Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Nette bulamazsın çünkü şu da durmayinca burusup gidiyor :KK43:
Hadi ya ben sımdı Greenada dıye bı sayfada buldum yenılebılırcıcekler diye baktm kabak cıcegıde var hıc yemedım ama bırden canım ıstedı hamılemıyım neyım acep🙏🤭 ee sımdı sıparıs etsem burusukmu gelır. Boyle bı kapalı kutunun ıcınde yolluyolarmıs sıteye baktımda hep taze seyler gunluk toplayıp aynı gun kargoluyorlarmıs. Gelınce yenmeyecek durumda olsa satısınu yapmazlar heralde 🙄 buradakı pazarlardada yokkı anam. Pekı burusuk olsa tadı degısıkmı olıyor noluyorkı

Soru 1

Ben dün pakmaua ile hazırladım bazlama yaptım

O hamurdan yumruk kadar kaldı aslında bilerek bıraktım

O hamur bugin mayaya dönüştü

Un ekleyerek onu uretsem işe yarar mı ekşi maya da oluyor ama pakmaya ile yapılan maya nasıl sonuç verir ki ://

Soru 1

Ben dün pakmaua ile hazırladım bazlama yaptım

O hamurdan yumruk kadar kaldı aslında bilerek bıraktım

O hamur bugin mayaya dönüştü

Un ekleyerek onu uretsem işe yarar mı ekşi maya da oluyor ama pakmaya ile yapılan maya nasıl sonuç verir ki ://
Dolaba mi koyduydun

Hadi ya ben sımdı Greenada dıye bı sayfada buldum yenılebılırcıcekler diye baktm kabak cıcegıde var hıc yemedım ama bırden canım ıstedı hamılemıyım neyım acep🙏🤭 ee sımdı sıparıs etsem burusukmu gelır. Boyle bı kapalı kutunun ıcınde yolluyolarmıs sıteye baktımda hep taze seyler gunluk toplayıp aynı gun kargoluyorlarmıs. Gelınce yenmeyecek durumda olsa satısınu yapmazlar heralde 🙄 buradakı pazarlardada yokkı anam. Pekı burusuk olsa tadı degısıkmı olıyor noluyorkı
Olmaz sanırım hani istediğin formu yakalayan bilir misin bilmem madem hamilesin burusuk falan deme sipariş et canım içinde kalmasın :KK68:

X