- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
Oyyyyyyyyy Allahım sana geliyorumnmmm en sevdiklerim en en ennnnnnnnnnnnO zaman gelsin kahvaltiEki Görüntüle 2284568
Tamam sen bana destek verAman başla başla ben burdan destek atarım sana nevoş bende iki kitap sipariş verdim onları okuyup kan grubuna göre beslenmeye geçmeyi düşünüyorum ipin ucu kaçtı
Sonra kahvede içeriz dibekle türk kahvesini karıştırıyorum ben çok güzel olur begenirsinAcayip gıymet yaparım haberin olsun
Aynen benim de atmadan önce bakıp bakıp bayağı bir yutkundumOyyyyyyyyy Allahım sana geliyorumnmmm en sevdiklerim en en ennnnnnnnnnnn
Ablacım hayırlı yolculuklarAcayip gıymet yaparım haberin olsun
İyiyim şeker ankaraya gidecem yarın kına varda
Bende öyle seviyorumSonra kahvede içeriz dibekle türk kahvesini karıştırıyorum ben çok güzel olur begenirsin
Nevoş üç gündür sabah 4 bardak su içerek başladım ufaktan akşam ekmek yemiyorum karbon az salata protein çoğunluklu bakalım inşallah az böyle giderse inşallahTamam sen bana destek verBenim çoktan kaçtı
Ama şimdi sen bana gösterdin canım çekti napacayıkkkkAynen benim de atmadan önce bakıp bakıp bayağı bir yutkundum
O zaman gelsin kahvaltiEki Görüntüle 2284568
Oyyyyyyy yirim onun yürüyen ayacıklarını Allah sağlık versin ablacım hayırlı yolculuklar
Sonra kahvede içeriz dibekle türk kahvesini karıştırıyorum ben çok güzel olur begenirsin
Ablacım hayırlı yolculuklar
Sen nerde oturuyordun Aydın da sanki :))Ama şimdi sen bana gösterdin canım çekti napacayıkkkk
Ruh ikizimBende öyle seviyorum
Teyze miSen beni gör onu görme ikiz gibiyiz çok benziyoruz teyzemle
AHahahha deme yaaa bu yaşta bu sinir nerden geliyor diyecektinOyyyyy sana geliyorum tutmayın beniiiii
Çok atarlı bide teyzesi acayip sinirli
Dibek kahvesi bizdede içilir
Sağol nevoşcum sünnetmi var sizde yoksa.
Tabii ki harbi değilTeyze miharbi mi ? Özelden beklıyoeum at bakayım
EvetttttSen nerde oturuyordun Aydın da sanki :))
Ahahahha daha kocam bana takmadı ben kimseye takamamTabii ki harbi değilyüz görümlüğü isterim ben
Tamam 17 Ağustos da bekliyorum sinnet yemeğine öncesinde kahvaltı da hazırlarım öğlen de yemegini yersinEvettttt
Tamam sen bana tak kocanda senden örnek alsın Zebrammm desin al onyüz binmilyon görümlüğünAhahahha daha kocam bana takmadı ben kimseye takamam
Olur tabiki seve seveBende isterim kahve severim dibek kahvesini