- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Hadi bakalım hoş gelsinler :)Eşimin arkadaşı gelecek :)Akşam sünnet görmesine gelecekler:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım hoş gelsinler :)Eşimin arkadaşı gelecek :)Akşam sünnet görmesine gelecekler:)
Sağol canımAkşam gelemem haberiniz olsun gece artık:)Hadi bakalım hoş gelsinler :)
Böreği yap yeter bence tatlı yapmisin nasılsa ağlayan kek yeterAslında akşama pek bir şey olmaz ama ilk kez gelecekler:)
Ondan börek,tuzlu kurabiye,ağlayan pasta ve kadayıf yapacağım daha doğrusu börek ile kadayıf kaldı:)
Tamam canımSağol canımAkşam gelemem haberiniz olsun gece artık:)
Evet 4 çeşit oluyor:)Öncesinde kahve sonrasında meyve yeter herhalde:)Böreği yap yeter bence tatlı yapmisin nasılsa ağlayan kek yeter
Yeter yeter ellerine sağlıkEvet 4 çeşit oluyor:)Öncesinde kahve sonrasında meyve yeter herhalde:)
Sağol canımYeter yeter ellerine sağlık
Dimeee ne ara oldum baksen şu işeeee nekadar da cookBlue_Peri 44 olmuşsun
yok gizli sekmeden giriyorum abla silmumeye gerek kalmıyor onu da burdan bir arkadastan ogrendim önceden silmeye uğraşıyordum :))Geçmişi zaten sürekli temizliyorsun:)Peki temizlerken her şeyi mi siliyorsun:)
Bailirim ben buna ama yaaaa afiyet olsunHadi sevenler gelsin
Aynen gizli sekmede geçmiş olmuyor:)Bende başka pc falan kullanınca öyle yapıyorum:)yok gizli sekmeden giriyorum abla silmumeye gerek kalmıyor onu da burdan bir arkadastan ogrendim önceden silmeye uğraşıyordum :))
Bailirim ben buna ama yaaaa afiyet olsun
Sadece ip adresinden görülebiliyor mus galiba ondanda benim ki anlamaz anlasada bakmaz zatı ne işimiz vaeAynen gizli sekmede geçmiş olmuyor:)Bende başka pc falan kullanınca öyle yapıyorum:)
Yok canım o kadar detaylı niye irdelesin:)Yani irdelesin yanlış bir şeyin yok:)Aksine starsınSadece ip adresinden görülebiliyor mus galiba ondanda benim ki anlamaz anlasada bakmaz zatı ne işimiz vae
R bizim ineternet ten bakilabiliyor Muş
Biizkmk ne modem i götürmek zor geliyor şifre değiştirmek için :))
Aynen benim ailemde biliyor:)Benim bütün sülalem biliyo babam bile herkese kızım yemek yarışmasından tencere takımı kazandı diye hava atıyor
Once 3-4 yapilmamis kategori ile basladim şimdi görsellerde dahil hemen hemen hepsine tarif buldum, sülalem rahatMesela hangisine:)
Benimde ablamlar biliyor, tercih ettiğim tariflerede burun kiviriyorlarAynen benim ailemde biliyor:)
Biraz abla sözü mü dinlesen:)Benimde ablamlar biliyor, tercih ettiğim tariflerede burun kiviriyorlar
Bu sefer dinleyeceğimBiraz abla sözü mü dinlesen:)
Kızlar kaynanam ve kayınpeder bugun gittiler