gibi değil iyi günlerde kullan dilegiyle derValla kııız o degilde bdv deki üyelerin yorumlarını düşünemiyom enazından bazılarınınkini
eski toprak ağzının tadını biliyorBenim annem yapıyor, ben biliyorum.
Çok tşk ederim :))Ismini ilk defa duydugum icin ve degisik güzel göründuğu icin oy verdim :)
Doktor öyle diyor,ama daha var çıkmama, ucu açık yaniCanısı daha iyiye gidiyor herşey dimi
Çok lezzetli oluyorkimse senin gibi değil iyi günlerde kullan dilegiyle der
eski toprak ağzının tadını biliyor
Çok tşk ederim :))
Hic sorma kanka cok dusurduler bi sey olmamisti bu sefer fayans zemine cakildiNe çekiyor bu telefonlar valla esiminkk tamirde çocuklar şarj girişini bozdu bugün alcaz 3. Kez şarj girisi tamir ediliyor
Eminim sadece öyle derler minikim sen bana kurban olkimse senin gibi değil iyi günlerde kullan dilegiyle der
eski toprak ağzının tadını biliyor
Çok tşk ederim :))
Bugünümüze şükür, ablam için hastanedeyiz bizde. Aksilik olmazsa genetik test sonucu icin buradan da fakulteye gececegiz, ayni yerdeysen ugrariz yaninaÇok şükür diyeyim kuzum,sen nasılsın?
Bir ara özelden konuşsak ya benim ablam da genetiğe yinlendirilmek istiyir ama ozeldekiker bişey dememiş nasıl oluyor o asama baba sordu bende bilmiyorum demiştim :/Bugünümüze şükür, ablam için hastanedeyiz bizde. Aksilik olmazsa genetik test sonucu icin buradan da fakulteye gececegiz, ayni yerdeysen ugrariz yanina
Aynı yerdeyim canım.Hıaber edersin gelirsen.Bugünümüze şükür, ablam için hastanedeyiz bizde. Aksilik olmazsa genetik test sonucu icin buradan da fakulteye gececegiz, ayni yerdeysen ugrariz yanina
Ben çarşıda telefoncunun önünde dusurudm kilifsiz di arka ekran çok fena oldu hemen şeffaf kılıf aldık görenler desen sanıyorHic sorma kanka cok dusurduler bi sey olmamisti bu sefer fayans zemine cakildi
Tamam kuzu, ne sormak istiyorsan yaz,epey bilgilendikBir ara özelden konuşsak ya benim ablam da genetiğe yinlendirilmek istiyir ama ozeldekiker bişey dememiş nasıl oluyor o asama baba sordu bende bilmiyorum demiştim :/
İyi ol daDoktor öyle diyor,ama daha var çıkmama, ucu açık yani
Tamam canım sağolTamam kuzu, ne sormak istiyorsan yaz,epey bilgilendik
Tamam canım,Aynı yerdeyim canım.Hıaber edersin gelirsen.