- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
Sen koskoca ilk sütaş birincisisinÇok isterim ama önce birinci olayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen koskoca ilk sütaş birincisisinÇok isterim ama önce birinci olayim
Öyleyim dimiSen koskoca ilk sütaş birincisisin
İyi ol tabi kiBeni merak eden varsa bende iyiyim
Allah iyilik versin:)Bugün niye yorgunsunBeni merak eden varsa bende iyiyim
Hiç bir iş de yapmadım inan bir aşağı indim çakmak alip indim semaver yakacaktim baktim çocuklar çok kaynıyor hiç o toplara girmeden kızı bira oynatıp eve ciktim kafam yorgun galiba :))Allah iyilik versin:)Bugün niye yorgunsun
İyi ol tabi ki
Olabilir canım:)Neyse az kaldı sayılır:)Okul açılınca rahatlarsın:)Hiç bir iş de yapmadım inan bir aşağı indim çakmak alip indim semaver yakacaktim baktim çocuklar çok kaynıyor hiç o toplara girmeden kızı bira oynatıp eve ciktim kafam yorgun galiba :))
3. bildirim yok ben şaka yaptım :)Onu mu kasdettin:)Bana bildirim gelmiyor
Yok ondan değil abla karşı apartmanın çocuklarında vardı hepsi de küçük bıcır bıcır kimse yanmasın dedim :))Olabilir canım:)Neyse az kaldı sayılır:)Okul açılınca rahatlarsın:)
İyi yapmışsın ne olur ne olmaz:)Yok ondan değil abla karşı apartmanın çocuklarında vardı hepsi de küçük bıcır bıcır kimse yanmasın dedim :))
Yok yoo onu değil siizn alıntıların bildirimi gelmemisti sonradan gelmeye başladı3. bildirim yok ben şaka yaptım :)Onu mu kasdettin:)
Bana da etiket ve alıntı olmazsa çok gelmiyor:)Yok yoo onu değil siizn alıntıların bildirimi gelmemisti sonradan gelmeye başladı
Sitede mi bir sıkıntı var acabaBana da etiket ve alıntı olmazsa çok gelmiyor:)
Noldu
Hemen yanlış anladımYani can sıkıntısı maksadinda oy dedim yanlış anlaşılmasın