- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.123
Benimki demini aldı bile altını kapat sen gelÇay koydum gel o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki demini aldı bile altını kapat sen gelÇay koydum gel o zaman
Çay koydum gel o zaman
Ben iyiyim datlım çok şükür sen nasılsın bende özledim çok geldim artık burdayımCanım merhaba nasılsın özledim
4tabe yumurta koydum haslamaya ikisi benim sizde kızla birer tane yirsiniz
Sana pattis de kizartirim
Aman yok diyette değilim istifa ettim özgürüm artık buradayımİyi yolculuk lar hanım ablam HanimKelesimiGetir
İyi şükür bende hep diyettesin azıcık da bizde takıl yiaaa
İyiyim canım çok sağol Yeniden hoşgeldinBen iyiyim datlım çok şükür sen nasılsın bende özledim çok geldim artık burdayım
Ben iyiyim datlım çok şükür sen nasılsın bende özledim çok geldim artık burdayım
Tamam olur hazır sofralara oturmaya bayilirimBenimki demini aldı bile altını kapat sen gel
Buyur gel ablacim şimdi demledim iki lafın belini de kirariz ohhBen gelecem ben
Ablaaaaaaa naposuuuuunnnnnyolculuk nereKrepte yapcanmı bana
İyiyim canım çok sağol Yeniden hoşgeldin
Bakk yaa en sevdiklerim4tabe yumurta koydum haslamaya ikisi benim sizde kızla birer tane yirsiniz
Sana pattis de kizartirim
Anammmm tam sana yazarken iyiyim Ablam sen nasılsın nasıl gidiyor anneannelikCanısı ne haber nasılsın
Bende diyete başlayacağım Anne evi bana yaradıAman yok diyette değilim istifa ettim özgürüm artık buradayım
Tamam olur hazır sofralara oturmaya bayilirim
Buyur gel ablacim şimdi demledim iki lafın belini de kirariz ohh
Ablaaaaaaa naposuuuuunnnnnyolculuk nere
Hoşbuldum sünnet varmış galiba hadi hayırlısı olsun inşallah ağrısız acısızİyiyim canım çok sağol Yeniden hoşgeldin
Anammmm tam sana yazarken iyiyim Ablam sen nasılsın nasıl gidiyor anneannelik
Aman başla başla ben burdan destek atarım sana nevoş bende iki kitap sipariş verdim onları okuyup kan grubuna göre beslenmeye geçmeyi düşünüyorum ipin ucu kaçtıBende diyete başlayacağım Anne evi bana yaradı
Krepte yapcanmı bana
O zaman gelsin kahvaltiAman yok diyette değilim istifa ettim özgürüm artık buradayım
Oyyyyyyy yirim onun yürüyen ayacıklarını Allah sağlık versin ablacım hayırlı yolculuklarSüper gidiyor herşey büyüdü kerata bide yrümeye başladı.