Nasip kısmet tabiki kuzum Rabbim inşallah senin için nasıl hayırlı olacaksa onu versinKuzenimden haber gelmedi canım demek ki nasip değilmiş diyorum,
Dükkan,takım, ev işleri derken bu ara buraya cokk gelemedim canım yeni kategori daha cok burda olurum insallah
Sağol canım herseyin hayırlısıNasip kısmet tabiki kuzum Rabbim inşallah senin için nasıl hayırlı olacaksa onu versinGel gel özlüyom takım ne alemde
Görünüyor kız bende
Görünüyor kız bende
Kankacım nasılsın ❤Görünüyor kız bende
Waaay süpersiniz valla helal sizeSağol canım herseyin hayırlısı♥
Bende sizleri özlüyorum
Takım süper gidiyor canım son üç haftada iki kez birinci bir kez de ikinci olduk
Tesekkur ederiz canımWaaay süpersiniz valla helal size
Yarın birgün açar canım nasipse
beni çağırmayı unutmayınYarın birgün açar canım nasipse
aynen bende böyleyim ama o zorlama kısmından sonrası ni kimse yaşamak istemez sanırım :))
Öyle kolay alınmam çok zorlamak lazım
Perşembe denmişti ama :))
Bugün olmasi lazim hep oylamanın son günü oluyorduaynen bende böyleyim ama o zorlama kısmından sonrası ni kimse yaşamak istemez sanırım :))
Perşembe denmişti ama :))
Aynen buralar bizden sorulurÇenmi geldinnnn oyy oyyy mapısa gire çıka gire çıka koğuş ağası oldun iyice
Skandal dedigine göre pastaPasta değil canım o nereden çıktı
Belli olmaz sürpriz yaparlar belki geceden açarlar çarşambayı Perşembe ye bağlayan geceBugün olmasi lazim hep oylamanın son günü oluyordu
Beni niye yazmıyorsun sen
Pastalar geliyeeaaaahhhhh Allaaaaaahhh Allahhhhhhh tutmayınnn pastacılarıPasta değil canım o nereden çıktı