- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
En iyisi kışın pasta yapmakSıcağa ne dayanır ki zaten. Fotoğraf çekmek tarifi yapmaktan daha zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En iyisi kışın pasta yapmakSıcağa ne dayanır ki zaten. Fotoğraf çekmek tarifi yapmaktan daha zor
Cikilotasiz da benim olsunTamam o kategoriyi yaptığımızda bu kesinlikle senin hatırlat:)
Aynen kurabiye yaptığımızda çikolata ile sunum yapmıştım ben çekene kadar erimiştiSıcağa ne dayanır ki zaten. Fotoğraf çekmek tarifi yapmaktan daha zor
O nasıl oluyorCikilotasiz da benim olsun
Dolaba atayim ben anca sonbahara , nevros yine kandiriyor beniTamam o kategoriyi yaptığımızda bu kesinlikle senin hatırlat:)
İçinde cikilota olmayan.isteO nasıl oluyor
Öyle dediğine bakma bir bakmışsın pasta olmus sen yine tarifi hazırda tutDolaba atayim ben anca sonbahara , nevros yine kandiriyor beni
Birde pasta olur diye ciddi citti ay başından beri görsel bakıyordum
Allah korusun deeAllah kavuştursun diyelim mi
Aynen de o zaman da muzdan başka pasta yapacak mevve yok. Portakal mandalina elma varEn iyisi kışın pasta yapmak
Ben muzlu severim zaten birde frambuazliAllah korusun dee
Aynen de o zaman da muzdan başka pasta yapacak mevve yok. Portakal mandalina elma var
Sagol canım, bir sorun çıkmadı tomografi de.Ooo gözün aydın canım insallah sağlıkları iyi olsun da herkes yerrinde iyi olsun.
O iyi hadi gelmiş geçmiş olsun inşallahSagol canım, bir sorun çıkmadı tomografi de.
Frambuazlı ve kakaolu harika oluyor. Bak canım çektiBen muzlu severim zaten birde frambuazli
Ben net görsel isterim:)İçinde cikilota olmayan.iste
Ben 3 lategori icin hazirlandim konu acilir acilmaz hemen aninda mesajÖyle dediğine bakma bir bakmışsın pasta olmus sen yine tarifi hazırda tut
Frambuazlı ve kakaolu harika oluyor. Bak canım çektiBen muzlu severim zaten birde frambuazli
Sana öyle alalım.bana da sade frambuazFrambuazlı ve kakaolu harika oluyor. Bak canım çekti
Nasılsın canım bebiş nasılFrambuazlı ve kakaolu harika oluyor. Bak canım çekti
Kuzu benide uyandır hemennBen 3 lategori icin hazirlandim konu acilir acilmaz hemen aninda mesaj
Arkadaşın mahallede foto dükkanı var bir dahakine ona goturcem tarifiBen net görsel isterim:)