- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Pastalar olursa gurtmingotam katilmasin ama protesto edelimO en son gelsin de şansımız olsun dedik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pastalar olursa gurtmingotam katilmasin ama protesto edelimO en son gelsin de şansımız olsun dedik
Ay canım beni kusdunmu yapma yanı cok zaman minik etiketliyorda o yüzdən canım ben seni görmeden bilmeden sevdim ismindenn sevdim seni. KUKRIM.Aşk olsun
Hic ses etmeyelim belki gelmezPastalar olursa gurtmingotam katilmasin ama protesto edelim
Bende şimdi seni etiketleyecektim
Pastalar olursa çikolatalı böğürtleni benimPastalar olursa gurtmingotam katilmasin ama protesto edelim
Etiketleyeni furalimHic ses etmeyelim belki gelmez
Kiz kimiBlue_Peri seviyorumm ulenn
Bende seni sevdim valla çok tatlı dillisin canım benimAy canım beni kusdunmu yapma yanı cok zaman minik etiketliyorda o yüzdən canım ben seni görmeden bilmeden sevdim işindən sevdim seni. KUKRIM.
Hep de cikelatali kazaniiPastalar olursa çikolatalı böğürtleni benim
Ambargo koydum
Beniiii BlusunuuuıKiz kimi
Gruptan atalımEtiketleyeni furalim
Etiketleyeni furalim
Şahsen ben arkidisligimi kesmeyi dusunuyorumGruptan atalım
Beniiii Blusunuuuı
ya daha dün birine aynısını dedimmmHep de cikelatali kazanii
Niye ayirtmayalim kiz canoPasta olursa etiketi gerek yok ki tarif mi ayirtcaz sanki pastaya 1 ay yarismayi saklamak lazım topigi tasiyalim
Cikelatali pastayi yasaklayalim o zamanya daha dün birine aynısını dedimmm
Kim aynı pastayı yaparki balım süsleme işi ya çikolatalı olacak ya meyvali yani bence ayırma olmazNiye ayirtmayalim kiz cano