Yapmak istediğim bir tarif var.Daha doğrusu pasta yapmak istiyorum da bu bahaneyle yapayım diyorum.Hayırdır bu pasta meraki
Kesin bir tarifi var iddialıPasta savaşı yapacaklarmışCidden nereden çıktı :)
Yap yiyelim:)Yapmak istediğim bir tarif var.Daha doğrusu pasta yapmak istiyorum da bu bahaneyle yapayım diyorum.
Yap yiyelim:)Yapmak istediğim bir tarif var.Daha doğrusu pasta yapmak istiyorum da bu bahaneyle yapayım diyorum.
Pastalarda yapsın ama şimdi değilKesin bir tarifi var iddialı
Kavurmaya mum.dikeceklerYani pasta yerine koyun ,dana mı keseceksiniz?
Benim eşim gibiEşim çok incedir hiç kaçırmaz
Ne kadar şanslıyızBenim eşim gibi
Gözüne ne oldu kız,ekrana yapıştım ney diyeKesin bir tarifi var iddialı
Ona da şükür,ya kurbanı yere yatırınca mum dikselerdiKavurmaya mum.dikecekler
Keklerde farklı bir tarifle bayağı oy almıştın:)Gözüne ne oldu kız,ekrana yapıştım ney diye
İddialı değil pastada ganajlı,çikolatalılar tercih ediliyor.Ben yapmak istediğim tarifi yapıyorum.Mesela bu kategoride de sarmanın yasak olduğunu bilmeden önce bile kesin ya sarma ya dolma kazanır dedim ama onu istemedim,fasulyeyi bu sunumda görmüştüm bu tarifi yapmak istedim.
Oleeyyyyy Caps Lock açık kalmadan yazmışım
Seni daha iyi görebilmek için taktımGözüne ne oldu kız,ekrana yapıştım ney diye
İddialı değil pastada ganajlı,çikolatalılar tercih ediliyor.Ben yapmak istediğim tarifi yapıyorum.Mesela bu kategoride de sarmanın yasak olduğunu bilmeden önce bile kesin ya sarma ya dolma kazanır dedim ama onu istemedim,fasulyeyi bu sunumda görmüştüm bu tarifi yapmak istedim.
Oleeyyyyy Caps Lock açık kalmadan yazmışım
Çok ince düşünüyorlar ihtiyacın varsa al ,alma mı diyorum diyor mu?Ne kadar şanslıyız
Fasulyenin onurunu kurtardım.Yıllardır garibime kendini nimetten sayıyor diyorlardı.Sevinmiştir şimdi KK onu seçti diye.Seni daha iyi görebilmek için taktım
Kısmet bak fasulye yaradı sana ☺
Sürprizi bilmiyorlarÇok ince düşünüyorlar ihtiyacın varsa al ,alma mı diyorum diyor mu?
Ve yarışmalarda hiç yapılmamıştı:)Fasulyenin onurunu kurtardım.Yıllardır garibime kendini nimetten sayıyor diyorlardı.Sevinmiştir şimdi KK onu seçti diye.
İsmimdende anlaşılacağı gibi dolmayi çok seviyorum
Kesinlikle senin ile sınıf atladı artıkFasulyenin onurunu kurtardım.Yıllardır garibime kendini nimetten sayıyor diyorlardı.Sevinmiştir şimdi KK onu seçti diye.
Aynen farklı tarif diye oy veren olmaz demiştim ama sunum hoşuma gittiğinden yapmıştım.Hele keklerde daha klasik bilinen tarif oy alır demiştim .Keklerde farklı bir tarifle bayağı oy almıştın:)
O da etkili oldu seçmemde .Ve yarışmalarda hiç yapılmamıştı:)