- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olursa dünya mutfağından ablamin favorisini yapacağım, pılan desen huhhuuu o da hazırDunya mutfagi ve pilavi dusundum ordovr tabagi da dusunem
Minio gelsin ya o kankam benimAllah'ım mininde geldi, kalabaliklaşıyoruz, dahada kalabalık olmadan nevros gelse bari
Geç yattı daha kalkmaz bende zor kalktım oğlanı kursa götürüyorumSadece bizim uyanmakla iş bitmiyor nevrosu da uyandırmak lazım
Hangi ulke?Olursa dünya mutfağından ablamin favorisini yapacağım, pılan desen huhhuuu o da hazır
Ben sabahin 7 de kalktim oglanlari yikadim krese yolladim buralar cok sıcak ter icinde kaliyolarGeç yattı daha kalkmaz bende zor kalktım oğlanı kursa götürüyorum
kim soktu beeee sende cok abartiyorsun heeee cikcikcikcik daha kk da bir sürü görmeyenler var@deynepnaz hayırlı olsun tatlımmm amma bir istirhamım olcekk minik gibin hedayeyi gözüme sokma olurmu
bunu ben dün düşündüm de nasıl olsa PC de tekrardan hazırlar dedim@deynepnaz oylama bitti 220 ile kapattın
Şimdi sorun şurada sen etiketi hazırladın ve o 220 kişi içinde o son oyu veren kişiyi nasıl bulacaksın
Benim de ilk aklima burasi geldiGözümü açtım aklıma yarışma gelince öyle bir hopladim kalktim ki uerimden anlatamam
Yok acaba saat kaç olmuştur dedim geri yatacaktim erken olması daha iyidir dedim kalktım yarışma aklıma gelinceBenim de ilk aklima burasi geldi
Söylersem hemen anlaşılırHangi ulke?
Burası da çok sıcak kuzumBen sabahin 7 de kalktim oglanlari yikadim krese yolladim buralar cok sıcak ter icinde kaliyolar
İtalyan mutfağıSöylersem hemen anlaşılır
Ben bilimumSöylersem hemen anlaşılır
O da bir seçenek ama benim başkaİtalyan mutfağı
Etiketle hadiDurun oy verenlere tşk edeyim :))