- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.126
Morti bu arada WC sonrası yine tartildim yine aynı çıktı benim vucut eksilttigini tamamlıyor gizlidenTamam sen bana tak kocanda senden örnek alsın Zebrammm desin al onyüz binmilyon görümlüğün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Morti bu arada WC sonrası yine tartildim yine aynı çıktı benim vucut eksilttigini tamamlıyor gizlidenTamam sen bana tak kocanda senden örnek alsın Zebrammm desin al onyüz binmilyon görümlüğün
Hahahaha hesabına havale mi yapayım kocam kendine baksın ben görümlülük istememTamam sen bana tak kocanda senden örnek alsın Zebrammm desin al onyüz binmilyon görümlüğün
Benimki bana kendine takilan ceyrekleeden birini takmıştıHahahaha hesabına havale mi yapayım kocam kendine baksın ben görümlülük istemem
Ben Pazartesi eve döndüm daha bir şey yapmadan 1.5 kilo gitti.Yani kendi yeme düzrnime geçtim. Ama daha dikkat edip vermem lazım sonu iyi değil:)Nevoş üç gündür sabah 4 bardak su içerek başladım ufaktan akşam ekmek yemiyorum karbon az salata protein çoğunluklu bakalım inşallah az böyle giderse inşallah
Bende küçük kardeşimi gönderdim azönce,gitsinler öğrensinler iyi olur Rabbim yardımcıları olsun kuzuların..Evet canım
AHahahha deme yaaa bu yaşta bu sinir nerden geliyor diyecektin
Biz çeyrekleri hemen bozdurdukBenimki bana kendine takilan ceyrekleeden birini takmıştı
Nevreste ablammm konum onaylanmısss resimlerrrr
Anamm eve girmeden altın bozmaya mi gittinizBiz çeyrekleri hemen bozdurduk
Evetttt ablacım bak dün ilk defa yaptım ama yapmadıysanız kesinlikle tavsiye ederim Harika oldu tadı harikaaaaaTarif geliyor o zaman
Yok girdik bidaha çıktıkAnamm eve girmeden altın bozmaya mi gittiniz
Evetttt ablacım bak dün ilk defa yaptım ama yapmadıysanız kesinlikle tavsiye ederim Harika oldu tadı harikaaaaa
Teşekkür ederim bakın bakınEllerine sağlık mutlaka harika olmuştur,tarif gelsin bakacam hemen :))
Teşekkür ederim bakın bakın
Fotoğraf yok ama patlıcan varsa güzeldir yaniTeşekkür ederim bakın bakın
Resimler bi gelsin heleRica ederim bakacam hemen tarifine
Evettt onun için nevoş ablamı bekliyoruzFotoğraf yok ama patlıcan varsa güzeldir yani
O kafadan istiyomŞimdiler hep böyle acayip gergin oluyorlar,oyunacaklarıyla bile kavga ediyor aertık
Yap nevoş yaradı bana gerçekten gider tabi kendi evin kendi yeme düzenin hava bile etkiliyorBen Pazartesi eve döndüm daha bir şey yapmadan 1.5 kilo gitti.Yani kendi yeme düzrnime geçtim. Ama daha dikkat edip vermem lazım sonu iyi değil:)
4 bardak suyu bende yapayım:)